Mici cumparaturi de pe iHerb

11.10.14

Saptamana trecuta am dat o comanda pe iHerb si ieri mi-a adus-o postasul. Ati citit bine, a fost expediata pe 1 si pe 10 a ajuns la mine, citisem pe alte bloguri ca au ajuns coletele in 7 zile si chiar ma intrebam daca o sa fie si cazul meu. N-au fost 7, dar 10 e mai mult decat bine pentru mine care asteptam cate o luna un colet. N-am cumparat multe, am profitat si de niste oferte la momentul ala si am luat cateva produse fara sa cheltui multi bani.


O sa incep cu ceaiurile - ma tenteaza de multa vreme cela de la Yogi, dar nu stiu din ce motive am tot amanat sa le comand. De data asta am comandat 2 - DeTox si Vanilla Spice Perfect Energy si deja mai am cateva pe lista de dorinte: Bedtime, Chai Rooibos, Kava Stress Relief, Caramel Apple Spice Slim Life si multe altele, n-are sens sa le insir aici pe toate - AICI puteti vedea toate variantele disponibile. Christmas Tea de la Twinings sta de cateva luni in wishlist, asa ca de data asta l-am si pus in cos, chiar sunt curioasa cum e, dar o sa-l incerc cand vine iarna. Nu puteam sa dau comanda pe iHerb fara sa iau si niste granola - de data asta am ales o varianta cu ciocolata sa vad cum e - puteti sa cititi mai multe detalii aici.


Am luat (din nou) Soothing Toner de la Derma E, il folosesc de cateva saptamani si-mi place mult, n-am apucat sa scriu despre el, daca va intereseaza o sa ii fac un review in curand. Am vazut ca a aparut Olive Oil Hot Oil Treatment de la Queen Helene si l-am pus in cos sa-mi rasfat parul putin. Sunt usor de folosit tratamentele astea si nici nu costa mult (am mai avut varianta cu ulei de jojoba, care vad ca nu mai e pe site acum). Si nu in ultimul rand mi-am luat inca doua saruri de baie de la Aura Cacia (gasiti aici toate produsele lor) - am mai avut cateva si sunt ok pentru serile cand ma simt obosita si vreau sa ma relaxez si sa uit de toate.

Pe site inca este valabila oferta cu reducere de 10% la comenzile de peste 40 dolari (daca sunteti la prima comanda beneficiati de o reducere de 10 dolari la comenzile de peste 40 dolari sau 5 dolari la comenzile mai mici - am pus codul de reducere in linkuri daca va tenteaza sau puteti folosi orice cod de pe net) si saptamana asta sunt la oferta cateva marci interesante de care v-am zis in postarea de zilele trecute.

23 de comentarii

  1. Cat ma tenteaza tonerul acela, dar si tratamentul de la Queen Helene! :p Sa le folosesti cu placere pe toate!!!
    Mi-ai amintit ca am luat si eu o sare de baie din DM, ultra parfumata,dar n-am apucat inca sa o folosesc... poate maine, ca tot e w-end! Putin rasfat...:)

    O seara frumoasa!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar imi place tonerul, desi nu credeam ca o sa se intample asta. Balaceala placuta si weekend frumos. :)

      Ștergere
  2. Abia astept sa imi ajunga si mie comanda . Acum m-ai facut curioasa de granola cu ciocolata , sa ne spui parerea ta . Te pup si iti doresc un weekend frumos .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca o sa ajunga repede si a ta, vad ca s-a schimbat ceva si toate ajung mai repede. Sa ai si tu un weekend minunat. :)

      Ștergere
  3. Eu astept ciocolata calda ca sa dau si eu o comanda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu pusesem in cos, dar depaseam greutatea si am renuntat la ea ... cu greu. :))

      Ștergere
  4. Am facut o comanda pe 30 sept ca pina atunci a fost oferta cu 10% reducere la comenzile de peste 60 euro. Asa ca astept, la mine dureaza in medie 25 zile.
    Ceaiurile Yogi au fost preferatele mele pina cind am dat de niste arome ciudate, imposibil de baut si am renuntat sa le mai comand. Oricum le gasesc la magazinul din sat de la mine :))))
    Pt par mi-am luat untul de cacao + ulei de jojoba de la Now Foods. Sper sa fie ok.
    Abia astept sa-mi ajuga pachetul ca data asta am o multime de bunatati (necomestibile) .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu tot atunci, si mie imi ajungeau la fel de greupana acum, de data asta a ajuns in 10 zile, d-asta am si precizat in postare, posibil sa ajunga si a ta mai repede. :)

      Ștergere
  5. imi poti spune cat costa transportul ? si daca vine la posta normala sau la cea vamala ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Transportul este in functie de greutate, ai toate datele pe site in momentul in care simulezi o comanda. Mie mi-a venit acasa asa cum am mentionat in postare, in Bucuresti nu exista posta vamala.

