Bilet catre mine #1

31.10.14


Incerc sa fac lucrurile cat mai organizat. Am observat ca in ultima perioada am inceput sa scap din vedere sau sa uit anumite chestii, asa ca din cand in cand o sa vedeti pe blog postari ca cea de azi in care eu imi las mie niste ... sa le zicem atentionari. Unele poate va inspira, altele poate n-au nici o treaba cu viata voastra, vom descoperi impreuna ... 

- foloseste si alte masti in afara de cele de la Montagne Jeunesse ca nu le-ai adunat degeaba in sertar

- n-ai scris nici acum postarile pe care le-ai trecut in agenda la inceputul lunii

- mostrele alea de parfum (scoase din sertar acum mai bine de o luna) ... ce faci cu ele?

- n-ai nevoie nici de pulovarul gri (in caz ca va intrebati de unde e il gasiti aici) si nici de bratara si plicul negru vazute pe ebay - lista de dorinte din ultima perioada e ingrijoratoare, opreste-te!

- se impun niste reguli pentru dimineata si seara, stilul asta haotic de munca e mult prea obositor

- nu, chiar n-ai nevoie de un ruj nou (chiar daca Boy din gama Rouge Coco Shine Hydrating de la Chanel e superb) si nici de alte produse de par n-ai nevoie (da, am inteles ca-ti plac la nebunie produsele OGX, mai ai insa de asteptat)

- timp ... fa-ti timp pentru ceea ce simti ca-ti lipsesti (si nu ma lua cu "nu am cand")

- nu, nici de alta lumanare Village Candle nu ai nevoie (nota pentru voi - ma tenteaza rau Cozy Home si sunt iar la oferta cele mari la 54,90 ron - le gasiti aici)

- stii ca Super Moisture Hyaluronic acid Dr. Ampoule de la Lioele si Butter Lipstick de la NYX in nuanta Sugar Wafer au reducere 20% pe Makeup Shop? Deci stiai si ca toate produsele au reducerea asta pentru Halloween? Puneti pofta in cui, ai interzis la cumparaturi! (voi le puteti lua de aici daca va doriti ceva, eu va trebui sa rezist eroic)

Ce ati scrie pe un bilet pentru voi? Care sunt "durerile" voastre? E clar ca la mine este o perioada cu prea multe dorinte pe care cardul meu nu prea e dispus sa le suporte ... grea viata asta de femeie pofticioasa ...

26 de comentarii

  1. :)) foarte tare ideea! Si eu trebuie sa ma organizez mai bine, sa ma trezesc mai devreme, sa imi respect lista de postari pentru blog, sa folosesc mostrele (aici chiar sunt jenata, am o multime pe care tot aman sa le deschid).
    Puloverul gri eu tocmai l-am comandat pe roz... zilele trecute. E un model prea frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cate trebuie sa fac si eu ... la teorie sunt maestra, cand vine vorba da practica ... Dumnezeu cu mila. Bine ca mi-ai zis si tu ca e prea frumos ca sa ma gandesc la el in continuare ... am vreo 3 pulovere gri pe drum. Sa ai un weekend minunat. :)

      Ștergere
  2. Foarte tare ideea postării! :)) Și eu ar trebui să mă organizez mai bine, să fiu mai cumpătată cu cumpărăturile (a început să-mi iasă, nu știu cât mă ține) și să mai folosesc din mostre (am început cu cremele, dar la parfumuri n-am nicio atracție, nu știu de ce). Și-ar mai trebui să mă urnesc să fac unele chestii pe care le amân de prea multă vreme.
    Teoria pare ușoară în toate cazurile, practica-i mai grea. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca de obicei :) La teorie sunt asi si la practica varza ... dar ne facem noi mari, nu? :))

      Ștergere
  3. Vaii ce tare ești...parcă mă cam regăsesc în ce ai scris și nu e bine:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca nu numai tu te regasesti, eu chiar am nevoie sa pun stop, am exagerat rau in ultimele saptamani. :)

      Ștergere
  4. Ar trebui sa-mi fac si eu bilete de-astea ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mai astepti? Poate asa ne mai organizam si noi putin. :))

      Ștergere
  5. Trebuie sa te contrazic, imi pare rau. De puloverul gri ai nevoie. Prea e frumos si versatil, ar merge cu atatea coliere sau esarfe. Mai gandeste-te :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma mai gandesc, am 3 gri pe drum, bine, nu stilul asta, dar de cat gri am nevoie? Nu-mi esti de nici un ajutor, voi mai rau ma tentati. :))

      Ștergere
  6. Daca n-ai nevoie tu de bratari, am eu! :)) Link please?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu l-am salvat, tocmai ca sa n-o cumpar. Dar gasesti pe aliexpress genul ala, mi-am luat eu una neagra cu auriu. La aia cred ca am link daca vrei ca a fost mult mai ieftina. :))

