DIY: cadou cosmetic impachetat elegant

15.1.14

Stiti deja ca-mi place sa fac cadouri, dar mai ales ca-mi place sa fac cadouri frumos impachetate, iar daca e vorba sa fac cadou produse cosmetice si cea care primeste sa fie o pasionata ma gandesc de doua ori inainte sa ii ofer cadoul. Am vazut acum ceva vreme (cred ca pe Pinterest, dar nu sunt sigura) o idee si am tot pus-o in practica in ultimele saptamani si de fiecare data reactiile au fost mult peste asteptari, asa ca m-am gandit astazi sa va arat si voua un mod simplu de a impacheta elegant si deosebit un produs de machiaj.

A fost ziua unei prietene de curand si cadoul ei a fost o trusa de machiaj pe care am vrut-o sa o impachetez diferit, asa ca m-am gandit ca nu e rau sa folosesc ceva in tema (oricat de frumoase sunt anumite hartii de impachetat sau decoratiuni pentru cadouri uneori - mai des - prefer ceva simplu si elegant).


Hartia de impachetat este de fapt o pagina de revista (care prezenta un machiaj) pe care am taiat-o, ajustat-o la dimensiunea care imi trebuia si am obtinut un cadou original si elegant, care in mod sigur o sa starneasca mai mult interes decat un ambalaj clasic sau o punguta in care as fi putut sa pun trusa.


Puteti face acelasi lucru cu parfumuri si cutii de bijuterii (revistele sunt pline de pagini de reclama care pot fi folosite pentru a ambala un cadou), posibilitatile sunt nenumarate, trebuie doar sa va folositi imaginatia.

Cum vi se pare? V-ar face placere sa primiti un cadou impachetat asa?

12 comentarii

  1. Da, m-as bucura sa primesc un astfel de cadou, pentru ca as avea astfel un indiciu in legatura cu cadoul primit.
    Ingenioasa idee.

    RăspundețiȘtergere
  2. Super tare ideea! Din pacate, cei mai multi prefera mai nou sa ofere cadourile in pungi de hartie. E pacat, nimic nu e mai frumos decat sa primesti un cadou frumos (si ingenios) impachetat a carei hartie sa o rupi cu sete apoi. eu una ador senzatia ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte original :)
    Eu folosesc paginile de publicitate din reviste ca sa pun in coletele cu produse!

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar e o idee tare frumoasă şi creativă! ♥

    RăspundețiȘtergere
  5. I like it :)
    Ce idee frumoasa, Camelia...felicitari .Chiar nu m-as fi gandit la aceasta varianta . Multumim ca ai impartasit cu noi.

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  6. Minunata ideea, vad atat de multe lucruri interesante la tine! Esti tare creativa, love it!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce idee minunata. Si mie imi place sa ofer cadouri deosebite iar ambalajul e mereu o parte importanta a cadoului. Multumesc de sfat. O sa-l pun in practica cu prima ocazie.

    RăspundețiȘtergere
  8. O idee originala! O voi pune in practica :) Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma bucur ca v-a placut, ma gandeam eu ca asa va fi. :)

    RăspundețiȘtergere