Review produse BeautyUK

13.10.14

Va aratam acum cateva saptamani produsele primite de la BeautyUK pentru testare si astazi vreau sa va povestesc despre ele pentru ca am avut timp sa le folosesc si sa-mi formez o parere. Nu-mi amintesc sa mai fi folosit pana acum ceva de ei, deci chiar nu am stiut la ce sa ma astept si eram chiar curioasa cum sunt si daca o sa-mi placa sau nu.


Posh Palette a fost prima pe care am ales-o de pe site, mai greu a fost sa ma decis la varianta pe care o vreau - in final am ales Galaxy (desi mi-a placut mult de tot si Masquerade, insa am deja prea multe farduri asemanatoare) si nu-mi pare rau deloc. Fardurile sunt pigmentate, se lucreaza usor cu ele si culorile sunt perfecte pentru perioada asta a anului.

Cand le-am incercat initial cele doua culori deschise nu mi-au placut deloc, mult prea sclipicioase si nu foarte pigmentate, insa cand am inceput sa le folosesc au fost ok si nu m-am umplut de sclipici cum imi imaginam eu ca va fi. Pentru pretul paletei calitatea mi se pare buna, daca ar fi sa le compar as zice ca sunt in acelasi rand cu Sleek si NYX. Cand le iei pe pensula din paleta par putin prafoase, insa pe ochi se aplica foarte bine si nu m-am trezit cu nimic pe sub ochi (recunosc ca de asta m-am temut cel mai tare pentru ca nu-mi place deloc sa-mi ruinez machiajul datorita fardurilor care "curg").


Posh Pout - nuanta 4 How nude! mi-a placut de cand l-am vazut pe site si am cautat swatchuri pe net si am zis ca trebuie sa fie al meu, mai ales ca n-am deloc creioane d-astea mari de buze. Si din nou am ales inspirat - pe buzele mele este un roz discret (as zice un nude rozaliu), desi pe mana pare mult mai aprins. Se aplica foarte usor, nu usuca buzele deloc, este cremos si se simte foarte misto pe buze si rezista destul de bine. Imi place mult, chiar m-a surprins mai mult decat placut.


Ultimul produs care mi-a starnit interesul este tot un produs lansat de curand (ca si paletele Posh) si anume Shimmer Box - eu am ales varianta Bronze, mai este o varianta cu nuante de roz. Mi-a amintit de Shimmerbrick-ul de la Bobbi Brown si am vrut sa le compar. Conceptul este acelasi, calitatea bineinteles ca difera, insa si diferenta de pret este uriasa. Pe acesta de la BeautyUK eu l-am folosit ca blush (cele patru nuante de jos combinate), iar nuanta deschisa ca iluminator. Ca si in cazul paletei nuanta deschisa nu m-a impresionat deloc cand am incercat-o pe mana, insa aplicata pe ten se comporta mult mai bine si imi place cum arata. Exact stropul de culoare de care are nevoie fata mea ca sa prinda viata fara sa depun prea mult efort.

N-am avut deloc asteptari de la ele, am vrut doar sa le incerc si sa va spun o parere, dar m-au surprins mai mult decat placut si am ajuns sa intind mana dupa ele des, ceea ce spune multe. O sa le folosesc in continuare cu placere si nu o sa zaca uitate printr-un sertar si asta ma bucura mult pentru ca nu-mi place sa adun produse doar ca sa le am.

Ati incercat produsele BeautyUK? Cum vi se par?

13 comentarii

  1. Nu am incercat produse de la ei , dar creionul arata tare bine si culoarea la fel .Sa le folosesti cu drag .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar a fost o surpriza mai mult decat placuta, o sa vi-l arat si pe buze in curand.

      Ștergere
  2. eu am incercat cateva produse, sunt ok, in afara de tusul perlat.

    RăspundețiȘtergere
  3. nici eu nu am incercat nimic de la ei, dar paleta cu farduri pt. ochi e super.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. e superba paletuta de farduri pt ochi,iar rujul mi se pare interesant.astept sa il vad pus la treaba :)
    sa folosesti cu drag toate produsele. pupici.

    RăspundețiȘtergere
  5. sa le folosesti in continuare cu drag! Imi place paleta cu farduri, cam aceeasi gama de culori as fi ales-o si eu. Si sunt curioasa sa vad rujul.
    http://claudiaschoice88.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu am decat 2 oje de la Beaty UK, dar sunt de ruper calitate, rezista pe unghii. Ma asteptam ca review-ul tau sa fie pozitiv. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scris ca imi plac produsele si ca m-au surprins chiar placut, unde ai citit tu ceva negativ?

      Ștergere
  7. Mi-am zis ca nu mai iau palete, ca nu am nevoie de alte farduri, sunt suficiente cele pe care le am si nu prea mai deschid paletele oricum... Insa din paleta ta cred ca as folosi toate nuantele, ceea ce rar am putut spune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu n-am nevoie de alte farduri, dar astea chiar imi plac si o sa le folosesc in mod sigur. :)

      Ștergere