5 ani

12.10.14


Acum 5 ani am apasat prima data butonul "Publicati" pe acest blog si am intrat intr-o alta lume. O lume total necunoscuta mie, o lume in care pot sa ma exprim, o lume pe care am invatat s-o cunosc si care a invatat sa ma cunoasca ... coltul meu de lume. A fost si cu bune si cu rele, si cu greseli si cu lucruri facute bine, si cu oameni frumosi si cu oameni care mi-au lasat un gust amar, a fost cu de toate. N-am regretat niciodata decizia de atunci ... am savurat fiecare moment din acesti 5 ani. 

Nu stiu daca ceea ce vreau astazi sunt urari de la multi ani pentru ca o sa scriu pe blog atat cat o sa simt ca am ceva de spus, in ziua cand n-o sa mai simt n-o sa mai scriu ... ca va fi maine, ca va fi peste 1 an, ca va fi peste 10 ani sau ca nu va fi niciodata nu stiu. Viata ma va duce acolo unde trebuie sa fiu.

As fi putut sa fac ceva mai mare ca sa sarbatoresc, insa am observat ca cititoarele mele fidele intra pe blog din cu totul alte motive, nu pentru giveaway-uri, asa ca am considerat ca nu asta trebuie sa fac astazi, insa nici nu vreau sa treaca ziua asta fara o amintire pentru una dintre voi. Am ales 5 produse si nu le-am ales intamplator: mastile de la Montagne Jeunesse au tot fost prezente in viata mea in ultima vreme, de Pupa ma leaga amintiri frumoase din perioada in care am inceput sa descopar produsele de machiaj, pensulele Real Techniques imi plac mult si le folosesc aproape zilnic, Becca este o firma pe care am descoperit-o recent si ma fascineaza, iar produsele Nivea le-am redescoperit in ultimele saptamani si-mi dau o stare de melancolie pe care n-o pot descrie in cuvinte.


Asa ca am pregatit pentru una dintre voi un cadou: masca Fruit Smoothie cu zmeura si mango de la MJ, blush Pupa (Amber Beige), fine liner brush de la RT, gloss Becca in nuanta Daiquiri si lotiunea micelara de la Nivea. Ca sa participati trebuie doar sa lasati un comentariu in care sa-mi spuneti 5 cuvinte/ sentimente/ lucruri/ stari/ produse sau orice altceva va vine in minte atunci cand va ganditi la acest blog si implicit la mine ca doar eu sunt blogul. O sa va rog doar sa va ascultati primul gand si sa scrieti exact ce va vine in minte, fara sa ganditi raspunsul. In cazul in care ma urmariti in mod Anonim si doriti sa va inscrieti lasati o adresa de mail la sfarsitul comentariului ca sa va pot identifica.

Aveti la dispozitie 5 zile sa va inscrieti si weekendul urmator o sa anunt castigatoarea printr-un update la postarea asta. Imi doresc sa citesc cat mai multe comentarii.

Cu intarziere am ales o castigatoare pentru acest giveaway - n-am simtit pana acum ca e momentul s-o fac (si nici timpul nu m-a ajutat mult), insa inainte sa spun numele vreau sa va multumesc pentru urari. Mi-au mers la suflet si m-au facut sa zambesc larg. Asa cum voi m-ati descoperit pe mine si eu v-am descoperit pe voi. Norocoasa de data asta este Alexandra Ioana, astept mail/ mesaj cu datele tale pentru a-ti expedia premiul.

81 de comentarii

  1. In primul rand La multi ani si la cat mai mult postari de suflet !
    Cele 5 cuvinte sunt ; 1=SENSIBILTATE,2=REGASIRE(ma regasesc uneori in postarile tele de suflet),3= PLACERE,4=FRUMUSTE, 5=VORBE ALESE ,DE SUFLET :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani, Coltul Cameliei! La multi, multi ani in care sa ne bucuri sufletul cu postarile tale! Iti multumim ca esti parte din viata noastra! scopul acestui mesaj era doar sa te felicit, dar citind mi-au trecut prin minte urmatoarele cuvinte...
    Suflet. Sincer. Curat. Viata. Om frumos, deschis
    Te felicit! Te pup. draga mea

