Vorbe amestecate

8.1.14

Am o lista cu postari pentru luna asta (doar trebuia sa pun la treaba agenda pe care v-am aratat-o in postarea de aici - daca va doriti si voi o agenda personalizata fiti cu ochii pe pagina de Facebook mai pe seara, v-am pregatit ceva), dar astazi n-am chef sa fac nici o poza si nici sa scriu despre vreun produs. Desi azi noapte am dormit mai mult decat in ultima perioada parca sunt ametita, e o stare ciudata ... sper sa treaca, vreau sa-mi fac diseara o baie si sa folosesc sarea de baie simturi luata aseara (impreuna cu altele) din DM sa vad daca are vreun efect.


In ultima luna am revenit la gama Brilliant Brunette de la John Frieda si mi-am amintit cat de mult mi-au placut produsele astea in trecut ... imi place mirosul lor la nebunie, imi place senzatia pe care o am cand imi trec mana prin par - este atat de matasos si are volum, dar (nu ma gandeam ca o sa ajung sa spun un "dar" despre ele) in a treia zi de cand ma spal incepe sa ma manance usor scalpul, lucru pe care nu l-am patit in ultimii 2 ani cand am folosit aproape exclusiv sampon si balsam VO5, si nu-mi place deloc lucrul asta. M-am obisnuit sa pot sta si pana la 5 zile fara sa-mi spal parul, acum la 3 zile trebuie sa ma spal, am eliminat restul produselor pe care le foloseam pentru par ca sa ma conving daca sunt sau nu cauza, asa ca zilele astea o sa pot sa dau un verdict, eu sper sa nu fie ele cauza, ci altceva ...


In alta ordine de idei, nu mi-a ajuns coletul cu comanda de la Pai (expediata din 12 decembrie) nici acum si sunt cam dezamagita. Chiar imi doresc produsele pe care le-am comandat, sper sa fie doar o intarziere cauzata de perioada sarbatorilor si sa nu fi disparut in neant coletul ala. 

De cand am ramas acasa mi-am facut aproape zilnic ciocolata calda si am incercat o gramada de combinatii (inclusiv o varianta cu lapte si Nutella, care a iesit chiar buna) si am ornat-o ca sa arate festiv (fulgi de ciocolata, candy cane pisat si chiar marshmallows), asa ca a fost una din placerile cu care m-am delectat in ultima perioada.


Ma opresc aici ... trebuie sa ma intorc la lucru si recunosc ca azi nu prea am tragere de inima, as fi preferat sa lenevesc pe canapea ... e cam greu dupa o luna si ceva de stat degeaba sa reintri intr-un ritm alert de munca. Voi cum v-ati readaptat dupa perioada de sarbatori?

11 comentarii

  1. Ah ce as lenevi si eu, mai ales ca mai toti colaboratorii mai inca sunt in concediu. Repede ne invatam cu binele :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa o pofta mi-ai facut de ceva dulce!!! :)) Si acum n-am nimic la indemana. Eu chiar am pofta de munca dar nu prea am ce face! :D Am renuntat la vechiul job (care nu-mi aducea nicio satisfactie) si acum sunt in cautare de unul nou. Asa ca am prea mult timp liber si nu-mi place asta! Eu sunt o persoana activa, nu-mi place sa ma plictisesc!:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Andreea, sper sa-ti gasesti repede ceva care sa-ti placa si sa te implineasca. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Problema cu scalpul o am si eu. Si revine indiferent ce sampon folosesc. Doar primele spalari dau rezultatele promise de sampon. Tare as incerca si eu gama VO5. Spor la lucru! Ce-mi doresc si eu sa pot lucra de acasă.

    RăspundețiȘtergere
  5. Crede ca sunt singura persoana din univers care n-a incercat ciocolata calda cu marshmallows pana acuma. Trebuie neaparat sa iau masuri in privinta asta :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Ioana, eu nu am avut nici o problema pana acum, e prima data cand ma mananca scalpul, de aia am banuit ca-s de vina astea 2, mai testez sa vad ce si cum.

    Alexandra, nici eu n-am incercat-o pana acum, asa ca nu esti singura :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu am vrut zilele trecute sa-mi cumpar cele doua pentru par brunet dar acum nu stiu ce sa zic :) mi-ai incantat ochii cu ciocolata calda. Maine fac si eu, acum e prea tarziu :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu una as mai fi tras de timp, dar cand l-am vazut pe sotul meu ca se instalase la calculator inca de pe 1, iar fii-miu a inceput cu drag scoala si a luat deja doua FB-uri, nu am mai vut alta sansa decat sa ma mobilizez si sa privesc cu optimism la tot ceea ce am de facut.Sper sa ma tina muuult aceasta stare de spirit.

    RăspundețiȘtergere
  9. Macy, eu le-am mai folosit in trecut si n-am avut probleme, deci nu stiu ce sa zic ...

    Adina, si eu as trage de timp, dar nu se mai poate :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu m-am intors cu chef la munca. E adevarat ca am avut doar o saptamana de concediu dar imi era teama de lipsa de chef specifica perioadei de dupa sarbatori. Din fericire a fost chiar bine :)

    RăspundețiȘtergere