Prima impresie: solutie Micelara Garnier

20.1.14

V-am aratat saptamana trecuta pe Facebook solutia micelara de la Garnier si au fost multe mesaje in care imi spuneati ca de-abia asteptati sa scriu despre ea; am gasit-o in Auchan cu 24 de ron (intre timp am vazut ca pretul a scazut - 20 ron) pentru 400 ml. Nu sunt innebunita dupa lotiunile (ape/ solutii sau cum se decide fiecare firma sa-si numeasca produsul) micelare, asa ca n-am incercat-o pe cea de la L'Oreal care aceleasi ingrediente, insa sunt sigura ca este vorba de acelasi lucru intrucat Garnier tine de L'Oreal.


N-o sa ma lungesc mult si o sa va spun ce-mi place si ce nu-mi place ca sa va puteti face o idee in cazul in care vreti s-o incercati si nu stiti daca vi se potriveste sau nu.

Produsul in sine chiar imi place (mult mai mult decat cel de la Bioderma, dupa care nu m-am dat niciodata in vant si care mie nu mi se pare ca este asa minunat si curata tot - chiar incepusem o sticla noua de curand si nu mi-am schimbat parerea), curata bine tenul (am incercat si cu un machiaj mai puternic al ochilor si cu un ruj rezistent la transfer - dovada mai jos), pe mine nu m-au usturat ochii deloc (am citit asta undeva si chiar m-am mirat), dar cel mai mult imi place senzatia racoritoare pe care o lasa. Tenul ramane curat si hidratat.
 
Ce nu-mi place este dopul, intre timp m-am obisnuit cu ambalajul (care initial mi-a amintit de o sticla de apa minerala) si am ajuns la concluzia ca forma chiar e practica intrucat e mai usor de tinut in mana (comparand cu sticlele rotunde). Dopul mi se pare cam greu de deschis/ inchis si am descoperit ca pentru a nu irosi prea mult produs ideal este sa se intoarca sticla cu fundul in sus si sa se scoata produsul prin apasare - nu stiu cat de practic am ilustrat modul in care o folosesc, insa ideea este sa nu turnati tinand sticla pe lateral, ci sa o intoarceti la 90 grade.

Am incercat cateva lotiuni micelare pana acum si nici una nu mi-a placut atat de tare incat sa-mi doresc s-o am mereu la indemana (desi pe cea de la Yves Rocher am cumparat-o de cateva ori cand a fost la oferta), insa asta de la Garnier cred ca o s-o mai vedeti pe blog pentru ca este ieftina si chiar imi place.

Ati incercat-o? Cum vi se pare? Va tenteaza?

25 de comentarii

  1. Eu m-am imprietenit bine de tot cu cea de la L'oreal. Sunt deja la a treia sticla si mai am una de rezerva in dulapul din baie. Dupa ce termin proviziile o sa o incerc si pe asta pentru ca fireste sunt curioasa sa vad. Daca face treaba la fel de bine poate o sa ma axez pe ea pentru ca raportul cantitate/pret ar fi mai bun. Eu am iubit si micelara Bioderma si mi-as mai lua-o dar nu o mai gasesc nicicum la oferta pe la noi prin "satuc".

    RăspundețiȘtergere
  2. Deena, sunt sigura ca e acelasi lucru (din ce-am inteles doar proportia la 2 ingrediente difera, in rest sunt identice) si o sa-ti placa la fel de mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place, chiar m-a surprins intr-un mod placut. Nu o intrece pe Bioderma, dar se apropie. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si pe mine ma tenteaza. Am folosit Bioderma si L'Oreal, dar nu am vazut mare diferenta intre ele, cu atat mai putin cred ca este diferenta intre Garnier si L'Oreal, fiind ambele detinute de L'Oreal. O zi buna iti doresc!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Suna foarte bine aceasta recomandare, mai ales ca este vorba de un produs accesibil ca pret. Am folosit si eu Bioderma, mi-a placut, insa, in urma cu ceva timp, am intrat in posesia lotiunii micelare de la Ivatherm. Nu pot spune decat ca o ador, incepand de la miros si pana la actiunea concentrata de curater, hidratare, usoara tonifiere. Intr-adevar, pentru doar 250 ml, pretul este dublu fata de noul produs Garnier, dar cred ca se regaseste in calitatea superioara a ingredientelor. Oricum, este foarte tentanta si aceasta noua lotiune micelara. Multumim pentru parerea sincera!

    RăspundețiȘtergere
  6. darlyst, eu nu o vad pe cea de la Bioderma superioara, cel putin cand vine vorba de demachierea ochilor.

    Olivia, te inteleg perfect si sunt sigura ca e acelasi produs, o zi frumoasa si tie.