      Ștergere
  6. Si eu astept o comanda iherb, nu mi-am luat nimic interesant, niste suplimente alimentare care sper sa ma ajute. Arata bine ceaiul ala Vanilla Spice si tonerul Derma E, poate le incerc la o comanda viitoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceaiul e ok, dar nu mi s-a parut extraordinar, tonerul in schimb cred ca o sa-ti placa daca il iei.

      Ștergere
  7. Offf, eu sunt disperata ca ultima comanda a plecat de la ei pe 30 sept si ieri mi-a venit aviz de la posta vamala :(((( Nici nu vreau sa ma gandesc cat va trebui sa platesc pt el, coletul are valoarea de 85$, daca-mi ia 24%TVA si inca nu stiu cat taxe vamale...:(((( Din vreo 40 de comenzi la ei n-am mai patit asa ceva, dar de acum mi-e teama sa mai risc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut, si eu am patit la fel in Iasi... a trebuit sa platesc 24% TVA, ceea ce este dezamagitor. Le-am scris celor de la Iherb si mi-au raspuns ca ei nu au nici un control asupra felului in care se face transportul. Am impresia ca inainte pachetele treceau prin Germania si din cauza asta nu aveam probleme de genul asta. Parerea mea este ca ar trebui sa le scriem mai multi celor de la Iherb si sa ii determinam sa forteze compania de transport sa revina la vechea ruta pentru Romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca si este mentionat pe iHerb ca in functie de politica tarii de destinatie pot sa apara taxe vamale, nu este treaba lor ce se intampla aici, nu cred ca putem noi schimba ceva.

      Ștergere
    2. Ma intreb cati din clientii Iherb din Romania sunt dispusi sa plateasca 24% taxe pt orice comanda de acum inainte. Mi se pare stupid din partea lor sa renunte la o parte semnificativa din clientii din Romania in loc sa negocieze cu compania de transport ca rutarea sa se faca cum era deja inainte. Cred ca solutii exista, dar sa vedem cum evolueaza situatia. Eu sigur nu voi mai comanda de pe Iherb in conditiile astea, cum sa platesc un sfert din valoare trogloditilor de la vama?

      Ștergere
    3. Eu n-am platit niciodata taxe si am ceva comenzi la ei, inclusiv cateva recente, nu stiu ce sa-ti zic.

      Ștergere
  9. Le-am scris si eu celor de la iherb sa-i intreb cum sta treaba, de ce nu mai trimit prin Germania/Suedia ca direct in RO ne costa mai mult. Raspunsul a fost prompt:
    "Usually we let our packages pass through Swedish post to avoid excessive tax incurred in your purchases as you have just mentioned. All packages to your country should be delivered that way. However, these are just remote cases, rest assured we'll try to minimize if not eradicate every opportunity that may cause high expenses in tax for your purchases."
    Asa ca de data am avut ghinion sa ajunga la posta vamala (eu am avut noroc pana la urma ca vamesul era in pauza si postarita mi-a dat coletul fara sa platesc TVA), sa speram ca nu se mai repeta. Eu sunt in Ardeal, daca si in Iasi s-a intamplat de curand e posibil sa fi avut acum ceva scapari. Oricum, eu cred ca din moment ce au fost atentionati, vor fi si mai atenti pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ultimul colet primit de mine de la ei n-a trecut prin Suedia/ Germania sau alte tari (cum se mai intampla in trecut), a venit direct din USA si se vede clar pe el (si stiu inca cateva in aceeasi situatie), insa n-am avut nici un fel de probleme cu taxele, nu stiu cat de mici scapari sunt sau cat pot ei controla. Este foarte posibil sa aiba importanta si ce anume e in colet.

      Ștergere
  10. Hmmmm, nu stiu ce sa zic, eu am comandat chestii uzuale, din de toate am comandat si alta data, unele chiar au fost re-buy: fond de ten lichid si pulbere, pudra compacta, seruri de fata, ruj, pasta de dinti, crema spf.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma gandeam la ambalaj - poate ceva tip spray care are alte reguli de transport sau ceva de genul asta, este doar o banuiala.

      Ștergere