Today's mood

6.10.14


E luni, incepe o noua saptamana si eu sper din tot sufletul ca va fi o saptamana buna, care sa-mi aduca multe zambete. Azi e program de stat in casa pentru ca am de lucru si pana pe seara nu sunt sanse sa ma misc foarte mult de la birou, insa am avantajul ca sunt acasa si in pauzele care vor aparea am de gand sa ma rasfat putin si am ales 3 produse relativ noi.

Masca de fata de la Apivita - Express Gold with papaya (peel off exfoliating & radiance) - am mai avut-o acum ceva vreme si mi s-a parut ok. Zilele trecute m-am trezit cu 2 cosuri pe obraz si pe frunte (vreau sa cred ca e efectul detoxifierii si iese la suprafata tot ce nu e ok in organism) si mi s-a parut mie ca masca asta ar fi o optiune buna.

Oja de la O.P.I. pe care v-am aratat-o ieri e si acum pe unghiile mele (cred ca este a noua zi) si in afara de niste semne usoare de purtare la varful unghiilor arata la fel ca in prima zi - mi-a redat increderea in O.P.I., dar astazi am de gand sa schimb culoarea si am ales ceva tot in nuante tomnatice - All Tied Up de la Essie. Si am de gand sa incerc si crema de maini Frisson de Verveine de la L'Occitane, care m-a cucerit cu mirosul ei.

Voi ce mici rasfaturi aveti astazi in plan?

12 comentarii

  1. Planuiesc şi eu reîmprospătarea manichiurii. Tot OPI am pe unghii, dar la mine nu rezistă neam. Mă înţeleg mult mai bine cu Rimmel şi Flormar. Anyway, să ai o săptămână frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici pe unghiile mele nu rezista O.P.I. de obicei, d-asta le-am si evitat, insa Just Spotted The Lizard a rezistat eroic, banuiesc ca si datorita faptului ca e metalica. Oricum m-a facut sa mai dau o sansa ojelor care zac uitate din acest motiv. O saptamana frumoasa si tie.

      Ștergere
  2. Ce lucruri frumoase. De unde ai luat masca cu papaya? Am citit undeva pe net de ea (nu mai stiu exact unde) si am tot cautat-o la Sensi Blu, dar nu a fost chip sa o gasesc.
    In cazul meu, rasfaturile de azi includ: o masca (tot Apivita) hidratanta si antioxidanta si o manichiura cu o oja cumparata ieri - L'Oreal Parisian Rooftops.
    Apropo de rasfaturi, am vazut ieri la AFI Cotroceni doua oferte tentante: la Sephora, la orice fond de ten Clarins cumparat primesti un set Clarins format din mini lotiune tonica, mini crema antirid, mini gloss, mini mascara si concealer (am senzatia ca full size). La Marionnaud, la anumite produse The Balm (toate rujurile si glossurile, cateva blushuri, cateva farduri de ochi) e oferta 1+1 gratuit.
    Iti urez o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dintr-o farmacie acum ceva vreme, dar nu mai stiu sa-ti spun de unde exact. Ce bine arata oja, n-am mai incercat de ceva vreme ojele de la L'Oreal, insa nuanta asta imi place mult.

      Interesanta oferta, multumim ca ne-ai spus, o saptamana minunata iti doresc.

      Ștergere
  3. Rasfatul meu pentru seara aceasta va fi sa citesc, cuibarita in pat cu o portie de mere coapte si o ciocolata calda cu miere si scortisoara :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suna bine de tot rasfatul tau. Cat o sa razi daca-ti spun ca n-am mancat niciodata mere coapte? :)

      Ștergere
    2. Vaaaai, cum asa? ai irosit atatia ani din viata, fiind privata de o asemenea bunatate? eu imi fac des mere coapte (fie doar mere, fie mere + cateva felii de gutuie), imi plac la nebunie, fie ca le mananc asa, simple, fie ca le trecor in smoothie sau in combinatie cu granola (transform merele coapte in piure, cu ajutorul blenderului, si imi pun intr-un pahar un strat de piure, unul de granola).

      Ștergere
    3. Nu-s convinsa ca e bunatate, dar o sa incerc, macar sa stiu ce gust are. :)))

      Ștergere
  4. Eu vreau castane si nu gasesc! Toate castalene sa apeleze la mine! :)) Eu as putea manca virgula castane pana la sfarsitul vietii si nu m-as satura. :))
    Arata foarte bine produsele tale. Spor la treaba! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Masca mi se pare buna, mi-as dori sa o incerc. Iar nuanta ojei e superba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mi se pare fenomenala masca, e bunicica si atat, mi se par un pic cam scumpe mastile Apivita.

      Ștergere