In plan saptamana asta

20.10.14

Sunt inca in pijama (da, avantajul de a lucra de acasa - daca vreti sa-mi vedeti pantalonii de pijama i-am pus pe Instagram - doamne, cum suna - rad singura acum) si dupa cum am inceput postarea asta nu stiu ce o sa iasa pana la sfarsit. Vedem impreuna ... n-am de gand sa-mi "gandesc" gandurile.

Azi noapte am lucrat pana tarziu (adica pana spre dimineata), mai am si momente d-astea cand ma loveste inspiratia dupa miezul noptii si pe la 3 mi-am adus aminte ca cei de la StrawberryNET schimba oferta zilei si mi-am facut singura un cadou - parfumul meu preferat intr-o editie de colectie. De-abia astept sa-l primesc si sper ca incidentul cu coletul care n-a ajuns a fi fost o simpla intamplare (mi-au dat banii inapoi, dar nu m-a incalzit cu nimic, chiar imi doream produsele care n-au ajuns) si sa nu mai existe probleme.

M-am trezit cu o punga de la Sephora adusa de curier (stiam ca trebuie sa ajunga, dar nu stiam ce contine), spre norocul meu continutul m-a bucurat peste masura. Va arat imediat ce am gasit in punga ca sa intelegeti de ce m-am bucurat. Despre pensula 55 - Pro Airbrush - pentru fond de ten am tot citit de bine si chiar aveam in plan s-o cumpar (n-am incercat nici o pensula de la Sephora pana acum, dar presimt ca lucrul asta se va schimba curand), asa ca a fost chiar o surpriza placuta pentru inceputul asta de saptamana. V-am spus ca mi-am propus sa incerc lucruri noi asa ca o sa ii dau o sansa rujului lichid Rouge Infusion in nuanta Red Essence.


Si poate (zic poate) o sa incerc si genele false - a trecut ceva vreme de cand am purtat ultima data gene false, dar daca tot am zis ca experimentez ... nu bag mana in foc pentru asta, dar poate poate. Atat produsele Sephora, cat si genele de la Cupio le gasiti la Makeup Fest, care are loc weekendul asta la Palatul Copiilor si la care sper sa ajung si eu. Lista participantilor o gasiti aici daca vreti sa va faceti o idee cam ce ati putea sa va cumparati. Sunt multe tentatii, asa ca daca ajungeti eu va spun de acum spor la cumparaturi.


Dar sa revenim la planuri ... tot un pic mai devreme mi-a ajuns si coletul de la Pai (este vorba de oferta de care v-am povestit aici), inca puteti profita de ea daca va tenteaza. Ca de obicei, cei de la Pai m-au surprins cu ambalajul si atentia acordata fiecarui client, chiar daca este vorba doar de niste mostre. Exista si un cod de reducere de 10% pentru prima comanda pe pachete, in caz ca va plac produsele si vreti sa le luati in variante full-size. Am de gand sa-mi rasfat putin tenul saptamana asta cu produsele lor.


Ce mai am in plan? Miercuri dupa-amiaza am o intalnire in care imi pun mari sperante ca ma va ajuta sa schimb ceva in viata mea, dupa care am de gand sa incerc ceva nou (o sa va povestesc mai mult despre asta dupa ce vad ce si cum, chiar sunt entuziasmata si cred ca o sa va placa sa cititi despre asta), vreau sa va povestesc despre noul meu pulovar (cu bune si cu rele, o sa intelegeti la momentul potrivit la ce ma refer), am in plan o noua serie de postari (deja am pregatit cate ceva, insa mai are nevoie de niste mici detalii), in sfarsit o sa imi ajunga coletul cu capa bleumarin (o puteti vedea aici) si de-abia astept. Sper sa am acelasi entuziasm si dupa ce o primesc.


Alte planuri? Ar trebui sa ajunga lumanarile de la Village Candle comandate pe Elefant acum aproape o luna si de-abia astept sa vad cum sunt (nu mai zic nimic de faptul ca nu s-a respectat termenul de livrare, fiind vorba de un import pot sa inteleg ca pot sa apara probleme neprevazute) si sa le incerc. Si mai astept cateva colete cu produse pe care vreau sa le incerc. 

Am si niste planuri personale, de care nu vreau inca sa vorbesc, insa sper sa iasa lucrurile asa cum imi doresc eu si sa urmeze o perioada linistita, fara prea multa agitatie. Simt nevoia de timp pentru mine, de momente de rasfat suprem, de oameni frumosi care sa-mi incalzeasca sufletul, de liniste. Traim intr-o lume mult prea agitata ... 

Sa aveti o saptamana minunata!

10 comentarii

  1. Ahaaa, deci tu mi-ai furat parfumul!...
    La 07:30 era deja "epuizat" si m-am ofticat pt ca de cand a aparut ma tot uit dupa el, si prin magazine si pe Strawberry. Pfoaa.. si muream de ciuda ca nu l-am prins si mi-l doream tare mult si am tot zis "las ca vine vreo oferta"...
    Si zic din nou... las' ca poate mai apare in vreo oferta d-asta de Craciun...

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu .. doar nu era sa ma fac ca nu-l vad? Nu cred ca mai apare, e cel mai bun pret pe care l-am vazut pana acum la Very Irresistible, dar cine stie? :)

      Ștergere
  2. Ce bine ca mi-ai adus aminte de lumanarile de pe elefant, am intrat si eu pe site sa vad progresul, dar dezamagire :( desi 20 aparea ca si ultima zi de livrare coletul era inca in procesare.
    Cred ca le vedem noi prin decembrie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saptamana asta ajung, am intrebat eu - au zis maxim 24, de asta am si mentionat in postare ca stiu ca v-ati luat si voi.

      Ștergere
  3. Uf, sper ca sansa data rujului sa nu fie de pomana :) Fix cu nuanta asta imi mazgalesc eu buzele - si tare imi mai place :) Insa ca tot am citit pe la tine de nuante nud, mi-am luat doua si momentan sunt cam confuza, parca nu-mi displac, dar parca nici nu sunt eu cand ma dau cu ele :)
    Asta a fost introducerea la gandul bun ce ti-l trimit - sa-ti fie liniste si sa ti se aseze lucrurile cum iti e mai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, imi mai trebuie timp sa ii dau o sansa, am avut azi o tentativa, dar m-am razgandit. Sper sa se aseze mai repede ca-s obosita. :)

      Ștergere
    2. Poate iti va fi de folos un mic truc. Atingi cu pensula rujului buzele ( hidratate in prealabil - eu le dau cu un strugurel de la yves rocher ) din loc in loc, apoi iti freci buzele ca atunci cand vrei sa uniformizezi rujul - si astfel nuanta rezultata va fi mult mai discreta, chiar estompata.
      :)

      Ștergere
  4. Iti doresc succes in toate si sper sa se aranjeze lucrurile bine. Desigur ca abia astept sa citesc.
    Asa-i, ai dreptate cu agitatia, nu stiu unde anume in mine am reusit sa gasesc resursele sa raman foarte linistita zilele astea... Cred ca o parte din vina o au cartea pe care am terminat-o de citit si un film vazut aseara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Moralul e cel mai important, eu imi doresc mult sa reusesc sa raman calma oricata nebunie e in jurul meu, insa nu-mi iese mereu si ma agit aiurea. Lucrez la asta ...

      Ștergere
  5. Lucrezi de acasa? Cat imi doream si eu asta...:D

    RăspundețiȘtergere