Oferte interesante pe Groupon

7.8.13

Am postat mai devreme pe Facebook niste oferte de pe Groupon care mi se par mai mult decat interesante si am zis ca mai bine fac si o postare rapida pe blog pentru ca nu toata lumea este pe Facebook si ar fi pacat sa le ratati daca va intereseaza.

Prima oferta este pentru rejuvenarea faciala la clinica SlimArt din Lahovari (puteti citi aici impresiile mele dupa o sedinta) - puteti beneficia de oferta pentru una/ doua sau trei sedinte si ulterior de o reducere de 45% pentru celelalte sedinte. Puteti vedea aici oferta.

A doua oferta este pentru cupa menstruala organica, Organicup, la 66 ron o bucata sau 132 ron doua bucati (disponibile doua marimi) - reducerea este mare. Eu n-am incercat exact aceasta cupa, insa folosesc de un an si jumatate cupa menstruala de care v-am povestit aici si n-am de gand sa ma intorc vreodata la tampoane sau absorbante. Gasiti aici detaliile ofertei!

Si nu uitati de oferta la Diamond Peeling de care v-am spus la inceputul saptamanii - gasiti aici oferta!

Va tenteaza ceva?

2 comentarii

  1. Organicup e tare interesant. Mi-am amintit ca m-a intrigat inca de cand am vazut articolul pe care l-ai scris acum ceva vreme. Am vrut sa intreb si medicul ginecolog ce parere are despre metoda asta insa am uitat. Mi se pare incomoda pentru utilizarea la serviciu dar in rest pare perfecta. Ma mai gandesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Gabriela, cupa pe care o am eu este pe marimi (si cand zic marime ma refer si la capacitatea de retinere), nu e incomoda pentru ca la un ciclu normal nu este nevoie s-o schimbi la munca.

    RăspundețiȘtergere