Oameni si sentimente ...

17.2.13

Am scris de multe ori ca blogul va reflecta ceea ce simt si ce gandesc si astazi nu va fi o exceptie ... n-am scris nici ieri si nici azi nimic (si poate n-am sa scriu nici maine) si nu pentru ca nu vreau s-o fac sau pentru ca nu am subiecte, ci pentru ca in viata mea a avut loc o noua ... nici nu stiu ce cuvant sa folosesc ... explozie.

Viata imi tot scoate in cale acelasi barbat ... ne-am iubit nebuneste, am dat tot ce-am putut, am facut greseli, ne-am lasat condusi de orgoliu, nu ne-am vorbit, ne-am vazut iar, ne-am certat, au iesit scantei, am invatat sa iertam ... trece timpul si ne intoarcem in acelasi punct. 

Ne-am maturizat, am crescut pe toate planurile, ne-am schimbat, insa comunicam la fel (fara sa fie nevoie de cuvinte si de explicatii), sentimentul exista (desi poate a capatat o noua forma - una pe care nu stim cum s-o gestionam), faptele o dovedesc ... dar realitatea ... habar n-am care e realitatea. Realitatea este un mare nimic in care doi oameni vibreaza ... si atat.

Si imi tot vine in minte acelasi lucru ... intalnire karmica. N-o sa aprofundez subiectul pentru ca nu sunt in masura, insa as vrea sa stiu parerea voastra despre asta.

Ati trait asa ceva? Aveti vreo experienta de impartasit? Am nevoie sa inteleg ...

20 de comentarii

  1. Nu pot vorbi din experienta, dar daca viata va aduce din nou in acelasi punct poate e un semn, poate o noua sansa de care ar trebui sa profitati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate viata va aduce din nou si din nou impreuna pentru ca mai trebuie sa invatati o lectie impreuna. Precum ai mentionat mai sus ati evoluat amandoi, poate v-ati schimbat, dar cred eu (iarta-ma daca gresesc) ca inca mai exista o portita in trecut, si poate ca exista si o portita pwentru un viitor comun :) Eu zic sa te gandesti la ce a fost bine, rau la greseli, si daca mai merita sa incerci din nou. Totusi cred ca ar trebui sa incerci acest lucru. Cred ca puteti ajunge lla un drum comun. Totul e sa te linistesti si sa analizezi ce simti... poate acum ai u haos in suflet, dar la un momentdat vei stii ce e de facut. Te pup si mult noroc :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr'adevar nimic nu e intamplator . Bucurati-va de momentele impreuna .. Mai mult nu pot sa zic , sunt cam in aceeasi situatie .. si asta se intampla cu persoana cu care am fost 7 ani :)) " Nu ma lasi sa mor , nu ma lasi sa traiesc " " Nici cu mine , dar nici fara mine " . eu ma regasesc taare in vorbele astea :))

    RăspundețiȘtergere
  4. buna seara...iti urmaresc de ceva timp postarile...nici nu mai stiu ce cautam si am dat intamplator de tine:)))si acum citesc tot ce postezi...in legatura cu postarea aceasta daca vrei sa intelegi mai multe citeste cartile lui radu cinemar...sunt 4 la numar si de acolo o sa intelegi mai multe..nu exista coincidente...stiu ca ti se pare aiurea ce scriu dar o sa iti schimbi parerea...daca le citesti...la inceputul primului volum o sa ti se para plictisitor dar cand intri in subiect nu o sa te mai poti opri din citit...noapte buna...

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu te inteleg perfect! Depinde numai si numai de ce astepti tu de la relatia asta! De fapt de acolo vine fericirea sau nefericirea... Daca vrei doar sa traiesti clipa si ai parte de clipe minunate, e ok. Daca ai asteptari pe care celalalt nu ti le poate implini, atunci tu decizi..

    RăspundețiȘtergere
  6. CarmenG, asta e problema, ca nu stiu de ce sa profitam ... e complicat.

    Felicia.S, nu gresesti, exista si a existat tot timpul - intrebarea e pentru ce? Am obosit sa lupt ... mai ales ca nici macar nu stiu cu ce lupt.

    Georgiana, si eu cred acelasi lucru, dar faptele, sentimente si atitudinea ma fac sa nu mai am incredere in nimic :)

    MoGio, am incercat si eu fuga (si din ce ai zis e clar ca si tu), n-a mers. Insa nu pricep ... pentru ca nu se intampla nimic desi exista tot pentru a se intampla.

