Shopping la ceas de seara

12.1.14

N-am avut intentia sa postez astazi, nu este o zi usoara pentru mine - daca ar fi trait astazi tata ar fi implinit 59 de ani, oricat de mult mi-am schimbat parerea asupra mortii in ultimii ani lipsa lui o sa ma doara intotdeauna, mi-as fi dorit sa pot sa beau un pahar de vin cu el si sa ii urez ani multi si fericiti, insa tot ce-am putut sa fac a fost sa ma duc sa aprind o candela la cimitir si sa ma uit spre cer. 

M-am oprit in Auchan sa cumpar cate ceva si am dat peste lotiunea micelara de la Garnier, de care va spuneam acum cateva saptamani pe Facebook ca a fost lansata si ma intrebam cand apare si la noi. Destul de repede, as zice, am dat 23,48 ron pentru sticla de 400 ml (care mi se pare in continuare ca seamana cu o sticla de apa minerala, chiar daca e mai plata si nu asa rotunda cum mi s-a parut mie initial). Acum sunt curioasa s-o incerc.

 

Apropo de Auchan, am vazut o gramada de oferte interesante in drogheria lor la produsele Bioderma (inclusiv cea la care se dadea cadou o lotiune micelata de 250 ml la o crema, nu mai stiu care crema, dar costa 47 ron, si la aceeasi crema era si varianta cu crema de ochi cadou) - daca aveti drum aruncati o privire, erau multe oferte si unele chiar bune la produsele Mustela.

Am intrat si la Plafar si mi-am luat cateva fiole de la Floritene (pe care mi le-a tot laudat Choco in ultima perioada) - preturile intre 6 si 9 ron - am ales Coenzyme Q10 Plus, Iris Extract + AHA, Complexe Caviar (cea mai scumpa) si Hyaluronic Acid + AHA, de abia astept sa le incerc, daca imi plac am de gand sa mai incerc si alte variante (puteti sa cititi despre ele aici).


Si nu putea sa fie vizita completa in Auchan daca nu intram la Humanitas sa-mi iau niste Tarte Yankee Candle, de data asta am ales tarte pe care nu le-am mai avut pana acum si de-abia astept sa le incerc.


Cam atat am avut de spus, ma duc sa beau totusi paharul ala de vin si sa ma gandesc la tata ...

20 de comentarii

  1. Îmi pare rău să aud că tatăl tău a murit atât de tânăr... În altă ordine de idei ,îmi spui te rog cât timp arde o lumânare din cele pe care le-ai cumpărat în seara asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ioana, sunt tarte, se rup in bucati si se folosesc in suport cu lumanare (acelea gen pastila) si degaja aroma in toata camera/ casa (depinde de tarta cat de puternica e)

    RăspundețiȘtergere
  3. tartele roz le am si eu; o sa-ti placa pink sands pentru orice anotimp

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmmm, nu am mai văzut aşa ceva. Interesant. Adică degajă mirosul plăcut dacă le pui intr-un suport de genul celui in care pui apa si cativa picuri de ulei aromat? (si dedesubt o lumânare aprinsa) ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai cumparat numai lucruri interesante. Sunt tare curioasa de sticlutele alea mici, par interesante.

    RăspundețiȘtergere
  6. Abia astept sa incerc si eu lotiunea micelara de la Garnier. Sunt tare curioasa daca e mai buna decat cea de la L`oreal.
    Si..imi pare rau pentru tatal tau. :(

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi pare rau pentru tatal tau...
    N-am mai auzit pana acum de Floritene, dar trebuie sa incerc. Chiar trebuia sa fac un drum pana la Plafar pt ca uleiul meu de jojoba e per terminate. Se vand la fiole? Pt ca momentan nu am fondurile necesare sa cumpar o cutie intreaga...

    RăspundețiȘtergere
  8. Te inteleg perfect, in legatura cu tatal tau.Luna trecuta, mi-am inmormantat tatal care avea 52 de ani si nu stiu si nu inteleg nici acum ce s-a intamplat...Asa ca aprinsul lumanarilor si priviri aruncate spre cer, nu imi sunt straine...
    In alta ordine de idei, sa te bucuri de tot ceea ce ai cumparat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Camelia, Floritene poti comanda de la ei de pe site, au preturi avantajoase si oferte bune deseori. O saptamana frumoasa iti doresc, iti suntem alaturi.

    RăspundețiȘtergere
  10. Turquoise sky mi-am cumparat si eu sambata tot din Humanitas Auchan :)) Am vazut ca`s mai ieftine acolo decat in magazinele Yankee Candle.

    RăspundețiȘtergere
  11. Hugs, mi se strange inima cand ma gandesc prin ce treci.

    RăspundețiȘtergere
  12. Draga mea, mai mult de o imbratisare virtuala nu pot sa-ti ofer, decat un gand bun...

    RăspundețiȘtergere
  13. am luat micelara azi la carrefoure, tot pretul asta. deja m-am demachiat si imi place mult. te pup, draga mea , totul va fi bine

    RăspundețiȘtergere
  14. Mirela, da, n-am mirosit-o pana acum si chiar mi-a placut, si Turqoise Sky e pentru tot anul.

    Ioana, da, poti folosi tarta asa cum folosesti apa si uleiul aromat, insa din punctul meu de vedere tartele sunt mai aromate.

    RăspundețiȘtergere
  15. Gabriela, am inceput deja sa folosesc una dintre ele si e mai mult decat spornica, pana acum imi place, va tin la curent cu rezultatele.

    Diana Di, eu pe cea de la L'Oreal n-o am, dar asta de la Garnier imi place pana acum (dopul nu ma incanta foarte tare).

    RăspundețiȘtergere
  16. Ph0.3niX, da, toate se vand la fiole, preturile sunt cum am scris in postare - ei recomanda o fiola pentru 2 folosiri, insa ajunge pentru mult mai mult.

    Adina, sentimentul e vechi si uneori loveste cu o intensitate la care nu ma mai astept ... dar mergem inainte.

    RăspundețiȘtergere
  17. Irina, stiu siteul, insa am preferat sa le vad cu ochii mei, sa ma uit si sa aleg. Multumesc :)

    Alina Stan, eu numai de acolo am luat in ultimele luni, desi uneori sunt prea putine si nu gasesc ce imi doresc.

    Alice, face parte din viata, e un subiect despre care nu va fi niciodata usor sa vorbesc (si asta cred ca se intampla cu majoritatea dintre noi cand pierdem pe cineva).

    RăspundețiȘtergere
  18. Adina, multumesc, conteaza :)

    fashion doctor, si mie imi place la prima impresie

    Incognito Fashion, si tu? :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu mi-am pierdut tatal cand aveam 3 ani...
    Fiolele ma tenteaza mult.

    RăspundețiȘtergere