Azi imi place ... sare pentru baie Balea (Magia Sufletelor)

4.1.14

Inainte de Craciun am intrat in DM sa caut ceva si am iesit cu cateva produse de acolo, printre ele si o sare pentru baie de la Balea. Am mai avut una acum cateva luni (primita cadou - nu-mi amintesc care, dar cred ca era ceva cu mov pentru relaxare) si mi-a placut, asa ca m-am uitat la cele care erau in magazin si mi-a atras atentia cea cu ceai verde, dar recunosc ca denumirea - Magia Sufletelor - a fost cea care m-a facut s-o aleg.


Dar lasand la o parte denumirea (inspirata de altfel) sarea de baie chiar mi-a placut la nebunie. Un plic (eu il folosesc pentru 2 bai, mi se pare prea mult produs pentru o singura folosire) costa 3,99 ron, destul de mult daca compar cu alte produse de acest gen, dar rezonabil daca ma gandesc cat imi place.

Toata baia a mirosit frumos (si mirosul a persistat ceea ce nu prea se intampla la alte produse de acest gen) si eu chiar am reusit sa ma relaxez cat am "zacut" in cada, asa ca pentru mine si-a facut treaba din plin si cu prima ocazie cand ajung in DM am de gand sa-mi mai iau cateva plicuri.

Ati incercat sarurile de baie de la Balea? Aveti vreo recomandare?

8 comentarii

  1. Am incercat o singura sare de baie de la ei (nu mai stiu cum se numeste) si nu mi-a placut. Am sa-i dau acesteia o sansa, cand mai ajung prin DM.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca as rezista sa stau in cada sa nu fac nimic m-ar tenta si pe mine :))). Doar ca mereu prefer sa fac dus, asa m-am obisnuit :D.
    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
  3. Suna foarte bine, o voi incerca si eu :) Am un spumant de baie cu parfum exotic, tot Balea, luat la oferta cu 3.99lei... si acela e foarte fain!

    RăspundețiȘtergere
  4. cu siguranță îl voi căuta și eu :)

    RăspundețiȘtergere
  5. da, da am incercat cam toate produsele de baie de la balea si recunosc ca toate mi-au placut. imi amintesc de 2 produse din aceeasi gama care mi-au placut mult: bucuria simturilor si detasare. acum abia astept sa-mi cumpar spuma din aia de baie in tub cilindric. imi place prea tare ambalajul :))

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani, Camelia!
    Nu am incercat nici un tip de sare de baie de la dm. Prefer dusul, dar ma gandesc sa incerc una si s-o folosesc pt relaxarea picioarelor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Deea, tot din asta la plic ai incercat?

    Butterfly, eu n-as renunta la statul in cada pentru nimic in lume, macar o data pe saptamana trebuie sa reusesc :))

    Georgiana, nu m-am uitat la spuma, o sa ma uit si eu (eu am ceva luat din Stock Market, dar o folosesc rar).

    Simina, sa-mi spui cum ti se pare.

    Gabriela, le-am trecut pe lista :))

    Anonim, pentru picioare cred ca si uleiurile te-ar ajuta mult.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am incercat una acum ceva timp, insa nu mai stiu exact cu ce era.Stiu ca avea ceva roz, mov sau rosu pe ambalaj.Mi se par ok pentru o tura de relaxare, insa nu sunt un asa mare fan al sarii de baie.

    RăspundețiȘtergere