    Anonim, am citit mai mult decat as putea vreodata sa exprim ... nu cred in coincidente si stiu perfect despre ce vorbesti :)

    Ana Naghi, n-am nici o asteptare ... insa cand sentimentele (si le simt ca altfel nici nu m-as fi agitat) nu corespund cu actiunile incepe sa devina neplacut ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, am trecut prin asta. Nu stiu daca e ceva karmic, insa am iubit nebuneste acest barbat care m-a parasit fara mila si m-a lasat sa sufar ca Iisus pe cruce. Dupa asta, din cand in cand, ma suna sa-mi aminteasca ce-am trait impreuna (isi aminteste totul perfect) si sa vada daca mai exista pentru mine. Nu vrea sa ma vada sau sa fim impreuna, doar da cate un semn de viata din cand in cand, rascolindu-ma si amarandu-ma. Ce porcarie o mai fi si asta ?!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt atat de nefericita ! Si nu pot trece peste. Can't let go of the past.

    RăspundețiȘtergere
  9. intalnirile karmice sunt deosebit de intense si rascolitoare emotional , nu poti fugi de ea si pana nu se rezolva blocajele si lectia karmica dintre cei 2 , unul din voi , sau amandoi , schimba viata celuilalt , in functie de datoria karmica .
    am trait ceva de genul , dar de alta natura si sunt sigura ca acea persoana a avut o datorie karmica la mine...m-a ajutat enorm intr-o anumita perioada , apoi a plecat sa-si implineasca destinul .

    RăspundețiȘtergere
  10. Dorrie Kaitlyn, suferinta din iubire intotdeauna lasa urme adanci. Rupe orice legatura - pentru binele tau. Iubirea trebuie sa te implineasca, nu sa te omoare.

    RăspundețiȘtergere
  11. coco, stiu, am trait si eu ... numai ca destinul ala ne pune fata in fata ... si eu nu reusesc sa-mi dau seama ce mai e de invatat, ce mai e de trait ...

    RăspundețiȘtergere
  12. offf....as vrea sa spun ca nu stiu ce vorbesti dar din pacate te inteleg perfect. am fost si eu intr-o situatie de felul asta dar dupa cateva zile de zbucium in care nu intelegeam nimic am decis sa las totul balta, sa nu ma mai straduiesc sa pricep totul, sa-mi vad de viata si sa incerc sa ma conving ca ce trebuie sa se intample se va intampla cu sau fara voia mea.

    RăspundețiȘtergere
  13. i totally respect your views and relationships are sometimes complicated...this too shall pass sounds very cliched but tends to be the best thing to look at i guess. maybe...wld love it if you would drop by my blog and follow if u like :D
    www.fashionistaera.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Gabriela, nu e prima data cand mi se intampla ... am incercat si eu varianta ta si m-a tinut vreo 2 ani, dar acum o vad ca pe o fuga pentru ca m-am intors in acelasi timp.

    RăspundețiȘtergere
  15. o sa aflii cand se va termina , de obicei se termina brusc , amandoua persoanele sufera , dar unul alege un alt drum !!!
    eu mi-am incins creeri sa inteleg si am inteles dupa 14 ani...avea alceva de facut ...daca vrei sa discutam imi poti scrie la carmen_g39@yahoo.com , poate te ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  16. coco, s-a mai terminat :)) (imi vine si sa rad de cate ori s-a terminat si "am inteles") ... am depasit si eu vreo 10 ani de gandire, nu mai caut raspunsuri de mult timp ... dar cand ceva imi tot apare in cale e clar ca am ceva de inteles si ca nu pot face pe proasta :))

    RăspundețiȘtergere
  17. mult succes atunci ! viata e frumoasa :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Experiente de genul asta traiesc destule persoane. Insa nu cred ca scopul nostru e sa incercam sa intelegem si sa gasim raspunsul la intrebarea "De ce?", pt ca desi pe moment, nu ne dam seama ce vrea soarta asta de la noi si de ce ne ameteste si ne lasa sa ne invartim in cerc, pana la urma tot ceea ce este menit se va intampla, cu toate ca intelegem sau nu care sunt motivele sau explicatiile. Nimic nu e intamplator! Si..da! Am trecut/trec printr-o situatie asemanatoare, insa am incetat sa imi mai bat capul, pt ca sunt constienta ca nu are cine sa imi ofere raspunsuri plauzibile strict legate de situatia mea, asa ca las timpul sa vorbeasca de la sine...

    RăspundețiȘtergere
  19. Bianca, e in firea noastra sa ne punem intrebari chiar daca uneori nu primim raspuns ...

    RăspundețiȘtergere