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat timp simti ca vrei sa scrii, fa.o la fel de frumos ca in acesti ani! Coltul tau este: Inima, Putere, Sinceritate, Descoperire, Catei frumosi. :) te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, cu fiecare comentariu recitit mi se largeste si zambetul. :)

      Ștergere
  4. DARUIESTI bucurie
    ai avut FORTA sa te ridici
    DESCOPERI lucruri noi
    IMPARTI cu ceilalti
    ai o FRUMUSETE interioara aparte

    eu te urmaresc demult,azi nu am scris pentru premiu mai ales ca este prima data cand particip la un giveaway,azi am scris pentru TINE.

    la multi ani!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, oamenii frumosi cu care ma intalnesc prin intermediul blogului sunt cel mai mare castig. :)

      Ștergere
  5. Te-am descoperit cand cautam a good bargain si continui sa te urmaresc si pentru asta, dar te-am descoperit incet, incet cand nu scrii neaparat despre cosmetice sau make-up ci despre frumusete in general, despre sufletul nostru, despre sensibilitate, despre sentimente bune sau rele, despre bucurii sau dezamagiri, despre viata asa cum este fara filtre sau povesti romantate. Ai ceva de spus si eu cel putin te citesc cu mare drag. Poate ca nu comentez dar sunt aici pe blogul tau si te citesc si rezonez cu tine. Multa sanatate si inspiratie, sa ne bucuri ochii si mai ales sufletul cu fiecare postare!

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani si sper sa ajunga si blogul meu la varsa asta onorabila,evoluand mereu,asa cum a facut-o blogul tau!Pot doar sa-mi imaginez cata munca ai depus in acesti ani.

    Evolutie,Perseverenta,Munca,Ceai,Frumusete

    moonlightqueen1991@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru cuvintele frumoase, mult succes cu blogul si sa ajungi acolo unde iti doresti. :)

      Ștergere
  7. La multi multi ani! Eu te-am descoperit de la sfarsitul anului trecut si de atunci intru zilnic, uneori si de mai multe ori pe zi, deci sunt o cititoare fidela. Imi place cum scrii, ca postezi des, si ca aduci un touch personal postarilor. La multi ani inca o data si multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Te citesc de mult timp. Cinci cuvinte despre tine și blogul :Dependenta,frumos, idei,veselie (câteodată)și sinceritate.

    RăspundețiȘtergere
  9. 1.Sinceritate
    2.Durere
    3.Autodepasire
    4.Umor
    5.Iubire

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani ... cu noi!
    Cand intru pe blogul tau ... sufletul imi spune: blandete, rezonanta, pace, interesant si armonie. Nu le-am gandit (cuvintele), le-am simtit.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ambitie, sinceritate, optimism, iHerb si pofta de dulce, acestea sunt lucrurile/starile pe care le asimilez acestui Colt si care ma fac sa ma intorc mereu aici. La multi si inspirati ani!

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna Camelia si La multi ani!
    Imi vin in minte Echilibru, Credinta, Sinceritate, Compasiune, Frumusete.

    RăspundețiȘtergere
  13. Vanilie, Bella, ceai, sensibilitate, luptatoare

    RăspundețiȘtergere
  14. Camelia
    Suflet
    Catei frumosi
    Produse bune
    Un sfat bun
    Cam astea sunt primele 5 lucruri pe care le asociez cu blogul tau... As fi pus Camelia de cinci ori, dar nu cred ca era prea relevant. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am ras si prima data cand l-am citit si am ras si acum, multumesc :)

      Ștergere
  15. La mulți ani!!! La infinite postari!!!
    1. Fericire (împarți fericire mereu ... de la o gluma .. la un gând bun, indiferent de zilele in care te găsim)
    2. Dragoste ( ptr. ceea ce faci, ptr. necuvântătoare, ptr.oameni)
    3. Disponibilitate - nu stiu cum faci dar mereu ești disponibila ptr. noi ... inclusiv atunci când bântuim noaptea si te deranjam cu întrebări ...ești wikipedia mea de reduceri si sfaturi si uneori devin egoista te-asi lua acasă 😀
    4. Corectitudine - Corectitudinea informațiilor ... știm ca citim niste impresii sincere si ne putem oricand baza pe informațiile care le găsim pe blog
    5. Glumeață - nu stiu de ce o perioada imaginația mea te vedea un om serios gen conservator ...pana am descoperit un om glumeț 😘 ... Timpul ne oferă noi imagini ;)
    De aceea nu iti imagina ca ai scăpa așa ușor de noi, cititorii tai! 😘😘😘
    Si era sa uit sa îți doresc așa... Inspirație, fericire,sănătate si îndeplinirea tuturor dorințelor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Adriana, e greu uneori sa citesti un doar din anumite cuvinte, d-aia uneori o discutie privata poate sa rastoarne tot. :))

