Urban Decay All Nighter (long lasting makeup setting spray)

19.2.13

Am primit cadou varianta mini (15 ml) a acestui spray pentru fixarea machiajului la o comanda data pe HQhair.com acum ceva vreme si de atunci l-am folosit de multe ori si inca mai am o treime din el, dar n-am apucat sa scriu despre el pana acum.


Ca mai toate produsele de acest tip contine alcool, insa eu nu am o problema cu asta. Cand termin de aplicat produsele de machiaj pulverizez de 3-4 ori de la o distanta de 30 cm de fata si gata. Imi place faptul ca daca tenul pare incarcat de la produsele aplicate reuseste sa faca sa dispara acest aspect si imi place si senzatia de racoare pe care o simt.

Nu sunt cea mai in masura sa vorbesc despre efectele lui pentru ca machiajul meu rezista oricum (si daca folosesc Fix+ de la MAC si daca folosesc sprayul de la Mario Badescu de care v-am povestit zilele trecute), asa ca n-am vazut diferente majore, insa imi place sa-l folosesc.

L-as cumpara? Nu cred ... pentru ca este destul de scump si pentru mine functioneaza la fel de bine cel de la Mario Badescu care este mai accesibil, insa este un produs care imi place.

L-ati incercat? Cum vi se pare?

4 comentarii

  1. Nu am folosit niciodata un astfel de spray si ma gandeam acum daca am pierdut ceva sau nu. Banuiesc eu ca e util doar pentru noptile care se prelungesc. Sau il folosesti si dimineata pentru fixarea machiajului?

    RăspundețiȘtergere
  2. Il folosesc si dimneata daca stiu ca am o zi mai grea :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ce draguta e Modniza :)) eu sincer nu am incercat niciodata un produs de genul , dar ce-i drept .. nu am avut , nu am nevoie . poate odata o sa-mi aduc aminte de el :)

    RăspundețiȘtergere