Cuvinte & o castigatoare

1.2.13

Am avut o saptamana grea la munca si asta s-a simtit  ... am raspuns greu la comentarii (nici nu stiu daca am raspuns la toate, dar simt ca nu-mi ajunge timpul), n-am stat extraordinar de bine cu moralul (cand lucrezi contra cronometru si tehnologia nu te ajuta, apar situatii de criza ... si oricat de puternic esti te darama la un moment dat si simti ca nu mai poti) ...

... si ca sa fie totul "de vis" Bella a avut niste zile nu tocmai bune si asta m-a afectat destul de rau, am incercat sa stau cat mai mult cu ea si sa ii transmit putere, cred ca am reusit ... insa toate astea nu trec fara sa lase urme in suflet mai ales ca azi se face 1 an de cand am mai pierdut pe cineva si gandurile vin si vin ... si te consuma ...

Mi s-au intamplat si lucruri frumoase saptamana asta si desi am incercat sa ma concentrez pe ele nu prea mi-a iesit ... important e ca s-a terminat saptamana asta si incepe weekendul si o sa ma odihnesc si lucrurile se vor schimba in bine.

Am recitit comentariile la giveaway si vreau sa va multumesc pentru cuvintele frumoase, am simtit comentarii scrise cu sufletul si asta ma bucura mai mult decat o pot exprima in cuvinte. Castigatoarea este ... Andreea Schlecht Katze. Felicitari si astept mail cu datele tale pentru a-ti expedia coletul.

Va doresc o seara linistita si weekend frumos!


6 comentarii

  1. Multumesc frumos pentru surpriza! Tocmai ce am trimis mail! ^^

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari si multa sanatate Bellei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa sunt niste zile cand ne vine sa lasam tot si sa ne ducem si tot sa ne ducem ...dar bine ca trec si vin altele mai insorite si pentru moment uitam raul .
    Felicitari castigatoarei :) Am vazut acum un catalog Yves Rocher care ofera la o comanda minima de 79 ron un set de bijuterii cu ametist . Tentant :)
    Camelia, stii ce vreau eu sa te intreb ? ...ai avut vreodata fondul de ten de la ei, zero defecte ? Daca da, ti s-a parut bun ? As vrea sa mi-l cumpar . Te pup, sanatate Bellei si tie o zi linistita .

    RăspundețiȘtergere
  4. Papadiile Ruxandrei, multumesc.

    Jane, multumim.

    Lara Antipova, nu e cine stie ce setul ala - a mai fost acum ceva vreme oferit. Nu am avut nici un fond de ten de la ei, am luat unul luna trecuta (cel nou) insa nu l-am incercat pana acum. Weekend placut si tie. :)

    RăspundețiȘtergere