      Ștergere
  16. lumânări, elefant.ro, bella, ciocolată, ebay
    Nu sunt cele mai frumoase cuvinte dar astea mi-au venit in minte gandindu-ma la tine :)
    Te apreciez foarte mult, imi place blogul si am gasit mereu aici informatii utile si gânduri frumoase. Felicitari !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Ioana, ma bucur cand citesc ca va sunt utile lucrurile scrise de mine aici. :)

      Ștergere
  17. La multi ani frumosi,sanatosi,te citesc cu drag si o sa o fac si de acum inainte!
    Aurelia_anca@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  18. La multi ani! Eu din pacate te-am recunoscut foarte tarziu, dar ma bucur ca am facut-o. 5 cuvinte ar fi:
    1. tarie de caracter
    2. sinceritate
    3. frumusete fizica si sufleteasca
    4. zambet
    5. catei

    Eu te asociez cu aceste 5 cuvinte don cat am reusit sa patrund in lumea ta. Ma regasesc intr-o masura destul de mare in ceea ce scrii, chiar daca de pe cu totul alte pozitii. Imi place ca desi aparent se vorbeste numai despre haine si cosmetice mai mult sau mai putin accesibile, niciun post nu este superficial. Inteleg ce se ascunde in spatele lor si eu m-am chinuit o vreme sa gasesc ceva care sa-mi faca ziua mai frumoasa. Ziua respectiva, atat. Si nu gaseam nimic, De aceea apreciez postarile gen 5 rujuri, pink mood etc. Si da, imi aduci aproape la fiecare postare un zambet. Si vad ca e posibil sa le depasesti pe toate cumva. De aceea revin. Nu in ultimul rand faptul ca te asociez cu catetii, care sunt fobia mea numarul 1 nu ar fi tocmai ok. :)) Dar ma rezum la relatia ta cu ei, la legatura ta, care e minunata. Ca nu i-as putea intalni face to face e partea a doua. Intelegi? :)))
    Iti doresc sa ai parte de multe experiente frumoase numai bune de impartasit pe blog, sa fii sanatoasa, fericita si cu mult chef de scris si inspiratie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intrand sa citesc mesajele care curg si sunt atat de frumoase, l-am recitit si pe al meu si am constatat ca m-am exprimat gresit. Tocmai ca NU se vorbeste numai despre haine si cosmetice aici :)) M-am exprimat total gresit pt ca deja ma gandeam in alta parte, unde depasisem "zona de confort" si n-am mai fost atenta la forma, dar sunt sigura ca ai inteles ce am vrut sa zic, :)

      Ștergere
    2. Am inteles, multumesc pentru cuvintele frumoase. :)

      Ștergere
  19. La multi ani frumosi inainte!
    Daruire, implicare, profunzime, caldura, intelepciune.
    Acestea sunt cuvintele care imi vin in minte, dar nu particip la concurs.
    Cristina.

    RăspundețiȘtergere
  20. La multi ani blogului tau, Camelia! A crescut foarte frumos in toti acesti cinci ani si sa nu te lasi niciodata de el! Faci o treaba extraordinara.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  21. La multi,...,multi ani... pt ca îmi plac postările tale, pt ca ma interesez mai mult de cosmetice de cand urmăresc blogul tau, pt ca incerc produse dc zici tu ca sunt bune, pt ca ma ajuta sa stiu ca undeva acolo au si altii zile proaste nu doar eu :) si pt ca esti altceva!!! Happy birthday!!!(Angela)

    RăspundețiȘtergere
  22. Sinceritate, tristete, altruism, dragoste de frumos si multa caldura. La multi ani!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Singurul blog pe care il citesc zilnic - pentru sinceritate si omenia care se simt din fiecare fraza. Respect!