    Iuliana Alina, mie cea de la Ivatherm nu mi-a placut deloc, imi simteam fata lipicioasa dupa ce o foloseam, din tot ce-am incercat mi-a placut cel mai putin, mai corect spus nu mi-a placut deloc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu sunt adepta solutiilor de demachiere, prefer servetele dar nu am argumente rationale ci doar subiective.
    Pretul, cantitatea si reviewul tau, insa, m-au convins sa o incerc. 400ml la 20 lei ... zic ca face toti banii. Se va rataci in cosul meu la urmatoare vizita Auchan. Multam fain!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cat am asteptat parerea ta! Am vazut si eu acest produs in Auchan si zilele viitoare am sa-l cumpar!

    RăspundețiȘtergere
  9. Kyanna, o sa-ti placa sigur, servetele sunt mai comode, dar eu nu apelez la ele decat rar de tot.

    Andreea, sa-mi spui cum ti se pare.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca o sa il cumpar si eu caci de mult timp ma uitam la el :)

    RăspundețiȘtergere
  11. ma bucur ca iti place, si eu vreau sa o cumpar

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  12. Incognito Fashion, o sa-ti placa apa micelara, isi face treaba asa cum trebuie.

    Gya, m-a surprins placut.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu o folosesc pe cea de la Bioderma, insa este destul de scumputa cand nu e la oferta si nu o gasesc foarte usor, asa ca imi doresc una buna si accesibila.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu am acum stock de bioderma insa o sa o cumpar cand imi iese in cale. Nu ramane ea neconsumata.

    RăspundețiȘtergere
  15. 20 de lei? :O Trebuie sa o iau neaparat. Ma bucur ca ai avut o experienta placuta cu ea :D

    RăspundețiȘtergere
  16. Ma bucur ca ai scris de ea, chiar "vanam" pareri. Mie imi place mult bioderma, dar e pe terminate si nu vreau sa o iau la pret intreg, asa ca garnier e urmatoarea pe lista. Sper sa fie si prin DM, in "satucul" meu, s-o citez pe Deena, nu este Auchan.

    RăspundețiȘtergere
  17. Deci gata, misterul a fost dezvaluit! Multumesc pentru parere, astept sa o cumpar cu prima ocazie. Momentan eu o am pe cea de la L'Oreal, pe care am incercat-o pe un rimel rezistent la apa si am fost putin dezamagita pentru ca nu prea l-a dizolvat si am continuat procesul cu un demachiant crema. Asadar, ma tem ca nici Garnier nu prea va face fata in acest sens la rimelul pe care il detin. Iar in legatura cu Bioderma, tind sa-ti dau dreptate (acum cred ca se poate face usor comparatie intre L'Oreal si Garnier), parca nu mi s-a mai parut nici mie ca demachiaza tenul asa bine precum o face cea de la L'Oreal, cand imi curatam tenul nemachiat observam mai bine impuritatile cu cea din urma lotiune, deci cred ca si Garnier va face cam la fel aici.
    Numai bine, te pup!

    RăspundețiȘtergere
  18. Adina, asta se incadreaza exact in cuvintele tale.

    Gabriela, asa e :)

    Mio Xoxo, da, chiar imi place, desi nu ma asteptam la asta. :)

    Coconut, am inteles ca in DM ar fi 29, dar nu stiu sa-ti spun sigur.

    Dia, eu nu am folosit waterproof, deci nu pot sa-ti spun cum e din punctul asta de vedere, insa astept sa-mi spui tu cand o incerci.

    RăspundețiȘtergere
  19. Cu cea mai mare placere te voi informa, daca nu voi uita sa fac experimentul. :))
    Momentan, raman la parerea ca demachiantul bifazic de la Farmec se descurca cel mai bine cu rimelul waterproof.

    RăspundețiȘtergere
  20. In sfarsit o persoana neimpresionata de Bioderma. Mie imi pare chiar o apa micelara proasta.. curata greu si.. pe jumatate :-)

    RăspundețiȘtergere
  21. Momentan folosesc Bioderma, pe care o ador, insa e pe terminate si mi se pare scumpa, atunci cand nu e in oferta de 1+1. O s-o incerc pe aceasta, multumesc pentru review.

    RăspundețiȘtergere
  22. dupa bioderma nu ma omor deloc, o data am folosit-o.
    loreal am folosit vreo 3 sticle,e buna,doar ca gaura eprea mare, curge mult produs. garnier am luat si eu ,imi place!

    RăspundețiȘtergere
  23. Abia aştept să mi-o iau. Mulţumim pentru păreri, Camelia! ♥

    RăspundețiȘtergere
  24. Raluca, am mai spus pe blog in cateva randuri ca nu inteleg de unde nebunia asta, mie nu mi se pare un produs extraordinar.

    Alexandra, sper sa-ti placa.

    fashion doctor, e chiar buna asta de la Garnier si rezonabila ca pret, cred ca o sa prinda bine pe piata.

    Mihaela, s-o folosesti cu placere, o sa-ti placa sigur :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Mie Sublime Soft de la L`Oreal imi place destul de mult, asa ca abia astept s-o incerc si pe asta. Daca e la fel de buna, imi convine mai multa cantitate la pret mai mic. Merci de detalii, te pup!

    RăspundețiȘtergere