Mario Badescu Cellufirm Drops

20.2.13

Nu mai stiu a cata mini varianta a acestui produs este in poza asta - am folosit multe pana acum (primite la reviste sau de la Carespot) dar nu am apucat sa scriu despre el. Este un tratament anti-aging indicat pentru tenul sensibil si promite fermitate si netezirea pielii (gasiti detalii despre produs aici).


Eu il folosesc seara inainte de a aplica crema, sunt suficiente cateva picaturi (3-4) pentru toata fata si-mi place foarte mult. L-am aplicat inclusiv pe zona de sub ochi si mi-a placut cum s-a simtit pielea mea dupa folosire. Nu cred ca este numai meritul lui, dar tenul meu este mai ferm si pielea pare mai intinsa si automat efectul general este de ten luminos si odihnit.

Nu stiu daca as plati pretul intreg (155 ron pentru 29 ml) pentru acest serum, dar in mod sigur cand o sa-l mai vad la oferte/ reviste o sa-l mai iau pentru ca imi place.

Voi l-ati incercat? Cum vi se pare?

10 comentarii

  1. Si mie imi place :), dar nu cred ca as da 155 lei pentru 29 ml. Eu mi-am luat doua reziste ca sa am 2 mini sticlute :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Il folosesc si eu in prezent insa nu sunt inca convinsa de rezultate in ideea in care nu stiu daca rezultatele sunt ale serului sau a intregii rutine adoptate. E posibil totusi sa il mai cumpar ( tot sub forma de mostra, mi se pare mult mai convenabil)

    RăspundețiȘtergere
  3. uite ca nu l-am inceput inca !!! il pun pe aproape :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si mie ii place extrem de mult. Eu il folosesc ziua, in locul cremei hidratante pentru ca am tenul gras si ma inteleg extrem de bine cu el...pacat ca e atat de scump :(

    RăspundețiȘtergere
  5. L-am folosit si eu, tot de la reviste. Intradevar merita incercat, este un produs bun :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu il am de la revista Marie Claire si il ador. Pacat ca e pe terminate deja.. :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu l-am incercat cand a fost cadou la o revista in urma cu vreo cateva luni. Din pacate sticluta era mica si cred ca era plina mai putin de jumatate. N-am apucat sa-mi dau seama de nimic. Imi amintesc ca-mi placea textura si mirosul.

    Apropo oare asa vin mostrele astea de produs...adica aproape goale? Sau se ocupa cineva sa mai goleasca din ele iar la noi ajunge ce ramane?

    RăspundețiȘtergere
  8. Mad@, te inteleg perfect :)

    Ioana Rosu, probabil ca toata rutina, dar are si el rolul lui.

    coco, asa ... sa vezi si tu daca poate si ce poate :)

    AlinaGav, da, pretul e marea lui problema.

    La Sueta cu Nicole, vad ca asta cu revista e de baza la noi. :)

    TheMay Day, si tu cu revista? (acum apare la alta revista)

    Gabriela, asa sunt mostrele, nu le goleste nimeni, am primit si eu direct de la Carespot sticluta aia mai mica si asa e - jumatate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am luat si eu revista de februarie si continutul e aproape jumatate,dar in urma cu cateva luni,sticluta a fost plina.Asta e....

    RăspundețiȘtergere
  10. E serum-ul meu preferat de folosit vara, sper sa mai apara o reducere de 50% la produse MB (a fost pe Groupon mai demult), ca sa mi-l iau. Pretul intreg e destul de usturator, indeed.

    RăspundețiȘtergere