Derma E Soothing Toner

21.10.14


Va spuneam zilele trecute ca imi place mult Soothing Toner (with anti-aging pycnogenol) de la Derma E si astazi vreau sa va povestesc putin despre el. L-am luat de pe iHerb (il gasiti aici) acum cateva luni si daca nu ma insel am prins o oferta cu reducere de 20%. Imi place atat de mult incat la ultima comanda (de care v-am povestit aici) l-am luat din nou.

N-am folosit niciodata pana acum o lotiune tonica de genul asta (de fapt nu prea am folosit lotiuni tonice in ultimii ani), insa de cand am inceput s-o folosesc pe asta tenul meu este mult mai multumit (da, tenul meu imi transmite cand e nemultumit, chiar cred asta). Eu o aplic seara dupa ce ma demachiez, inainte de a aplica serum/ crema/ ulei sau ce consider ca are tenul meu nevoie in seara respectiva si simt ca face o diferenta si cand zic diferenta ma refer ca-mi simt tenul mai hidratat imediat si produsele se absorb mult mai bine.

Recunosc ca am luat-o mai mult din curiozitate (ce ne fac blogurile astea - ce credeati? ca mie nu-mi fac? si eu sunt cititoare de bloguri), insa am descoperit un produs foarte bun, care imi place mult si care ii prieste de minune tenului meu. Ma gandesc sa incerc si o lotiune tonica exfolianta de la Derma E, poate mi se potriveste mai bine decat exfoliantii chimici care in cazul meu nu prea fac nimic.

Ati incercat Soothing Toner? Cum vi se pare? Alte produse de la Derma E imi recomandati?

8 comentarii

  1. Prin descrierea facuta corupi cititoarele tale sa incerce :).Suna tentant,nu am folosit pana acum decat tonic de la Farmec, de care sunt multumita,dar as incerca si altceva,de ce nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi si pacat sa nu va spun cand descopar un produs bun care chiar merita. :)

      Ștergere
  2. Pe mine nu m-a prea cucerit! A fost asa...nici prea prea nici foarte foarte. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place la nebunie, mai ales dupa ce-mi chinui fata cu cine stie ce exfolianti/ masti, simt imediat o schimbare. Faptul ca l-am cumparat si a doua oara e lucru destul de rar la mine care-s mereu curioasa sa incerc altceva.

      Ștergere
  3. Eu momentan il am pe cel de la Avalon Organics vitamin c renewal , imi place foarte mult desi la inceput eram gata sa-l arunc :) Urmatorul pe lista este cel prezentat de tine, am tot auzit lucruri bune despre el .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si ala ma tenteaza, cand citesc vitamina C deja vreau fara sa ma mai gandesc si la altele.

      Ștergere
  4. Si eu sunt in continuare mare fana. Tocmai am vazut zilele trecute la cineva ca ii pusese pompita, nu stiu de unde si cum, dar m-am gandit ca mi-ar placea si mie, pentru dozare mai usoara.
    Weekend frumos, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ar fi mai interesant cu pompita, trebuie doar gasita una de la o sticla cu aceeasi gura, o idee super buna. Weekend frumos sa ai si tu, multumesc. :)

      Ștergere