Nivea BB Cream

14.10.14


Cand am primit BB cream-ul de la Nivea ma asteptam sa fie o crema usor colorata si care sa nu faca nimic, asa ca nu m-am grabit sa-l incerc. Intr-o seara a trebuit (zic a trebuit ca nu aveam pofta, dar uitasem sa iau ceva) sa ma duc in viteza la un magazin de langa mine sa iau ceva si am intins mana dupa el. Si am raman putin surprinsa de efectul final - a reusit sa-mi uniformizeze foarte bine tenul, ten care la momentul ala avea cateva pete rosiatice si nici nu ma incanta cum arata (destul de rare momentele astea pentru mine).

Se intinde usor, are o acoperire medie (din punctul meu de vedere) si rezista cateva ore bune pe tenul meu normal (am citit niste pareri destul de proaste ale unor persoane cu ten mixt sau gras si eram chiar sceptica), seara cand ma demachiez e mai mult produs pe discheta decat la alte fonduri de ten cu renume si asta e cea mai buna dovada pentru mine.

Singura mea nemultumire este nuanta - eu am varianta Light si este prea inchisa pentru mine, se adapteaza destul de bine tenului si am putut sa il folosesc in ultimele saptamani, insa iarna nu cred ca e vreo modalitate sa-l port. Am citit de subtonuri roz - chiar nu le vad, insa este adevarat ca are un efect de luminare a tenului, am citit si ca este portocaliu si iar nu vad nici portocaliu in el - probabil ca a oxidat pe ten in cazul celor care li s-a parut portocaliu ca alta explicatie nu gasesc.

Concluzia mea e simpla: daca nu sunteti albe ca varul, aveti ten normal si cautati ceva usor care sa uniformizeze tenul si sa va ofere un aspect de ten odihnit si sanatos, s-ar putea sa va placa Nivea BB Cream. Mie imi place si mi-ar fi placut si mai mult daca era nuanta un pic mai deschisa. 

L-ati incercat? Ce parere aveti?

27 de comentarii

  1. Eu am folosit-o , imi place tot la ea dar ..... sunt unele produse care nu stiu ce au in compozitie si se emana deranjandu-mi ochii .Acest BB Cream face si el parte din aceasta categorie . Sunt foarte dezamagita de asta si nu stiu ce anume imi deranjeaza . Problema , e la ochii mei cred

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil parfumul din produse, o patesc si eu cu altele, la asta de la Nivea insa n-am avut probleme de genul asta.

      Ștergere
  2. Si eu il am datorita tie :D. insa nu l-am incercat caci a prea multe deschise si nu vreau sa se usuce degeaba. O sa-l folosesc cand o sa le termin pe celalalte. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. exact asta este si concluzia mea , camelia :) , eram sceptica pentru ca citeam tot felul de impresii,..ca e lucios tenul ..etc etc...e lucios pentru ca il ilumineaza cumva , dand impresia asta...si eu am tenul alb....dar probabil nu aatt de alb ca al tau...pentru ca la mine se potriveste nuanta ( un pic..o idee poate mai inchis.. si eu am tot nuanta light la bb cream)...imi place ca are un miros delicat...si acopera destul cat pt. un bbcream...nu poti sa ai asteptari foarte mari, ca nu e un corectot rofesional sau fond de ten cu acoperire mare. mie imi place.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fata de alte BB cream-uri chiar acopera si uniformizeaza, eu citisem atatea rahaturi (ca nu pot sa le zic altfel) ca ma uitam la el si nu-mi venea sa-l incerc. :)

      Ștergere
  4. intra si la mine in teste in curand! M-am bucurat sa citesc acest review, sper sa mi se potriveasca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde mult de ten, e clar, d-aia si atatea pareri diferite. Sper sa ti se potriveasca. :)

      Ștergere
  5. Mie imi place. Il folosesc doar in zilele cand tenul meu e iritat ca sa acopar roseata. Uniformizeaza destul de bine si rezista. Am nuanta light si la aplicare pare putin deschisa pentru tenul meu bronzat. Dar am observat ca dupa cateva minute se inchide destul de mult nuanta (probabil oxideaza) si e numai bun. Eu am mai incercat bb cream de la Garnier si Yves Rocher, dar cel de la Nivea imi place cel mai mult :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place mult ca uniformizeaza, d-asta m-a si incantat. Pe alea 2 le-am incercat si eu, aia de la Garnier nu mi-a placut deloc, cel de la YR asa si asa, nu m-a impresionat in vreun fel.

      Ștergere
  6. Nu l-am incercat ( nu cred ca am sa-l incerc) asta pentru ca sunt super multumita de CC -creamul meu de la Physicians Formula, care e pe terminate. Si ca sa fiu sigura ca nu raman fara el a ajuns inca un tub la mine . Azi am primit pachetul ( 10 zile lucratoare ) .Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca o sa vreau candva sa cumpar un BB/ CC cream (la cate fonduri de ten am nu cred ca se va intampla curand) pe ala il iau ca prea l-ai laudat. :)

      Ștergere
  7. Eu am nuanta medium dark sau cam asa ceva. Sunt (inca) foarte bronzata asa ca mi se potriveste perfect, la iarna probabil nu o sa o mai pot folosi pentru ca mi se duce bronzul. Mi se pare un produs excellent, la mine acopera foarte bine si intra in piele. Nu mi se mai vad porii deschisi. Am avut o mostra de la Garnier si aia nu mi-a placut pentru ca imi ramanea pielea lipicioasa. Probabil ca o sa-mi cumpar BB creamul de la Nivea variant light pentru iarna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa mai citesc si pareri bune, ca rele am tot citit. Si mie mi se pare un produs bun care nici nu costa mult.

      Ștergere
  8. si eu l-am primit la un concurs. am nuanta medium si imi merge fiindca sunt bronzata momentan. la consistenta imi place mult, mi se pare ca are acoperire decenta si cu tendinta spre mata mai mult decat dewy, dpmdv. singurul lucru care ma enerveaza e parfumul, dar merge...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine parfumul chiar nu ma deranjeaza, desi de obicei e primul lucru care ma face sa spun nu unui produs. Acoperirea mi se pare foarte buna pentru un astfel de produs.

      Ștergere
  9. Il am si eu si am aceeasi problema, chiar si vara sunt prea alba pentru el.

    RăspundețiȘtergere
  10. avea nivea inainte o crema colorata, am impresia ca e la fel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este foarte posibil, insa eu nu stiu nici crema aia, deci n-am termen de comparatie.

      Ștergere
  11. Nu l-am cumparat din cauza nuantei, prea inchisa pentru tenul meu (care din cate mi-am dat seama e asemanator cu al tau la nuanta).

    RăspundețiȘtergere
  12. Bine venit acest review; am vrut sa o cumpar dar am zis ca nu e de calitate (Nivea care este la noi pe piata nu mai este nici pe departe Nivea de acum 6-7 ani cand foloseam tot de la ei si este diferita de Nivea din alte tari) dar mai ales faptul ca are nuanta mai inchisa si NU ARE ROZ ma face sa o vreau din start.


    Meeerciii!


    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cu alta calitate am gandit-o si eu ceva vreme, insa in ultima vreme am descoperit cateva produse Nivea care chiar imi plac si parca mi-am schimbat parerea. :)

      Ștergere
  13. Pentru ce varsta este? Eu am 12 ani, l-as putea folosi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele se folosesc in functie de nevoile tenului, la 12 ani nu cred ca ai nevoie de un astfel de produs.

      Ștergere
  14. Tenul meu este mai gras crede-ti că ar fii bun?

    RăspundețiȘtergere