De maine ...

28.2.13

... vine primavara ... si totul va fi mai bine, vreau sa cred asta cu toata forta de care sunt capabila (in timp ce scriam asta mi s-a inchis pc-ul asa ca acum rad - nu va spun ca cine rad ca o sa radeti si voi ... de mine), am nevoie de un nou inceput si asa va fi.

V-am mai spus (in treacat) ca am pregatit ceva special pentru perioada 1-8 Martie, muncesc de cateva zile la asta (bine, recunosc, mai multe zile, dar nu mai conteaza) si a fost destul de dificil, insa vor urma 8 zile in care 8 femei se vor bucura. Vreau sa fie clar - aceste giveawayuri sunt pentru cele ce ma citesc, cele care sunt aici atunci cand au putin timp liber, cele ce se identifica cu mine ... pur si simplu ... pentru voi.

Asa ca vreau sa lasati gandirea pesimista ("n-o sa castig eu"/ "n-am eu noroc"/ "nu ma alege pe mine") si sa va inscrieti daca vreunul dintre premii va atrage si credeti ca vi s-ar potrivi. Nu am nevoie de inscrieri prin GFC (da, apreciez daca ma urmariti si asa, insa n-o sa fie o conditie obligatorie ca nu asta urmaresc), n-am nevoie de comentarii cu "particip" si de oameni care habar n-au despre ce scriu si cine sunt, n-am nevoie de share pe Facebook (insa, din nou, o sa apreciez daca o sa faceti asta pentru simplul motiv ca vreau ca produsele sa ajunga acolo unde cineva chiar si le doreste), am nevoie de oameni cu minte si suflet deschis, oameni care nu au uitat sa fie oameni ... si care n-au uitat ca de unde dai, de acolo ti se intoarce atunci cand nici nu te gandesti.

Am ales cu grija fiecare premiu (si eu m-as bucura de fiecare dintre ele si pe principiul asta le-am ales) si vreau sa ajunga la persoane care au nevoie de o bucurie, de o speranta, de un zambet, de incredere ca in toata mizeria asta inca se intampla lucruri frumoase, vreau sa ajunga acolo unde trebuie (si cand zic "trebuie" ma refer ca este nevoie de ele, de semnificatia lor, nu neaparat de valoarea lor materiala).

De maine ... fiti cu ochii pe blog si scoateti cuvintele "la lupta" pentru ca nu va alege random nimic, voi fi eu si comentariile voastre, inima mea si cuvintele voastre si daca veti reusi sa ma emotionati o sa aveti parte de niste surprize frumoase.
 
De maine ... cate o surpriza in fiecare zi, timp de 8 zile! (sper sa va inscrieti in numar cat mai mare)


14 comentarii

  1. Yeii multumim frumos!! Chiar sper sa vina primavara, mi-am ales deja baba, anul asta vreau sa fie mai frumos decat celalalt, trebuie!!!
    O primavara frumoasa sa ai cu multe zile senine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia astept, ne faci foarte curioase!

    RăspundețiȘtergere
  3. Apreciez sincer cat de mult te dedici blogului, noua. Imi doresc multe lucruri, dar mi-as dori ceva de la tine. Nu conteaza valoara, ci faptul ca vine de la tine, din mainile tale :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place cand ne provoci la vorba si cuvinte alese. Daca o sa am inspiratie voi participa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti doresc o primavara frumoasa! Si iti multumim pentru surprize :D!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce frumos din partea ta! Mai rar astfel de persoane care ofera din inima.

    RăspundețiȘtergere
  7. Printre flori si albinute Ingerasii se strecoara Sa-ti aduca in manute, Martisor de primavara!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumim mult Camelia! Apreciez tare mult ce faci pentru cititorii tai si cel mai mult ma incanta ca le oferi cu drag; tot timpul te gandesti si la ceilalti si asta e un lucru mare.
    Sa ai o primavara frumoasa, plina de iubire si zambet!

    RăspundețiȘtergere
  9. Bineinteles ca ma bucur ca ne asteapta 8 zile de surprize aici insa ma bucur si mai tare ca vine primavara (astazi chiar a fost primul semn ca e aici), ca ne reinvie tutoror speranta si gandurile bune.

    Pe maine :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa simt si eu, urmeaza o perioada frumoasa! :) E foarte draguta ideea ta de concurs!

    RăspundețiȘtergere
  11. Vaaai, ce surprize frumoase, la inceput de primavara!
    Iti urez din suflet sa ai si tu parte de zile frumoase, pline de soare!

    RăspundețiȘtergere
  12. Draga Camelia,
    Ai reusit din nou sa misti ceva in sufletul meu!
    Nu numai prin gestul tau frumos, ci mai ales prin cuvintele tale sensibile.
    Esti un om deosebit si iti multumesc ca existi pentru ca noi, cititoarele tale, sa ne amintim ca viata merita traita si ca fiecare zi poate fi un nou inceput!
    Cu drag, Cornelia

    RăspundețiȘtergere
  13. Frumos gest!
    La Mulți Ani de 1 Martie și o primăvară plină de soare!

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc pentru cuvintele frumoase, sa aveti si voi o primavara asa cum va doriti (dar care sa fie plina de zambete si bucurii).

    RăspundețiȘtergere