7 intr-o saptamana #21

8.2.15


Saptamana asta a fost ciudata rau, a inceput extrem de bine, am avut cateva zile extrem de frumoase, dar nu s-a terminat in acelasi mod - Bella a avut o zi urata cu o criza care m-a speriat asa cum nu credeam ca ma mai poate speria ceva, au fost cateva secunde (nu vreau sa zic zeci ca oricum am pierdut notiunea timpului) cand am crezut ca o sa-mi moara in brate. De atunci mi-a pierit iar somnul, ma uit noaptea la ea si ma intreb ce pot face s-o ajut si ... raman uitandu-ma .. e greu cand imbatranesc si tu nu ai ce face ... Dar sa revenim ... Bella e vioaie si are pofta de mancare, a inceput sa iasa iar afara (au fost saptamani intregi cand n-a vrut sa iasa din casa) si asta ma bucura. Am convingerea ca iubirea mea poate sa faca minuni pentru ea si nu trece o zi fara sa ii spun asta.

Mi-am inceput saptamana cu o geanta noua (ultima pe care o asteptam, n-am incalcat ce-am spus - fara genti pentru o perioada de timp, nu mai zic lunga ca am dubii ca va fi asa). Daca ma cititi de ceva vreme probabil stiti ca imi place la nebunie Balenciaga City Bag si ma bate de ceva vreme gandul sa-mi iau o geanta inspirata de modelul asta. Cand am vazut geanta pe Choies am zis ca e semn ca trebuie sa fie a mea si am riscat iar, poza de pe site din nou nu foarte reusita, insa geanta este exact ce-am sperat sa fie. E moale, mare si accesoriile metalice imi plac la nebunie. Imi place mult de tot!

Nivea a declarat cod albastru de ingrijire a pielii pentru iarna asta si mi-au facut o surpriza frumoasa, de care m-am bucurat mult pentru ca de cate ori vad o cutie albastra Nivea imi amintesc de bunica mea. Este una din amintirile care imi incalzesc sufletul. Am reusit sa pun mana pe doua produse de la Tupperware pe care mi le-am dorit mult: o cutie Vent Smart (pentru pastrarea legumelor in frigider in conditii optime - o sa va povestesc mai multe despre ea) si Extra Chef pe care l-am pus deja la treaba, dar si despre el va povestesc separat ca vreau sa va si arat ce face.

Mi-am luat o bluza bleumarin in dungi care imi place la nebunie (de aici) si am facut cunostinta cu o marca noua de produse - Ziaja, de care o sa va povestesc mai multe zilele urmatoare. Am inceput deja sa folosesc cateva produse si sunt incantata. Am facut unt de caju si vreau sa incerc sa fac si de migdale, sunt intr-o perioada in care incerc multe lucruri noi si am descoperit cateva care chiar imi plac.

Duminica placuta! Iar saptamana care vine sa fie una superba si plina de momente frumoase! Timpul meu liber de astazi ii este dedicat Bellei.

20 de comentarii

  1. Saptamana asta au fost bluze similare in oferta de la Lidl, tot asa, loose fit. Din pacate, doar marimile mari mai erau cand am ajuns eu.
    Sa fie bine Bella si tie sper sa-ti revina somnul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am fost in Lidl de doua ori saptamana asta, dar n-am vazut nici o bluza, insa nu ma mira pentru ca la magazinul asta de langa mine mereu sunt rafturile goale. Multumim, duminica placuta in continuare. :)

      Ștergere
    2. Eu am fost luni pe la 4, cand teoretic abia intrase campania. Aveau, teoretic din nou, pe alb, negru, alb cu albastru si albastru cu alb. Practic, alb, negru, m si l, alb cu albastru, doar l...

      Ștergere
    3. Eu am fost spre sfarsitul saptamanii, nu am vazut nici una, deci nu stiu ce sa zic. Mie Lidl mi se pare foarte prost aprovizionat in ultime vreme, nu stiu ce se intampla.

