Brush guards - comparatie

26.2.13

Primele brush guards (m-am tot gandit ce varianta sa folosesc in limba romana, dar nici una nu mi s-a parut potrivita asa ca am ramas la varianta in engleza) le-am cumparat acum cativa ani de pe Coastal Scents si le tot folosesc de atunci, iar anul trecut Choco mi-a trimis si varianta la metru pe care o puteti lua de pe ebay, asa ca m-am gandit ca n-ar fi deloc rau sa fac o comparatie intre ele si sa va spun parerea mea.


In stanga puteti vedea marimea medie de la Coastal Scents, iar in dreapta varianta de pe ebay pe care am taiat-o eu la aceeasi lungime. Asa cum se vede si din poza sunt materiale diferite - cele de la Coastal Scents sunt dintr-un material rigid si tare, in timp ce cele de pe ebay sunt moi si par mai dense, dar sunt si mult mai elastice - lucru care se poate vedea cel mai bine in fotografia de mai jos.


In ceea ce priveste modul in care functioneaza nu sunt diferente majore - eu folosesc aceasta dimensiune pentru pensulele pentru blush si nu am vazut diferente, ambele pastreaza forma pensulei si o fac sa arate ca si noua dupa spalare.

Insa in timp exista diferente mari in ceea ce priveste modul in care se comporta. Cele de la Coastal Scents raman la forma initiala si nu se pateaza (nu iau culoarea de pe o pensula murdara), cele de pe ebay se largesc si se si murdaresc. Am incercat sa surprind asta in fotografia de mai jos ca sa vedeti exact despre ce anume vorbesc.


Imi plac ambele, insa consider ca in timp merita mai mult sa fie cumparata varianta originala pentru simplul motiv ca are o durata de viata mai lunga (si pentru ca la pensulele pentru ochi isi face treaba mult mai bine varianta rigida), insa daca doriti o varianta mai accesibila puteti sa incercati varianta de pe ebay (din ce-am vazut sa gaseste si acolo in diferite marimi).

Voi folositi brush guards? Cum vi se par?

4 comentarii

  1. nu folosesc, insa am citit ca este bine sa folosim..

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am folosit pana acum pentru ca am considerat ca pensulele pe care le am nu merita investitia unui brush guard. Cred ca daca mi-as cumpara ceva de la Sigma sau ceva mai scump as avea mare grija sa nu le stric.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ar trebui si mie, mai ales pentru pensulele de pudra. Ai idee daca se gasesc unde se gasesc in Romania, sau mai bine zis daca se gasesc :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Portraitinblack, daca vrei sa ai pensulele mult timp si sa nu-si piarda forma, da, ai nevoie de ele.

    Gabriela, asa e. :)

    La Sueta cu Nicole, era un magazin online care vindea produse de la Coastal Scents si poate au si brush guards, dar chiar nu-mi vine numele acum pentru ca n-am cumparat niciodata de acolo.

    RăspundețiȘtergere