Prima impresie: Village Candle

22.10.14


Cand v-am spus prima data de oferta de pe Elefant pentru lumanarile de la Village Candle acum aproape o luna spuneam ca nu le stiu, dar ca am comandat si de-abia astept sa le incerc. A meritat din plin asteptarea, eu sunt mai mult decat incantata de ce am cumparat. Si cum cei de la Elefant au o oferta si mai buna decat data trecuta si eu am gasit o metoda sa o fac si mai buna decat e (gasiti detalii la finalul postarii), m-am grabit sa impart cu voi primele impresii.

Cele 2 lumanari luate de mine sunt: Egyptian Sandalwood (in varianta mare) si Vanilla Caramel Swirl (in varianta medie). Intre timp m-am documentat si aromele "gurmande" sunt cele mai reusite, din cate am citit/ auzit cele florale/ fructate sunt sintetice, deci va recomand sa va indreptati spre primele daca va plac. Parerea mea se refera strict la cele 2 pe care le am.

Lumanarile sunt mari, mult mai mari decat ma asteptam, o sa gasiti mai jos poze in comparatie cu palma mea sa va dati seama. Imi place ambalajul mult, modul de prezentare, sistemul de inchidere, de ardere (ambele variante au doua fitiluri), pur si simplu n-am nimic negativ de zis. Am facut ceva poze sa vedeti cat de "curat" ard in caz ca vreti, dar nu sunteti sigure. Timpul de ardere pentru cea mare este de pana la 170 ore, iar la cea medie pana la 105 ore (se recomanda arderea 3-4 ore/ zi, deci cea mare o sa va ajunga o luna si ceva de zile la o folosire zilnica, iar cea medie circa o luna).


Egyptian Sandalwood este de vis, eu am luat-o pentru dormitor. Este un aroma tare, usor masculina, dar foarte linistitoare. Nu stiu cum s-o descriu altfel, dar daca stiti lumanarea Sandalwood-Vanilla de la Gala (care se gaseste in Kaufland si de care v-am mai povestit) e foarte asemanatoare. E genul de aroma orientala care te duce cu gandul intr-o alta lume, perfecta pentru momentele cand ai nevoie sa te relaxezi. Eu am de gand sa ma bucur din plin de ea in seara asta.


Vanilla Caramel Swirl in schimb este dulce, este o aroma care te binedispune si iti da o stare jucausa. E o combinatie de vanilie, caramel si crema de zahar ars, dar fara sa fie gretoasa. Pe asta am aprins-o deja si miroase in toata casa si cred ca e perfecta pentru seara - aroma este una care te face sa simti caldura si confort, ca mai toata aromele dulci.


Le recomand? Da, eu deja am plasat o alta comanda pe site si am reusit sa iau o lumanare mare si una medie (numai asa am gasit aromele care ma interesau) cu aproape 40 ron mai putin decat am platit pe astea doua din postare. Am ales Warm Apple Pie si Maple Butter, am folosit codul CSM3449 (care ofera o reducere de 20 ron la o comanda de minim 70 ron - teoretic era valabil pana ieri, practic functioneaza si astazi, asa ca profitati), am optat pentru ridicare directa si totalul de plata este 86,80 ron. Gasiti AICI oferta, asa ca daca va plac lumanarile parfumate profitati.

30 de comentarii

  1. Multumim de pont, eu chiar acum am facut o comanda . Am ales doua : vanilla caramel si apple and cinnamon.
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-mi spui cum ti se par cand le primesti, eu acum am aprins Vanilla Caramel Swirl si ma bucur de ea.

      Ștergere
  2. La Cluj inca nu au ajuns lumanarile :( si acum sunt foarte curioasa, eu mi-am luat una cu aroma de gardenia, sper sa nu fie o dezamagire.
    Oricum pana nu ajung nu ma grabesc sa mai pun o comanda, mi se pare ca s-au miscat destul de incet cu livrarea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma asteptam sa intarzie, cand e vorba de importuri mereu apar probleme. Mi-a scris cineva pe Facebook ca si-a luat una cu capsuni si e foarte misto, asa ca poate si a ta e misto.

      Ștergere
  3. Multumim pentru articol! Arata foarte bine lumanarile,parca simt in camera mirosul lor numai citind frumoasa ta descriere! Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte reusite, chiar sunt incantata de achizitia facuta. :)

      Ștergere
  4. Wow, chiar sunt mari! Momentan ma potolesc cu lumanarile, dar e bine de stiut :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt enorme, vazusem si eu ca sunt mari, dar tot m-au surprins.

