Shopping din dulap: MAC Fast Response Eye Cream

3.2.13

Va povesteam la inceputul anului ca imi dau dureri de cap cearcanele - sunt atat de inchise la culoare ca nu stiu ce sa mai fac (si e cu atat mai "tragic" pentru mine intrucat nu m-am confruntat cu problema asta in trecut). 

Mi-am amintit de crema de ochi Fast Response pe care am luat-o mai demult cu alte produse de la MAC si care isi astepta randul in sertar si am zis ca e momentul s-o pun la teste (am mai avut o varianta mini acum ceva vreme dar nu aveam probleme cu cearcanele atunci asa ca e ca si cum nu am incercat-o).


Crema are textura unui gel mai gros, se intinde foarte bine si intra imediat in piele. Nu lasa senzatia de piele grasa, nu sunt probleme sa "alunece" machiajul cand il aplici, nu i-am gasit nici un defect si chiar mi se pare ca de cand o folosesc ceva s-a imbunatatit ...

Nu mi-au disparut cearcenele, dar nu mai sunt asa inchise la culoare si nu mi se mai par atat de evidente ... inca ma deranjeaza ... dar parca incep sa-mi fac iluzii ca exista sanse sa fie mai bine.

Ati incercat-o? Cum vi s-a parut?

5 comentarii

  1. Buna, Camelia! Stii cumva alt magazin precum cel de la Piata Minis care sa aiba setul de la V05? Pentru ca am fost astazi acolo si am vazut ca au inchis magazinul.. Multumesc! O seara placuta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cand aplic Cellufirm Drops de la MB simt ca mi se atenueaza pungile de sub ochi, despre cearcane nu stiu ce sa zic... ma chinui sa le acopar cat mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Alex, nu, e inchis de vreo 2 luni (eu am scris pe blog ca s-a inchis ca m-am gandit ca vor mai fi interesate) si nici n-am descoperit altul.

    Alice, eu n-am pungi, doar cearcane. O sa vad ce se intampla mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  4. De unde pot cumpara aceasta crema?SI ACEASTA CREMA CHIAR ASCUNDE UMFLATURILE DE SUB OCHI?

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim, nici o crema nu ascunde pungile de sub ochi. Produsele MAC sunt disponibile in cele 2 magazine MAC din Bucuresti (Baneasa si Mall Vitan).

    RăspundețiȘtergere