    RăspundețiȘtergere
  24. In primul rand vreau sa-ti spun la multi ani! Sa faci cat mai mult timp blogging caci o faci tare bine!
    Cand ma gandesc la blogul tau, la tine imi vin in minte mai multe cuvintr dar o sa-ti spun doar 5: sinceritate, trairi, frumusete, bunatate si evolutie.

    RăspundețiȘtergere
  25. La atat de multi ani cati iti vei dori tu sa scrii pe blog :)
    Cele cinci cuvinte spontane sunt:
    1.Caldura/ blandete
    2. Umor
    3. Profunzime
    4. Bunatate
    5. Brave heart - te las pe tine sa traduci asta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, trebuie neaparat sa traduc? Nu putem s-o lasam asa? :)

      Ștergere
  26. La multi ani draga Colt al Cameliei , La multi ani Camelia ! Sa ne bucuri cu postarile tale muuulti ani de acum inainte si sa ramai la fel . Primele 5 lucruri care-mi trec in acest moment prin cap despre tine , primul si cu siguranta cu un scop pe primul loc : UNICA , INTELIGENTA , CREATIVA , RESPECTUOASA , IUBITOARE . Te pup
    ps ; nu particip la giveaway dar vroiam neaparat sa iti las un comentariu la aceasta postare .
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Anamaria, tu esti unul din oamenii ... nu stiu ce-am vrut sa zic ... ma bucur ca ne-am cunoscut prin intermediul blogului. :)

      Ștergere
  27. De când am descoperit blogul tău îl citesc cu drag. Am descoperit aici un suflet sensibil o ființă minunată și care a trecut în viața peste toate cu capul sus. Cele 5 cuvinte sunt: sinceritate,admirație, pasiune,munca,frumusețe.

    RăspundețiȘtergere
  28. La Multi Ani ! Te urmaresc de ceva timp si revin mereu cu placere , gandindu-ma la :
    1.Puritate
    2.Sinceritate
    3.Liniste
    4.Iubire
    5.Unica

    email :aureliatiliuta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si sper sa revii mereu pe blog cu aceeasi placere. :)

      Ștergere
  29. LA MULTI NIA in primul rand....sa ai parte de 10000de ani de blogging.Cand citesc ceea ce postezi imi vin in minte :
    1.SIMPATIE
    2.SINCERITATE
    3.CULOARE
    4.VESELIE
    5.ADMIRATIE

    RăspundețiȘtergere
  30. La multi ani! Daruire, implicare,sinceritate ,iubire frumusete email maria_ene_1964@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  31. Am vrut sa scriu ieri si pur si simplu nu am putut. Azi e mai bine si prin urmare iti scriu asa: sincer, profund, neinteles, puternic si makeup, in ordine aleatorie.

    Iti doresc sa scrii mult timp de acum incolo. La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  32. La multi ani! Sa ai parte de multa inspiratie si cititori si mai multi!

    RăspundețiȘtergere
  33. in primul rand La multi ani! "Coltisorului tau de Rai",sa ai multa inspiratie pentru minunatele postari pe care le faci si sa ai multe realizari pe toate planurile.nu te citesc de foarte mult timp,si imi pare rau pt asta,insa stiu ca te voi citi mult timp de acum inainte,pentru ca imi place mult sa ma delectez cu articolele tale.
    Hmmm,din cat am reusit sa te cunosc,la tine gasesc:
    1. sinceritate
    2.amabilitate
    3.inteligenta
    4.autodepasire
    5.suferinta

    RăspundețiȘtergere
  34. La multi ani frumosi in continuare tie si coltului tau minunat! Creezi dependenta asata e clar! Te urmaresc cu tot dragul si te simt foarte aproape de noi!Cuvinte:
    Sensibila,Bella, Strawberrynet, PAI, High End.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  35. In primul rand ''La multi ani!'' . Imi pare rau ca te-am descoperit abia acum 2 anisori, pentru ca pana acum m-am bucurat de postarile tale din plin. Si imi pare rau ca nu am facut-o mai dinainte.

    Mmm. Imi e greu sa aleg doar 5 cuvinte pentru ca in afara de postarile legate de beauty, ai atatea postari personale in care m-am regasit. Si acele postari lasa in urma mai mult de 5 sentimente sau stari.

