Try Me Kit de la Pai

11.10.14


V-am povestit lunile trecute de produsele Pai pe care le-am folosit si care mi-au placut mult, iar astazi vreau sa va spun despre o oferta pe care am vazut-o aseara si care cred ca o sa vi se para interesanta daca vreti sa testati produsele Pai fara sa dati o gramada de bani. In momentul asta pe site sunt 4 kituri de mostre la 1,50 euro (transportul este gratuit) care va ajung pentru 3 zile (eu va spun sigur ca va ajung pentru mai mult de atat). Puteti sa vedeti AICI oferta.

Instant Calm Try Me Kit contine Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser (6 ml) + Chamomile & Rosehip Calming Day Cream (4 ml) + Rosehip BioRegenerate Oil (2 ml).

Perfect Balance Try Me Kit contine Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser (6 ml) + Geranium & Thistle Rebalancing Day Cream (4 ml) + Rosehip BioRegenerate Oil (2 ml).

Pure Hydration Try Me Kit contine Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser (6 ml) + Avocado & Jojoba Hydrating Day Cream (4 ml) + Rosehip BioRegenerate Oil (2 ml).

Age Confidence Try Me Kit contine Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser (6 ml) + Echium & Macadamia Replenishing Day Cream (4 ml) + Rosehip BioRegenerate Oil (2 ml).

Eu le-am comandat deja pe toate patru. Daca faceti socoteala merita din plin - veti primi 24 ml de cleanser (care mie mi-a placut la nebunie si l-as fi recumparat daca nu era asa scump) in conditiile in care varianta de 100 ml este 30 euro, 16 ml de crema si puteti testa care se potriveste cel mai bine tenului vostru - cremele la 50 ml sunt intre 36 si 46 euro si 8 ml din mult laudatul lor ulei (mai mult decat un sfert din varianta full size care costa 24 de euro) care o sa va ajunga cateva saptamani.

18 comentarii

  1. Mi-am luat kit-ul Perfect Balance :). Multumesc de informatie, sunt curioasa de produse.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic ca o sa-ti placa, exfoliantul de la ei mi-a ramas la suflet, intr-o buna zi o sa-l cumpar din nou. Si cleanserul imi place mult.

      Ștergere
  2. Hello
    tot de la tine am aflat si de cealata oferta cu mostre acum ceva timp.
    Am luat si eu cele 4 mostre, am vrut sa adaug cite 2 din fiecare dar nu m-a lasat.
    Mersi de info.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se pot comanda mai multe sau de mai multe ori, cred ca e si specificat undeva in conditiile ofertei.

      Ștergere
  3. Multumesc mult mult ca ne-ai spus de oferta. Am comandat si eu toate cele 4 seturi pentru ca nu mai incercasem nimic de la Pai. Abia astept sa ajunga :)
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa-ti placa, ma bucur mereu cand pot sa va impartasesc o oferta care chiar merita si sa puteti incerca si voi produse noi si bune. Sa ai un weekend minunat.

      Ștergere
  4. Cred ca imi comand si eu! Bine ca am citit la tine. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult! Abia astept sa ajunga sa le incerc si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mostrele sunt in pliculete sau in cutiute? Vad ca nu mai exista oferta la 10 eur unde primeai cele 6 sau 8 cutiute cu creme/exfoliant. Poate ne spui cand ajung. Merci!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna, Camelia! Multumim pentru informatie. Eu urmaresc de mult uleiul lor si acum e ocazia perfecta sa-l testez. Am incercat sa fac comanda, dar nu regasesc Romania in lista tarilor de destinatie. Ma poti ajuta, te rog? Fac eu ceva gresit? Merci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fa-ti cont pe site, logheaza-te in cont si da comanda direct, nu ar trebui sa fie probleme - probabil ai ales alta varianta de site decat Europa cand ai intrat pe site.

      Ștergere
  8. Pana la urma am reusit ieri sa comand si celelalte 3 seturi. :D Tot ieri am primit si confirmarea ca prima comanda, cea cu primul kit, a fost trimisa. :D Acum sunt nerabdatoare sa le incerc. :D Multumesc inca o data pentru informatie! pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu placere, sper sa-ti placa si sa le folosesti cu placere :)

      Ștergere
  9. Buna, produsele ajung direct in cutia de scrisori, nu? Mi-am comandat si eu, sper sa nu fie nevoie sa ma duc la posta dupa ele :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde cate ai comandat. Eu am comandat toate 4 seturile si au venit in colet, deci nici vorba sa intre in cutie.

      Ștergere