      Ștergere
  2. Din cauza asta nu ai putut sa dormi , imi pare rau pentru Bella dar in acelasi timp ma bucur ca si-a revenit si sper sa ramana sanatoasa multi ani de acum inainte , e o scumpa .
    Nu am auzit de produsele Ziaja, dar la cate cosmetice am..chiar spun pauza :) Untul de caju suna tare bine, in ce combinatii il folosesti ?
    Nici saptamana mea nu a fost una stralucita, ma enerveaza vremea asta la maxim, abia astept primavara .O pup pe Bella dar si pe tine , sa aveti o saptamana minunata .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am putut sa dorm cu cateva nopti inainte, probabil ca anticipam ceva, mi se intampla des sa am premonitii. L-am folosit ca pe untul de arahide (care mie nu-mi place), dar nici n-am avut timp sa ma aventurez. Sa ai o saptamana frumoasa si multumim pentru gandurile bune. :)

      Ștergere
  3. Arata superrr toateeee produsele ♥♥♥imj place postarea tA.Si pt mine aceasta saptamna a fost minunata, sper si asta care urmeaza la fel ♥♥♥♥, te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. E o scumpă Bella! Sper să fie bine de acum în colo pentru mult timp, și eu sunt convinsă că iubirea ta face minuni pentru ea!
    Eu am avut o săptămână ok, se putea și mai bine, se putea și mai rău. :D
    O nouă săptămână mai bună îți doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, sa ai o saptamana mai frumoasa decat asta care se incheie. :)

      Ștergere
  5. Ahammmmm, de aceasta e geanta cu "pricina" :D E frumoasa, important e ca iti place tie si ca esti multumita de aspectul si utilitatea ei!
    Bella are niste ochisori angelici, pe buna dreptate ti-a dat palpitatii-cum sa pierzi asemenea minunatie? Eu cred ca si tine ca dragostea pe care i-o daruiesti o s-o tina mult multtttt timp in viata!
    Iti doresc o noua saptamana plina de fericire si impliniri!
    O noapte linistita sa avem :)
    Mary Yony

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asta e geanta, imi place mult, de-abia astept s-o iau la purtare. Multumim, sa ai o saptamana frumoasa. :)

      Ștergere
  6. Sper sa fie bine Bella si cu siguranta daca simte ca este iubita va lupta mult mai mult! Ii doresc multa sanatate, stiu cat tii la ea si cat de mult inseamna pentru tine.
    Si eu imi doresc o geanta Balenciaga, dar cine stie cand voi avea atatia bani sa dau pe ea. Totusi in general fug de copii, dar daca tie iti place sa o porti cu placere. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-as zice ca este o copie, difera multe elemente, ci mai degraba as incadra-o la inspired bag. Eu n-as da atatia bani pe Balenciaga, nici daca as avea. Poate as fi facut acum cativa ani, dar acum sigur n-as baga atatia bani intr-o geanta. Multumim pentru gandurile bune.

      Ștergere
  7. Sper ca "babutza blanoasa " sa se faca bine(asa o alint eu pe catelusa mea). Si ea a ajuns la venerabila varsta de 11 ani in anii catelesti si ma tem ca o voi pierde curand. :(
    Geanta arata foarte bine. Eu vreau sa imi cumpar una alba pnetru primavara si nu imi vine sa cred ca nu gasesc una sa`mi placa.
    Nu am mancat in viata mea unt de caju, dar imi place caju`ul...si migdalele. Imi imaginez ca este ca un unt de arahide....doar ca din caju :))?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper si eu ca o sa fie mai bine si zilele proaste sa fie cat mai rare. Eu cu gentile albe nu ma impac deloc - se pateaza repede si nu le mai pot purta.

      Mie untul de arahide nu-mi place, cel putin asta din comert, o sa incerc sa fac eu, este acelasi principiu. :)

      Ștergere
  8. Sanatate Bellei si liniste sufleteasca tie! sa le folosesti pe toate cu drag! Bluze de genul am si eu vreo 2, sunt din Lidl :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, mi-a mai zis cineva de bluze mai sus, eu nu le-am vazut, dar Lidl-ul de langa mine e prost aprovizionat in ultima vreme. :)

      Ștergere
  9. Sanatate Bellei. Si eu am avut 2 saptamani ingrozitoare, cu o gripa rezistenta la toate medicamentele posibile, cu febra mare care nu scadea, cu o posibila pneumonie si o posibila internare in spital, Din fericire n-a fost cazul, acum sunt 90% bine. Ieri, de ziua mea n-am fost nicaieri si n-am chemat pe nimeni pt ca nu-mi revenisem complet inca. Insa am fost rasfatata de ai mei cu muuuuulta iubire, mancarea mea preferata (in sfarsit mi-a revevenit si pofta de mancare, pt ca pana acum 2-3 zile nu puteam manca decat paine prajita cu ulei din samburi de dovleac, mozarella goala cu sare si bautura din aia cu aloe vera de care se gaseste la DM). Si am primit o toma de urari si telefoane multe pt care m-am bucurat enorm si carora le-am facut fata, desi aveam inca vocea in piuneze. Sper ca de saptamana viitoare sa reintru in normal :)

    RăspundețiȘtergere