Cateva oferte

9.10.14

 
N-am mai avut timp sa fac o postare de genul asta de ceva vreme, v-am mai spus cand si cand de cate o oferta prin postari, am mai pus si linkuri pe Facebook, dar astazi o sa incerc pe scurt sa va spun ce-am vazut interesant in magazinele on-line.

iHerb a prelungit oferta cu reducerea de 10% la comenzile de peste 40 dolari si in plus saptamana asta la oferta speciala sunt produsele Physicians Formula, Sibu, Stash si Andalou, care au o reducere de 20% fata de pretul normal. M-ar tenta o comanda, dar am una pe drum si am cheltuit cam multi bani zilele astea, asa ca o sa sar peste oferta, dar poate voi vreti sa profitati.

Feelunique aniverseaza 9 ani si au 3 zile de reduceri: astazi codul este BIRTHDAY15 si ofera o reducere de 15%, maine codul este BIRTHDAY9 si ofera o reducere de 9%, iar sambata reducerea este de 6% folosind codul BIRTHDAY6. Nu uitati de oferta de care v-am spus pe Facebook zilele trecute - la 2 produse Lancome comandate primiti (in limita stocului disponibil) Autumn Beauty Set in valoare de 65 de lire care contine cateva produse mini si este mai mult decat interesant.

StrawberryNET ofera o reducere de 10% la toate comenzile catre Romania timp de o saptamana, iar pe mine ma tenteaza o gramada de produse, insa am o problema cu o comanda care e disparuta de 3 saptamani si nu se stie unde e si pana nu se rezolva nu mai comand nimic.

Daca aveti timp si n-ati avut experiente negative cu Elefant pana acum (stiu ca sunt cazuri) uitati-va pe site zilele astea ca au tot avut oferte - ieri a fost Noaptea Alba (sau asa ceva) si au fost produse la 9,90 ron. Nu stiu cat de reale au fost stocurile la produsele L'Oreal (fond de ten, mascara) pentru ca totul era epuizat (si eu inca am dubiile mele ca existau oje O.P.I la 9,90) dar eu am reusit sa-mi iau vopsea de par Nectra de la Schwarzkopf si Oleo Intense de la Syoss la 9,90 si am optat pentru ridicarea din magazin ca sa nu mai platesc transportul, deci afacerea chiar a meritat.

Ma opresc aici ca am ceva urgent de munca, dar poate mai actualizez postarea mai pe seara daca imi permite timpul. Am uitat sa va zic de colierela Zara de pe Kurtmann - le puteti vedea aici.

22 de comentarii

  1. Am avut si eu probleme cu strawberrynet in ultima vreme. Ultima comanda a fost expediata pe 2 septembrie si a ajuns la mine pe 2 octombrie si stau in Bucuresti. Din ce mi-au mai raspuns ei la mailuri si ce urmaresc eu pe net (atat cat se poate), pachetele stau foarte mult in Singapore. Dupa comanda asta care a stat o luna pe drum, am mai dat una singura cand a fost un Clinique Chubby Stick la ofertele zilei si mi-a placut prea mult nuanta, dar ma bate gandul sa fac o pauza ca nu sunt deloc multumita de livrare.
    La Feelunique tare ma tenteaza un fond de ten YSL, parca vad ca fac o comanda azi :)
    Zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-au zis sa mai astept pana pe 17 - exact cand se face o luna de la expediere, ultimele toate au ajuns mai greu decat de obicei, insa asta e prea de tot. Sunt cam dezamagita ca dureaza atat si mi-a pierit tot cheful.

      Eu si cu cei de la feelunique am probleme - am vrut acum 2 zile sa dau o comanda, am un voucher cadou la ei si da siteul niste erori tehnice si nu scade voucherul din valoare si pana acum n-au rezolvat nimic.

