Ramble & 2 castigatoare

5.8.13

Nu stiu voi cat chef aveti de munca (cele ce sunteti la munca), dar eu nu prea am ... adica mi-am facut treaba, dar de-abia astept sa treaca timpul sa ma duc la masaj si dupa aia acasa. Sper maine sa am mai multa pofta de munca ... sa dau vina pe caldura?

Am vazut mai devreme pe Groupon o oferta interesanta pentru Diamond Peeling la clinica Slimart - gasiti aici detalii despre oferta. Am incercat si eu tratamentul si am scris aici despre el si l-a incercat si una dintre voi, Andreea, care ne-a spus parerea ei aici. Daca va tenta sa-l incercati oferta mai buna ca asta nu cred ca o sa gasiti. Eu n-am in buget asa ceva, dar ma tenteaza si pe mine.

Am de anuntat doua castigatoare: pentru vopsea de par de la John Frieda - norocoasa este Gabriela Streche si pentru sedinta de terapie prin bioenergie - norocoasa este Dorrie Kaitlyn. Felicitari! Astept mesaj de la voi ca sa stabilim cum intrati in posesia premiilor.

 Eu azi am ales albastrul - voi ce culoare sunteti?


4 comentarii

  1. felicitarii fetelor sa va bucuratii de premii !

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Camelia, multumesc frumos pentru premiu ! Cum vrei sa te contactez ?

    RăspundețiȘtergere
  3. draga mea, sa stii ca a venit acasa avizul de la posta si maine o sa ridicam pachetul. O sa folosesc vopseaua in urmatoarele saptamani si te voi tine la curent despre cum a decurs operatiunea. Iti multumesc frumos pentru premiu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar sunt curioasa cum ti se pare :)

    RăspundețiȘtergere