Ofertele saptamanii (8)

11.2.13

N-am avut timp de oferte in ultima perioada si nici postarea asta n-o sa fie una prea elaborata dar sunt cateva de care trebuie sa va spun si o sa incep cu oferta celor de la Makeup Shop care ofera o reducere de 15% la sute de produse (pe mine ma tenteaza un iluminator de la Sleek, Jumbo Lip Pencil si HD Concealer de la NYX si multe altele, daca fac lista nu mai scriu despre altceva).
 
StrawberryNET.com are o gramada de oferte tentante si cadouri care de care mai interesante: daca comanda include un parfum, un produs de machiaj si un produs de ingrijire a pielii se ofera cadou o pudra de la Fusion Beauty in valoare de 38 dolari (pana pe 13.02) iar la o comanda de minim 25 dolari se oferta cadou mascara Megavolume de la Calvin Klein (pana pe 21.02). Daca sunteti la prima comanda puteti beneficia de cadoul de client nou - gloss Calvin Klein (17 dolari). Tentant sau nu?

Cei de la SlimArt au niste oferte interesante pentru Valentine's Day si uitandu-ma la ofertele lor asa mi-am dat seama ca mi-e dor de un masaj ... trebuie sa ajung cat de curand. Puteti sa le vedeti aici.

Cei de la eMAG.ro vand cosmetice de la CareSpot (oare ce vor mai vinde in curand ma intreb) si am vazut Drying Lotion de la Maria Badescu la 95 ron (se ofera cadou la cumparare Acne Facial Cleanser - varianta mini de 59 ml, insa e destul de mare sa fie folosita cateva saptamani) - eu folosesc Drying Lotion de vreo 2 saptamani si chiar are efect si un pachet cu Oil Miracle (pe care eu il folosesc si-mi place, am si scris despre el pe blog) si sprayul cu ulei de argan de la Schwarzkoph la 119 ron (de la 169 ron). Mai ma uit pe site diseara ca sigur mai sunt oferte bune ... asa ca de lansare.

Nu uitati de oferta de la Yves Rocher de care v-am povestit aici daca doriti sa incercati Moment de Bonheur (se ofera cadou varianta la 30 ml la o comanda de minim 39 ron).

Voi ce oferte interesante ati gasit in ultima vreme?

Later edit: s-a vrut a fi o postare strict pe partea de beauty, dar nu pot sa nu va spun de oferta celor de la Matar - maine oferta transport gratuit la orice comanda de minim 49 ron, iar pe site sunt o gramada de produse la lichidare de stoc - pret unic: 39 ron/ 59 ron / 89 ron. Cred ca la asta nu rezist ...

7 comentarii

  1. emag vinde cosmeice?asta e noutate. mersi pentru oferte.pupp

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai nou, da, colaborare cu CareSpot.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am profitat de o oferta YR pe mail, la orice comanda facuta se oferea Moment de Bonheur la 30ml.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asadar Emagul tinde sa devina curand un fel de ....amazon sau e Bay romanesc :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vazut cateva promotii interesante in DM

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Camelia, foarte tentanta oferta de pe Matar ,sa ne arati si noua ce ti-ai luat . De oferta celor de la Yves , normal ca am profitat si eu :) . Pup pe Bella :) (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ofertele de la strawberry tipa la mine si ma implora sa cumpar. Deocamdata ma tin tare.

    RăspundețiȘtergere