La ceas de seara ...

26.2.13

Am ajuns un pic mai devreme acasa si in drum spre casa m-am oprit la posta sa las niste plicuri si am intrat, cum fac de obicei cand ajung pe acolo, si la magazinul 1Banut de la Piata Minis, unde recunosc ca am pierdut o gramada de timp cautand niste cadouri de efect si ieftine pentru Martisor. Daca aveti ceva de cumparat si aveti buget limitat faceti o vizita unuia dintre cele 3 magazine ca sigur gasiti ceva pe gustul vostru (ii gasiti si pe Facebook daca doriti sa fiti la curent cu noutatile).

N-o sa va arat astazi tot ce-am luat pentru cadouri pentru ca as strica surpriza dar va zic ca erau bijuterii frumoase cu preturi intre 6 si 15 ron, am gasit niste pungute dragute (forma dragute, culori vesele, mesaj de efect) la 0,15 ron ideale pentru martisoare si aveau si o gramada de cutii interesante care se pretau pentru 1-8 Martie.

Eu am cumparat cufarul de mai jos (e un pic mai mic decat palma mea) pentru un cadou pe care il am de facut maine. Am dat pe el 6,20 ron si arata foarte frumos, nu va arat si ce este inauntru pentru ca este ceva cu o semnificatie prea personala, dar stiu sigur ca o sa ii placa persoanei careia i l-am luat.


Am luat si niste bete parfumate (cum fac mereu cand ajung in magazin) - de data asta am ales o combinatie de scortisoara cu portocale pe care n-am mai vazut-o pana acum, deja am aprins unul si-mi place. Aveau o gramada de arome pe care nu le-am incercat pana acum, sigur o sa ma mai duc sa-mi iau cateva. Nu stiu daca v-am aratat vreodata ce suport am eu pentru bete, dar o fac acum - e adus de o prietena din Grecia de pe o insula si are o istorie (pe care am uitat-o), imi place ca scoate fumul pe gura si arata putin inspaimantator.


Am de gand sa-mi fac o cana de ceai fierbinte (ori am venit eu infrigurata ori este prea frig in casa - cert e ca mi-au inghetat picioarele) si sa ma bag in pat cu cartea pe care am inceput-o aseara. Sper ca ati observat noul meu semn de carte - un leu colorat (l-am luat tot de la 1Banut, am dat pe el 2,95 ron).


Voi ce planuri aveti pentru seara asta? Ceva mai interesant decat mine?

8 comentarii

  1. Ce frumos e cufarul,am si eu unul de la sotul meu dar e un pic mai mare.Imi place sa imi tin bijuteriile in el :) Eu incerc sa imi fac unghiile...zic incerc pentru ca le-am sters de 2 ori pana acum :)) O seara placuta !

    RăspundețiȘtergere
  2. Allesandra, aveau si mai mari - chiar m-am uitat la unul, dar in final am ramas la asta mic ca era exact ce-mi trebuie pentru cadou. O seara frumoasa sa ai :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac cuferele de la cele mai mici la cele mai mari :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce mult mi-a placut cartea aceea! Cum ti se pare?

    RăspundețiȘtergere
  5. Abia am venit de la munca ( 10 seara ) , mi-am pus un tratament in par , imediat ma duc la dushuleala , putina " plimbare" pe net .. si somn , maine de la capat :) Spor la citit :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu azi am intrat intr-un magazin cu obiecte donate de cei mai cu stare, si am vazut u cutie de bijuterii adorabila, si la un pret chiar de nimic, dar nu am luat-o ca deh, m-am zgarcit pentru altceva si pana la urma am iesit cu mana goala :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Vai cat de frumos e suportul pentru betisoare, foarte original si mai ales galben :D Iubesc galbenul, mi se pare ca inveseleste orice casa.

    Cat despre magazinele 1 Banutz nici nu auzisem de ele pana acum. Nu e nici unul in zona mea dar mi-ar face mare placere sa ajung la un momentdat in unul.

    RăspundețiȘtergere
  8. miha.ela, te inteleg :)

    Diana B., mi-a placut si am invatat ceva din ea (am citit-o in 2 zile deci asta spune multe).

    MoGio, sper ca te-ai odihnit si azi esti plina de energie.

    Enchanted Ana, cateodata e bine sa te ascultam primul instinct si sa nu mai gandim lucrurile asa mult. (probabil ca altcineva si-a dorit-o mai mult decat tine si cutia astepta persoana aia) :)

    Gabriela, eu am mai scris despre magazine ca mereu gasesc ceva interesant de luat. Poate ai ocazia sa intri in unul, sigur iti iei ceva. :)

    RăspundețiȘtergere