      Ștergere
  5. Am folosit codul si am comandat doua: Vanilla Caramel Swirl si Cherry Blossom.Abia astept sa le primesc :) Multumesc!(Angela)

    RăspundețiȘtergere
  6. Abia astept sa le ridic si pe ale mele yummy! Am depasit bugetul, deci nu pot sa profit de oferta asta, desi e ataat de tentanta!!!! Sa speram ca vor mai fi,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt chiar curioasa cum sunt ale tale. Sper si eu sa mai fie pe viitor. :)

      Ștergere
  7. Cred ca am scris comm de doua ori..sper sa nu :P Ziceam ca din cauza ta am comandat si eu 4 lumanari mari :)) Multumesc pentru postarea de pe facebook, altfel nu aflam ca exista aceste lumanari(eu nu am stiut de cod :P) P.S. Sotul nu iti multumeste =))))

    RăspundețiȘtergere
  8. chiar la asta ma uitat acum 2 minute la ei pe site :)) apropos, de unde se ridica personal comenzile de la ei?

    RăspundețiȘtergere
  9. o, ce draguuuut, as vrea sa imi iau si eu... trebuie sa inspectez mai mult aromele sa vad daca gasesc ceva.
    Si abajururile acelea dragute se pun pe lumanare?

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
  10. mmm imi inchipi cat de bine miroase <3

    RăspundețiȘtergere
  11. Plasez și eu o comandă acum. Mulțumim mult pt. informații. Eu am luat mică cu zmeură, o nebunie, nu alta, dar tocmai ce am fost „jefuită” de o prietenă căreia i-am furat și eu în trecut o lumânare cu miros de frișcă :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunteti chit acum :)) Eu am ridicat si comanda de ieri si acum savurez Warm Apple Pie. :)

      Ștergere
  12. le-am remarcat de cand ai scris pe fb. suna super, mai ales ca ard multe ore :). warm apple pie suna minunat :) dar cred ca m-as risca si la o aroma florala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Warm Apple Pie chiar e misto si eu nu ma omor dupa placinta cu mere. :))

      Ștergere
  13. Buna, Camelia!
    Am promis in cealalta postare a ta despre Village Candle ca voi reveni cu impresii. Ei bine, intre timp am primit si comanda de tarte si votives din UK si o alta tot de la un magazin din UK unde vand si mostre - adica un cubulet sau o patrime dintr-un votive. Mi-am luat mai multe ca sa le incerc, sa vad care imi plac si sa le pot comanda in marime mai mare. Din ce am incercat pana acum, preferatele mele sunt Lemon Pound Cake (miroase demential, iti vine sa o mananci), Walk on the Beach (parfum fresh, de vara), Gingerbread Cookie (perfect pt sarbatori), Blueberry Muffin (exact briosa cu afine) si Summer Slices (tot varatic). Nu am incercat foarte multe, sunt in teste.
    In comparatie cu Yankee, eu de la ei am avut doar tarte si am fost multumita, am inteles ca borcanele au ceva probleme. Insa parca totusi mirosurile de la Yankee sunt un pic mai artificiale.
    In concluzie, as cumpara lumanari Village Candle, nu sunt cu nimic mai prejos decat Yankee, nu sunt fake-uri sau altceva, mi se par super!
    Si un pont: Elefant are in continuare promotia pentru borcanele, iar azi a fost si promotie Happy Wishlist - daca puneti produsele in Happy Wishlist pana in ora 14:00, dupa ora asta isi reduc pretul - borcanele mici ajung la 26 de lei, iar cele mari la 42 (mari, nu mijlocii!). Azi e deja prea tarziu, dar fiti pe faza maine.
    Si daca vreti sa stiti cum miroase vreo lumanare, scrieti aici, e posibil sa am mostra la ea si sa va spun.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Mirona, ma bucur ca ai impartasit cu noi parerea ta - eu am adunat pana acum 6 lumanari de la ei si-mi plac la nebunie. Cred ca preferata mea este Vanilla Sandalwood, este perfecta pentru dormitor. Gingerbread Cookie imi place mult. Mi-am dorit mult Maple Butter, insa mi se pare cam puternica, desi imi place mirosul. Eu am luat saptamana trecuta la oferta 2 lumanari (una mare si una medie) cu 86 ron, dar parca tot as mai avea niste dorinte. :)

      Ștergere
  14. American Candle pareri? Stii ceva despre ele?

    RăspundețiȘtergere