Deal of the day: 3 cadouri pe StrawberryNET

21.2.13

Sa va povestesc ce faceam eu azi noapte pe la 1 ... aveam o conversatie pe Facebook cand am vazut ca au postat cei de la StrawberryNET.com o oferta la care puteai primi gratuit un gloss Calvin Klein (au "implinit" 300.000 likeuri) si cum stiam ca mai erau niste oferte cu cadouri pe site pentru comenzi de 25 dolari am intrat pe site si m-am uitat ... pentru o comanda de 25 dolari poti primi 2 cadouri direct pe site: un fard de ochi - la alegere din destul de multe culori - Calvin Klein si un rimel pentru volum tot de la Calvin Klein. Iar cu codul CKFREE mai primesti si un gloss - nu stiu care dintre oferte era valabila pana astazi (21.02) asa ca am inceput sa ma uit pe site sa vad daca ma tenteaza ceva ...

... si m-a tentat, am gasit un produs pe care vreau de mult sa-l incerc (n-o sa va zic acum ce e, vi-l arat cand ajunge) si am dat comanda. Am ales sa dau comanda pe contul meu pentru a beneficia si de reducerea de 10% insa daca as fi dat comanda ca si client nou (e nevoie doar de o adresa noua de mail) puteam sa-mi aleg si cadoul de client nou - acum se ofera un ruj de la Lancaster.

Va tenteaza? Aveti de gand sa profitati?

12 comentarii

  1. Fede, din nou oferta sau din nou ca am dat eu comanda? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Am primit pe mail o oferta cu 15% reducere si cadou trusa de machiaj Pretty, valabila pana in 28.02. Ma mai gandesc daca sa comand sau nu.

    RăspundețiȘtergere
  3. sounds good! wld love it if you would drop by my blog and follow if u like :D
    www.fashionistaera.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Si shipping-ul cat costa? Eu nu am mai comandat de la ei. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Jade, trusa am dat-o si eu la giveaway. Eu prefer unul de cadouri in locul ei.

    RăspundețiȘtergere
  6. TheMay Day, transportul este gratuit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna, coletul ajunge la posta normala sau vamala? am citit pe net opinii diferite, si din ce am inteles, cred ca intre timp s-a schimbat si acum vine la posta normala, dar mi-ar prinde bine sa imi confirme presupunerea cineva ca tine, care comanda des :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Alexandra, ultimele colete au venit la posta normala (tot ce am primit anul asta).

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc frumos! Sper sa imi ajunga cu bine. Este prima comanda de la ei, asa imi doream de mult sa imi cumpar ceva frumos, sa schimb ceva la aspectul cotidian.
    Am pus post restant la un oficiu postal, sper sa fie ok.

    O duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  10. Care este treaba cu vama? Cat se plateste la un colet de 115 $?
    Si Tva-ul se plateste la posta?
    Vreau sa fac o comanda si vreau sa stiu ce platesc suplimentar. mersi

    RăspundețiȘtergere
  11. Marina, asa cum am spus si mai sus ultimele colete mie mi-au ajuns la posta normala, deci nu e cazul de alte taxe - eu n-am platit niciodata taxe la StrawberryNET nici cand au venit coletele la vama.

    RăspundețiȘtergere