Yves Rocher recomanda Neroli

12.8.13

Printre noutatile lansate de Yves Rocher in ultima perioada se afla si parfumul Neroli (gasiti aici informatii despre el) si desi eram foarte curioasa in privinta lui (am mai spus pe blog ca sunt cateva parfumuri de la ei care imi plac la nebunie) si-mi place ambalajul mult (albul luminos imi da o stare de bine) am o relatie ciudata cu acest parfum - imi place cum miroase, dar nu ma incanta cand il folosesc eu.


La prima "mirosire" mi s-a parut prea puternic, insa se aseaza frumos pe piele si dupa un timp se simt doar notele florale si foarte usor moscul. Este un parfum senzual, dar nu obositor (desi as fi spus asta la inceput) care rezista pe piele 6-8 ore (celalalte parfumuri din gama asta parca persista mai mult).

Mama este incantata de parfum (mi-a zis ceva de genul "ce bine ca nu-ti place") si il foloseste zilnic de cand i l-am dat si chiar imi place cum miroase pe ea, pe mine insa e cu totul altceva. Nu ca nu-mi place, pur si simplu nu ma reprezinta ...

Daca l-ati incercat sunt curioasa cum vi se pare.

12 comentarii

  1. Pe aceasta nu l-am incercat dar si mie si mamei mele ne place Comme une Evidence :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu l-am testat in magazin de curand si mi s-a parut foarte special, a rezistat doar 2-3 ore insa mi-a placut mult cum s-a deschis pe pielea mea. Chiar mi-am propus sa-l iau la prima oferta buna de la YR.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am fost foarte curioasa sa miros noutatea, insa am rasuflat usurata cand am fost in magazin si-am descoperit ca nu se apropie de Iris Noir, Rose Absolue sau Vanille Noire, deci nu-mi place. Nu de alta, dar am o pasiune ravasitoare pentru parfumuri si cu siguranta nu m-as fi lasat pana n-as fi cheltuit ultimii bani pe el. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu l-am incercat. Cunosc foarte bine feelingul pe care il descrii vis-a-vis de acest parfum; mi s-a intamplat si mie sa simt exact la fel in legatura cu alte parfumuri.

    Ce pot spune?! Sa il foloseasca cu placere mama ta!:)

    Ilda - Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  5. adriana gavril, eu n-am folosit Comme une Evidence, desi l-am primit de cateva ori, mereu l-am dat mai departe.

    Georgiana, si pe mama miroase bine, insa mie nu mi se potriveste, depinde de PH, probabil.

    Dorrie, Rose Absolue si Vannile Noire imi plac si mie la nebunie, Iris Noir in schimb mi se pare prea puternic.

    ilda76, chiar il poarta :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Da, te inteleg, si pentru mine e un mister Neroli. N-am incercat de la YR, dar am incercat de la L'Erbolario. Imi place aroma de neroli, mi se pare seducatoare si ametitoare, dar parca nu sunt eu.

    RăspundețiȘtergere
  7. clarra, si mie mi s-a parut foarte puternic la inceput, dupa aia insa se aseaza frumos, dar pentru mine tot e prea mult.

    RăspundețiȘtergere
  8. eu l-am mirosit intr-un magazin YR dar nu stiu de ce nu am ramas foarte impresionata de el.. desi am avut o perioada in care mi-l doream foarte mult.. :)
    http://cherryqueendee.blogspot.ro/
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cherry Queen, nu esti singura, au mai spus si alte fete mai sus acelasi lucru :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am miros un parfum cand am ajuns ultima oara intr-un magazin YR si tind sa cred ca neroli era. Imi amintesc ca mi-a placut si daca eram in bani l-as fi cumparat. Era placut, floral.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie mi se pare ca are o nota de benzina pe undeva pe acolo :)))) Citisem despre impresia asta prima data pe fragrantica si am crezut ca iarasi sunt oameni nebuni pe net, dar nu, nota aia chiar e acolo! N-as da banii pe el, nici la mega oferta, dar poate l-as folosi daca l-as primi cadou... (eventual in masina ca sa gasesc o scuza mirosului de benzina :))) )

    RăspundețiȘtergere
  12. produsele toate si parfumurile evidencesi moment debonhur sin super faine

    RăspundețiȘtergere