      Ștergere
  2. Si eu astept o comanda de pe Strawberry , pana acum nu am avut probleme cu intarzierea , dar nu se stie niciodata .Apropo de elefant, nici eu nu cred ca au fost ojele OPI la pretul acela..este prea exagerat :) Multumim pentru informatii .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu n-am patit-o pana acum, dar se pare ca exista un inceput si pentru asta. Si eu cred ca oferta cu O.P.I. a fost doar ca sa fie, nimic real sau au fost 2-3 bucati si gata. :)

      Ștergere
  3. Mai vreau sa adaug ceva , cei de la Yves Rocher ofera o reducere de 50 ron la o comanda in valoare de minim 149 , pentru persoanele interesate .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am primit-o si eu mai devreme pe mail, n-am apucat sa ma uit la ea.

      Ștergere
  4. Eu mi-am comandat ceva de pe Feelunique pe 2 sept si abia acum a ajuns la un oficiu postal vamal , sper sa ajung maine sa o iau, daca mi-o vor da fara buletin, care e la schimbat. Iar de pe Strawberrynet ajung mai greu intr-adevar , dar ajung. Zilele trecute mi-am comandat de pe Feelunique oferta Lancome, daca stiam ca baga reducere mai asteptam, dar asta e...Intrebare, a fost vreodata o reducere pe Feelunique mai mare de 15%, ca ma tenteaza tare o paleta Guerlain si nu stiu daca sa astept sau nu si pe alte site-uri nu am vazut , iar pe ebay mi-e frica sa nu fie fake..Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu nu esti in Bucuresti? La ce oficiu vamal sa ajunga - vin la ala de cartier. Au fost oferte la anumite produse si de 50%, insa nu cred ca o sa vezi Guerlain cu asemenea reducere.

      Ștergere
    2. Oficial apartin de Bragadiru si cum doamnele de la posta nu vin sa lase avizele la casa decat foarte rar,( eu stau in Prelungirea Ghencea si le e greu sa vina pana acolo), m-au sunat sa-mi spuna la ce oficu sa ma duc dupa pachet. Pana acum toate au venit direct la ele, dar acum a ajuns la vama.Habar nu am care e regula.

      Ștergere
  5. Am incercat sa simulez o comanda pe Strawberry, dar nu-mi acorda reducerea respectiva... :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu sunt fan Elefant, in ultimul timp doar de acolo mi-am luat carti - cand au fost reduceri, bineinteles, ptr ca ador chilipirurile :) - si niciodata n-am avut probleme :)
    Ma tenteaza sa-mi comand niste chestii frumos mirositoare de pe aoro, dar inca ezit, am citit pareri pro si contra legate de originalitatea produselor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cand sunt oferte e de cumparat, in rest stau si eu in banca mea. Nu stiu ce sa-ti zic de aoro, eu n-am luat de la ei, insa am prietene care cumpara frecvent si sunt multumite.

      Ștergere
  7. Imi place foarte mult postarea, mai ales ca ador sa fa shopping on-line. Foarte des vizitez si sectiunea shopping online de pe blogul tau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu prefer cumparaturile on-line, d-asta si imi place sa impart cu voi cate o oferta buna. :)

      Ștergere
  8. As vrea sa cumpar un ruj MAC (Diva). De unde ar fi cel mai convenabil sa-l iau, direct de la ei de pe site? parca de pe ebay mi-e cam frica sa nu fie fake pt ca nu am experienta. A little help please :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De pe care site al lor? Ca nu exista nici unul cu livrare in Romania. Magazinele sunt cele mai sigure.

      Ștergere
    2. Acum am vazut ca nu livreaza decat in SUA :(. La Sephora e cel mai probabil sa gasesc, nu?

      Ștergere
  9. Si eu am avut probleme cu ultima comanda de pe Strawberry. Dupa ce au trecut mai bine de 3 saptamani le-am trimis un mail la care mi-au raspuns sa mai astept cel putin 7 zile pana identifica ei coletul ,timp in care am stat in suspans. Deja parca imi luasem gandul de la comanda dar s-au tinut de cuvant si l-am primit la posta. Tare ma bucur caci in comanda aveam niste produse recomandate de tine gen: 2 truse PIXI, concealer BECCA,un blush si o pudra KORRES, o trusa draguta gen servieta CARGO, etc. Sunt minunate si iti multumesc pentru munca pe care o faci, recomandarile si sfaturile pe care ni le dai! <3

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt curioasa de data aceasta ce produse te tenteaza de pe Strawberry?

    RăspundețiȘtergere