Lily Lolo All Natural Lip Slick - Peachy Keen

24.2.13

Am auzit de glossurile Lily Lolo (care nu contin chimicale dure, nanoparticule, parabeni, culori sintetice, parfumuri sintetice si conservanti) acum cativa ani cand am comandat prima data niste mostre pe siteul oficial Lily Lolo si am fost curioasa in privinta lor mai ales din cauza formulei care contine vitamina E si jojoba pentru hidratare intensa. Culorile mi s-au parut mai mult decat interesante si perfecte pentru zi de zi, dar recunosc ca cel mai tare eram curioasa care e diferenta intre un gloss de buze natural si unul plin de chimicale, dar de fiecare data am amanat sa cumpar.

Cand cei de la RoseBeauty mi-au propus sa testez cateva produse de pe site am ales fara sa ma gandesc si unul din glossuri si am stiut exact ce nuanta vreau - Peachy Keen. O vazusem de cateva ori in trecut si stiam ca o sa-mi placa la nebunie si nu m-am inselat. Este nuanta perfecta pentru un machiaj de zi de zi, gasiti aici mai multe detalii despre produs.


Produsul vine intr-un tub transparent cu capac alb (specific produselor Lily Lolo) si are 6 ml, forma tubului este diferita de toate glossurile pe care le am si imi place ca e foarte usor de luat in geanta. Aplicatorul il puteti vedea mai jos si este perfect pentru consistenta produsului.


Imi place textura, imi place modul in care se aplica, dar mai ales imi place ca nu usuca deloc buzele (senzatia de buze hidratate ramane si dupa ce produsul dispare de pe buze). Nu este deloc lipicios, se simte foarte natural pe buze si da un luciu discret. In ceea ce priveste rezistenta sta foarte bine - eu il aplic dimineata cand plec de acasa si dupa 4-5 ore (timp in care beau de cateva ori) inca il mai simt pe buze. 



Singurul lucru care nu ma atrage foarte tare la acest gloss este mirosul - are un miros subtil de ciocolata care sunt sigura ca incanta multe persoane, dar nu si pe mine. Nu ma deranjeaza, insa as fi preferat sa nu fie. E singurul pe care l-as schimba, in rest imi place glossul la nebunie si nu regret deloc alegerea facuta.

Ma tenteaza la fel de tare si nuanta Whisper, asa ca nu e exclus sa ma mai vedeti vorbind despre glossurile Lily Lolo. Le-ati incercat? Cum vi se par?

5 comentarii

  1. Arata f. bine pe buze.;) Nu am incercat gloss-urile,dar m-ar tenta.. :) Au nuante frumoase.

    Multumim pentru review!;)
    O noua saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut la un moment dat si eu un gloss cu un asemenea miros, dupa un timp mi se facea rau de fiecare data cand il foloseam si simteam mirosul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu le-am incercat dar sunt primele produse de la lily lolo pe care mi le-as dori. Nunata pe care ai ales-o tu e exact ceea ce-mi doresc. Ma surprinde ca sta atat de mult pe buze...are rezistenta unui lip stain aparent.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie mi se pare mai degraba un ruj lichid decat un gloss - e doar o senzatie pe care o am pentru ca el arata si se simte ca un gloss.

    RăspundețiȘtergere