Giveaway invitatii Make-Up Fest 2014 - partea a doua

13.10.14

V-am spus zilele trecute de Make-Up Fest si de ce imi doresc eu sa ajung acolo, am avut si un concurs si 5 dintre voi au castigat invitatii la eveniment. Mai multe informatii despre eveniment gasiti pe pagina oficiala sau pe pagina de Facebook.

N-o sa va spun iar care e programul, cine si ce masterclass-uri tine si ce se va intampla acolo, gasiti toate informatiile pe site. Insa am pentru voi inca 5 invitatii la eveniment - tot ce aveti de facut este sa lasati un comentariu pana duminica 19.10 si sa-mi spuneti de ce va doriti sa ajungeti la Make-up Fest. Luni pe 20 anunt cele 5 castigatoare.


Cele 5 castigatoare (va rog sa ma contactati cat mai repede pe mail pentru a-mi comunicate datele) sunt:

Mirela Neculai
ANNA
Camelia Andrasescu
Maria I.
Tudor Andreea

7 comentarii

  1. Poate a doua oara e cu noroc. :) Mi as dori sa particip la masterclass urile tinute de Alexandru Abagiu si Mirela Vescan.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,

    imi doresc tare mult sa ajung la acest eveniment, sunt foarte curioasa de master class-ul sustinut de Alexandru Abagiu. In plus sunt convinsa ca vor fi si expozanti care pe mine ma atrag ca un magnet cu toate minunatiile din lume! Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am in plan, pentru inceput, sa vad 3 prezentari la scena

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Camelia.
    Imi doresc sa merg la make-up fest deoarece nu am mai fost niciodata la un astfel de eveniment. Mi-ar placea foarte mult sa vad machiaje realizate "pe viu" de catre profesionisti.
    Si sper sa ne si vedem cu aceasta ocazie, in conditiile in care reusesti si tu sa ajungi.
    Multumesc
    Maria I.

    RăspundețiȘtergere
  5. as vrea sa ma rasfat cu niste produse noi de make-up.

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi doresc sa merg la acest eveniment pentru a vedea ce se poarta in materie de make-up, sa vad demonstratiile facute la eveniment si cele mai importante marci de produse cosmetice.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna,

    Sunt full time mummy si stau cam rau cu timpul insa insa mi-ar face placere sa merg la make-up fest. Mi-as lua pitica si am merge ca fetele 😜

    Iulia Praistosescu

    RăspundețiȘtergere