    1. Sensibilitate (pentru ca te consider o femeie sensibila)
    2. Puternica (pentru ca din anumite postari mi-ai lasat impresia ca indiferent prin cate si ce experiente ai trecut ai continuat sa lupti sa fii un om cu zambetul pe buze si sa ne faci si pe noi sa zambim)
    3.Nude (pentru ca .. multe postari dragi cu si despre nude le-am citit la tine)
    4.Varietate (pentru ca postarile tale sunt variate si ne aduc mereu noi informatii, pareri, fotografii zambete si emotii )
    5.Iubire (pentru fani, pentru cosmetice, pentru frumusete, pentru sufletele mici precum animalute)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Andreea, comentariile voastre m-au facut sa zambesc larg pentru ca le-am simtit. :)

      Ștergere
  36. La multi ani,draga Camelia!:) Iti doresc din tot sufletul sa ai puterea si vointa sa continui inca mult timp de acum incolo:)
    1. acasa - in sensul ca blogul tau reprezinta pentru mine "unul vechi",familiar, unde ma intorc intotdeauna cu liniste in suflet.Nu te citesc de 5 ani,insa de vreo 1 an si 8 luni si ma bucur ca blogul tau este ceva constant in viata mea.
    2. sfat - daca am ceva neclaritati,la tine de obicei gasesc raspunsul.
    3. nouatate - intotdeauna postezi ce mai descoperi,ce mai incerci.Si chiar daca de obieci nu-ti dau un feedback,te urmaresc si data viitoare,in magazin,sa stii ca tin cont daca asta sau aia l-am vazut pe tine la blog:) Acum de pilda savurez ceaiul dela Lidl cu pere si caramel :D
    4. personal - adica ne lasi aproape de viata si de sufletul tau.Asta conteaza enorm ca noi,cititorii,sa simtim ca noi la randul nostru contam pentru tine.
    5. sincer - adica nu te ascunzi niciodata dupa deget.Daca doare,scri.Daca te bucura,la fel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Claudia, am si eu cateodata nevoie sa aud/ vad lucrurile astea ca sa stiu ca e de bine ce fac. :)

      Ștergere
  37. La multi ani!!!!!!!!!Deci eu te vad ca pe o persoana puternica in ciuda greutatilor vietii si sensibila si luptatoare si iti doresc sa ramai asa cum esti tu un om bun si minunat care scrie pe blog din pasiune.Te pup si sa stii ca ai dreptate chiar intram pe blogul tau sa ne informam pentru ca blogul tau chiar e o relaxare pentru noi.Te pup si o pup si pe catelusa ta Bella si la cat mai multi ani in care sa scrii pe blog!

    RăspundețiȘtergere
  38. Introspectie;daruire;sensibilitate,talent,viziune.
    Regret ca nu am mai mult timp liber sa ma abondonez placerii de a ma relaxa mai mult in coltisorul tau.....VIATA LUNGA BLOGULUI.LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos si iti doresc sa ai timp ... pentru tot ce-ti bucura inima. :)

      Ștergere
  39. Încep prin a-ți ura un sincer ”La mulți ani” pentru acest colțișor al tău. Te-am descoperit de curând, așa că nu-ți pot spune prea multe. Am încercat să mă uit în spate, la postări mai vechi, să încerc să descopăr lucruri pe care le-am pierdut. Mi-a plăcut ce am văzut și de aceea am decis să mă abonez prin GFC. Îți doresc cât mai multe postări frumoase, câți mai mulți cititori și tot ceea ce îți mai dorești tu. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc si sper sa ne cunoastem mai bine pe masura ce trece timpul. :)

      Ștergere
  40. La mulţi ani cu drag şi din suflet.
    Aşa mă bucur că te-am descoperit când te am descoperit. De ce?! Pentru că ne asemănăm atât de mult...
    Dar, am trecut pe aici aşa cum trec atunci când am nevoie de o încurajare, poate.
    Sa-ti urez: La mulţi ani cu noi cât mai mulţi ani..
    Dumnezeu să ţi ofere tot ce i mai frumos şi zâmbete nenumărate.
    Deci 5lucruri din suflt pentru un suflet minunat: suflet frumos; bunătate; iubitoare de animale; grijă pentru cei din jur; asemănare.
    Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru cuvintele frumoase, nimic nu e intamplator in viata asta ...

      Ștergere