      Ștergere
  7. Ce frumoasa e bratara...Teoretic avem nevoie de putine lucruri, dar fiecare are cate o pasiune. Din pacate si eu sunt cam la fel. Mereu imi zic ca am destule (haine, parfumuri, genti, cosmetice etc) si mereu ma trezesc ca mi-am mai cumparat ceva (cu scuza ca avea un pret bun sau culoarea asta chiar nu aveam sau doar pe-asta si gata). Am inceput sa admir persoanele care au doar o geanta si o poarta pana se rupe sau doar o pereche de cercei etc. Acum mi-am luat o lotiune de corp (desi nu prea folosesc si oricum mai aveam cateva) pt ca mi-a placut f mult cum mirosea si m-a atras ambalajul (nu am mai vazut marca asta pana acum...poate tu ai auzit de ea - Pielor Hammam El Hana-) ...A mea e cu ulei de masline (dar nu miroase a ulei de masline). Mai erau cu mosc, trandafir de damask, ambra tibetana parca si cafea. Am luat-o din Auchan cu 15 lei/400 ml. Nu stiu daca se gaseste si in alta parte sau daca vor aduce gama completa...mai aveau un ulei de corp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Teoretic putem sa traim fara multe, dar o facem? Eu una incerc sa ma limitez tocmai pe considerentul ca n-am nevoie de x genti, x camasi si nu stiu care altele, nu-mi iese deloc. Nu stiu deloc de gama aia, nici n-am auzit pana acum de produse. :)

      Ștergere
  8. Dap, ma regasesc si la capitolul asta, dar o am pe mama care imi mai pune cate o frana. Chiar si tata a observat ca numarul cosmeticelor si al parfumurilor a crescut considerabil, era care nu prea observa chestiile alestea, deci...
    La alte capitole nu mai vorbesc, ratiunea se da cap in cap cu ...mine. Si zau ca e obostor rau sa te lupti cu tine insati.
    On the other hand, daca tu te plangi ca folosesti pre multe MJ, eu ma pregatesc s-o incerc pe prima pt ca mi-a ajuns pachetul de la tine. O sa-i fac poza imediat. Dar o pastrez pt un moment de relaxare totala, varianta ta cu baia cu spuma e perfecta. Si one last thing, untul ala de corp cu vanilie si creme brulee tot mi-l iau, trebuie sa-l scada la jumatate de Craciun sau de Black Friday :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. He he, fara atatea limite ... viata e scurta si dorintele multe. Glumesc :))

      Si eu ma gandesc la unt, dar am atatea altele incepute ...

      Ștergere
    2. Trueeeeee!! In ultimul timp numamai maxime imi dai. :)))

      Ștergere
  9. :))) ce tare! Chiar asa...ce faci cu mostrele adunate??? De ce sa mai cumperi produse pentru par daca nici pe alea din baie nu le-ai terminat? :)))
    Tare ideea asta! Bravo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faci ... ce te taie capul. Daca exista tratament pentru asta vreau si eu sa aflu. :))

      Ștergere
  10. Puloverul este tare frumos, esti sigura ca n-ai nevoie? :))) Ma regasesc in 80% din ce ai scris, am o gramada de chestii de facut/de scris pe blog si n-am timp ... Poate ne mai organizam si noi un pic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur n-am nevoie, pot sa pun si dressingul sa dea declaratie, la o adica. :)) M-am gandit ca o sa va "simtiti" si voi, poate impreuna reusim ceva, desi am indoieli mari. :)

      Ștergere
  11. Nu stiu de ce, dar si eu sunt obsedata de produsele pt par si niciodata nu ajung sa le termin pe toate , la fel si cu parfumurile...si nu numai . Nu cred ca am sa reusesc sa ma abtin , am cateva pe drum si inca mai astept coletul de pe feelunique . O alta noutate e sprayul pt volum de la Keune , abia astept sa-l primesc .Si mie-mi lipseste o lista de acest gen..dar nu cred ca mi-ar fi de folos :P
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anamaria, numai tu? :)) Macar listele sa le facem daca de restul nu suntem in stare. :))

      Ștergere
  12. Si eu, si eu ca tine!
    Din fericire in august si septembrie am fost extrem, dar extrem de organizata si a fost foarte bine! M-am simtit atat de bine, am facut cumparaturi foarte putine si serios, ma simteam tare implinita.
    A venit octombrie si am facut... dezastru!
    Si trebuie sa ma opresc pentru ca vine BF si or sa fie fel de fel de oferte tentante in toate magazinele si iar o sa fac cumparaturi- sper sa fie cu cap si sa nu imi iau, cum zici tu, ceva de care nu am neaparat nevoie.

    Si chiar daca saptamana trecuta am primit o comanda de la Makeup Shop, am dat una pe la 01:30 pentru ca nu am putut sa ma abtin sa nu profit de reducere ... am 4 butter gloss si doua pe drum.
    Si nu mai cumpar nimic pana la sfarsitul lunii! Trebuie sa reusesc!

    Mihaela I.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Butter gloss-urile pot deveni usor obsesie, eu v-am zis. Nu ma intereseaza Black Friday, am extra-mega-exagerat in ultima vreme, nici nu vreau sa ma gandesc la numarul de colete care sunt in drum spre mine. Stau in banca mea ... sper. :))

      Ștergere