Yves Rocher Fatigue Fighter Smoothing Roll-on

12.2.13

Nu stiu de unde am produsul asta, recunosc. Banuiesc ca l-am primit, dar nu-mi amintesc cum si cand si in ce conditii, asa ca am cautat informatii ... pe siteul celor de la Yves Rocher este numit roll-on anti-oboseala pentru zona ochilor, impotriva cearcanelor si a semnelor de oboseala, iar pretul este 80 ron/ 15 ml. O sa incep cu asta: pretul este enorm.


In ceea ce priveste sistemul roll-on cu 3 bile ... o sa fiu scurta: e o mare prostie (imi place cel de la Garnier chiar daca stiu ca ingredientele nu sunt bune, macar bila aia face ceva si senzatia e reala). Nu are nici un sens, crema se intinde printre role, nu se aplica bine, capul este prea mare pentru zona de sub ochi, am incercat de cateva ori sa-l folosesc asa, dupa care am renuntat si aplic crema tot cu degetele.


Crema are o textura usoara si este un verde deschis, se intinde usor si intra repede in piele (chiar daca exagerezi cu cantitatea - cum mi s-a intamplat mie la primele incercari din cauza sistemului de aplicare) si se poate folosi un produs de machiaj imediat dupa, nu afecteaza cu nimic. Dupa aplicare am simtit o usoara senzatie de racoare si pielea de sub zona ochilor este hidratata, dar n-am observat vreun efect senzational de care sa va povestesc si pentru care sa va laud acest produs. 

Ati incercat aceasta crema? Cum vi s-a parut?

6 comentarii

  1. Nu l-am incercat, insa ma tenta.. dar cred ca il voi incerca pe cel de la Garnier totusi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu l-am incercat dar aplicatorul ala chiar arata ciudat. In general nu cred in cremele care promit sa stearga oboseala si cearcanele dar macar sa fie hidratanta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am incercat acest produs, insa am primit la un moment dat de la YR o crema de ochi Bio "Eye wake up care". Cand m-am uitat dupa ea pe site era peste 50 de lei (nu imi amintesc pretul exact) si mi s-a parut extrem de scumpa, avand in vedere ca e atat de mica (15 ml). E adevarat ca nu trece repede, fiind doar pentru zona ochilor, dar tot mi se pare cam mult. Nici nu stiu daca mai au crema pe site. Oricum, am folosit-o cu placere pentru ca simt ca hidrateaza foarte bine zona ochilor. Nu prea mai pot sa folosesc creme de fata in zona ochilor deoarece mi s-a sensibilizat zona (acum ma intreb daca nu e de la crema de ochi, pentru ca inainte nu aveam nici o problema), asa ca am continuat sa o folosesc pe aceasta.
    Cred ca intr-adevar vorbim despre o zona mult mai sensibila care are nevoie de ingrijire speciala si mi-ar placea sa aflu si alte pareri legate de diferite creme pentru zona ochilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Destul de scump...Eu am roll-on-ul de la Garnier si nu mi se pare ca produsul in sine ar avea vreun efect, dar masajul este placut si parca revigoreaza, pe moment, zona ochilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Camelia
    Eu am masca Flash Anti-Oxidantă din aceiasi gama, am primit-o cadoul, pretul este acelasi(78 lei)
    sper din tot sufletul ca persoana care mi-a dat-o nu a cheluit atatia bani, nu are NICIUN efect, dezamagire totala.
    Te pup, o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. PortraitinBlack, cel de la Garnier are alcool - asta e marea lui buba.

    Gabriela, da, chiar e ciudat, nici o crema nu poate face minuni, cred ca suntem constiente toate de asta - dar macar speram si noi, nu?

    al13ex, sunt o gramada de pareri care spun ca nu e nevoie de o crema speciala pentru zona ochilor si ca poti folosi foarte bine ce aplici si pe restul fetei (acum depinde de fiecare ce vrea si ce nevoi are)

    Beauty Tested, nu prea are ce efect sa aiba ca ingredientele nu sunt cine stie ce, dar si eu il folosesc din acelasi motiv ca si tine

    Corina, n-am incercat-o, cred ca la un moment dat s-a tot oferit cadou la niste oferte de-ale lor. E bine de stiut ca e apa de ploaie. :)

    RăspundețiȘtergere