Putin shopping

27.8.13

Am dat o comanda pe StrawberryNET pentru ca vroiam o masca noua pentru par (in ultima vreme am parul foarte aspru si fragil - nu stiu cauza inca) si am vazut o oferta la Wella si mi-am luat din gama Biotouch extra-rich self-warming mask. Am dat 27 de ron pe ea si am primit cadou o trusa de machiaj in valoare de 30 dolari (pe care o puteti castiga pe pagina de Facebook).


Am tot tras de topcoat-urile pe care le aveam si pe care am incercat sa le salvez cu nail thinner, insa nu-mi mai placeau deloc si cum ii duceam dorul lui Diamont Seal&Shine Topcoat de la Nubar am zis ca e cazul sa-mi iau unul nou, ceea ce am si facut cu ajutorul prietenului meu de nadejde, ebay.


Servetelele cu unt de shea de la Huggies sunt preferatele mele si le cumpar mereu cand ajung in Stock Market (am mai incercat si alte variante, dar astea imi plac cel mai mult), iar dischetele demachiante dreptunghiulare (si destul de mari) de la Sensiblu le-am vazut acum ceva vreme si am tot zis sa le cumpar sa vad cum sunt. 50 bucati pana in 6 ron, le-am luat ca o alternativa la cele ovale din DM, o sa va povestesc despre ele daca sunt bune de ceva.


Si pentru ca curiozitatea mea era la cote inalte mi-am luat un set de mini produse de la REN de pe ebay (ma tenteaza foarte tare Glycolactic Radiance Renewal Mask, dar cum nu e indicata pentru ten sensibil, am zis sa incerc alte produse inainte de a ma decide, sa-mi fac o parere despre produse si vad dupa aia daca o iau sau nu): F10 Smooth and Renew Peel Mask, Hydra-Calm Cleansing Gel, Hydra-Calm Global Protection Day Cream si Omega 3 Night Repair Serum.


Si am licitat aiurea pentru un alt mini set de 3 produse (Vita-Mineral Day Cream, Frankincense Revitalising Night Cream si Rosa Centifolia Cleansing Gel) - 0.99 am oferit, cu atat s-a terminat licitatia, asa ca o sa le incerc si pe astea sa vad cum sunt.


Voi ce v-ati luat in ultima vreme?

13 comentarii

  1. Mi-ai putea da link-ul cu vanzatorii de la care ai luat acele 2 kit-uri? Inca ceva: ai platit transportul? Daca da, cat a fost? In cat timp ti-au ajuns cele 2 kit-uri?
    Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
  2. sunshine, nu te ajuta cu nimic sa-ti dau link catre vanzatori pentru ca nu vand produse REN; au avut cate un kit si atat - am platit transport la fiecare (in jur de 3 lire si au ajuns in cateva zile)

    RăspundețiȘtergere
  3. Inteleg. Multumesc mult pentru raspuns! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Multe bunatati...sa te bucuri de ele, sa iti fie de folos.Interesant cadou la masca de par.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti recomand o masca de par foarte buna , pe care eu o folosesc de ceva timp si sunt foarte multumita de ea, am vazut rezultate chiar de la prima aplicare . Este masca de par cu extract de melc reparatoare si regeneratoare de la Anian . Ceea ce imi place cel mai mult la ea este ca lasa parul moale si nu necesita clatire.Iti ajunge foarte mult timp , nu iti incarca parul , eu spun ca e geniala .Nu vreau sa para o reclama ieftina pentru ca nu as avea motive, dar sunt sigura ca-ti va placea :) .
    Cat despre trusa care ai primit-o cadou de pe Strawberry, am vazut-o si eu, dar stiu ca se oferea pt o comanda de minim 50$ , tu cum ai primit-o ? A fost alta oferta ? In legatura cu cumparaturile , a fost greu sa ma stapanesc aceasta perioada pentru ca au fost o gramada de reduceri, in general mi-am cumparat hainute , iar azi am primit pe mail o oferta de la Yves Rocher, unde poti sa -ti alegi 3 produse cu 50% reducere si inca ma gandesc daca sa profit sau nu :) . Te pup

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  6. Adina, a fost o oferta pe Facebook pentru cadou.

    RăspundețiȘtergere
  7. Anamaria, n-am incercat nimic de la Anian, o sa ma uit dupa masca. A fost o oferta pe Facebook si am profitat de ea, am vazut si eu oferta de care zici cu 50 dolari, asta de care am profitat eu a fost cu cateva zile inainte.

    RăspundețiȘtergere
  8. sa le folosesti cu placere :*
    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa te bucuri de ele si sa-ti priasca! Sunt tare curioasa cum sunt produsele REN.

    RăspundețiȘtergere
  10. Despre produsele REN am auzit ca ar fi bune si scumpe. Daca iti va prii tie cu ele, in special kitul pentru ten sensibil cred ca voi incerca si eu. Unde se gaseste magazinul din care ti-ai luat servetelele umede? :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Emm@, multumesc.

    Georgiana, la prima impresie ok, desi parca prea parfumate.

    Maya Secret, sunt mai multe magazine Stock Market (Vatra Luminoasa, Stefan cel Mare).

    RăspundețiȘtergere
  12. Chiar sunt curioasa depre produsele astea de la REN, se face multa valva in jurul lor.

    Eu nu mi-am mai cumparat nimic de ceva vreme insa cum a fost ziua mea acum cateva zile am primit destul de multe lucruri pe care mi le doream. Ahhh m-am simtit atat de rasfatata!

    RăspundețiȘtergere
  13. Gabriela, din ce am incercat pana acum imi plac, dar mi se par mult prea parfumate (si eu nu am probleme cu asta de obicei).

    RăspundețiȘtergere