Azi imi place ... Maroccanoil Light

7.2.13

Va povesteam aici de tratamentul de par Marrocanoil si va spuneam ca-mi place si-mi lasa parul fin, insa ca nu e un produs fara de care sa nu pot trai. Intre timp am incercat si varianta Light (care este pentru par fin sau deschis la culoare) si vreau sa va spun ca-mi place mult mai mult si daca vreti sa-l incercati eu recomand varianta Light (si parul meu este negru).


Nu stiu exact ce diferente sunt intre ele (fiind variante mini nu au prea multe detalii trecute pe sticla, dar ingredientele sunt identice), insa mie mi se pare ca mirosul la varianta Light este mai subtil si parul meu se intelege mult mai bine cu el, se aseaza mai frumos si parca efectul dureaza mai mult. Imi simt parul matasos si dupa 3 zile dupa ce m-am spalat, se piaptana mult mai usor si miroase foarte bine. Si nici nu ingrasa sau incarca parul ceea ce ma face sa-mi placa si mai mult.

Imi place mult mai mult decat prima varianta incercata ... voi l-ati incercat?

11 comentarii

  1. Eu inca nu l-am incercat, insa sper sa am ocazia!

    RăspundețiȘtergere
  2. Light imi place si mie ff mult! Din cate am inteles versiunea aceasta este lipsita de pigment si se potriveste mai bine parului deschis la culoare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu l-am incercat, insa suna bine si tentant! MA gandesc si eu serios sa imi iau un ulei pentru par, nu stiu insa deocamdata de care si cum.

    RăspundețiȘtergere
  4. imi plac uleiurile , as vrea sa-l incerc !

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicia Fefe, l-ai pus pe lista de dorinte?

    Alice wonders, nu stiu cum i se potriveste, dar parul meu negru e incantat :)

    Portraitinblack, optiuni sunt, depinde si de buget si de ce anume cauti.

    coco, atunci trebuie sa-l incerci.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si pe mine ma tenteaza! Acum am Mythic Oil, dar am auzit atatea lucruri bune despre MaroccanOil !

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Camelia,

    Aplici uleiul pe parul uscat? Am si eu un ulei de la CHI (care ar trebui sa aiba aceleasi functii si proprietati ca si cel prezentat de tine azi) dar pe cuvant ca nu stiu cand sa-l folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Andreea, n-am incercat Mythic Oil, eu il folosesc pe asta de cateva saptamani si il alternez cu Oil Miracle de la Schwarzkopf.

    Gabriela, l-am folosit si pe parul uscat si pe umed - torn cateva picaturi in palma si le incalzesc prin frecare, dupa care imi trec mainile prin par si insist pe varfuri.

    RăspundețiȘtergere
  9. As vrea sa-l incerc , o sa-l pun pe lista de dorinte. Dar unde se gaseste?

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu folosesc varianta clasica char daca parul meu este un blond mediu spre inchis, este un produs magic pentru mine fara de care nu pot trai, este produsul minune care m a ajutat sa nu mai fiu dependenta de placa, pt ca imi indreapta oarecum parul, poate nu e chiar exprimarea corecta, dar efectiv il face sa cada frumos. Ei bine varianta light din cate am auzit nu face chestia asta, de aceea este recomandata la parul fin si lipsit de volum.
    eu iti recomand inca un produs minune : Phyto Phytodefrizant Botanical hair Relax Balm, impotriva parului rebel.O sa fac curand un reaview.
    Blogul meu: Thesilkblouse.blogspot.de

    RăspundețiȘtergere
  11. N-am incercat nimic de la Phyto, o sa ma uit dupa balsamul asta :)

    RăspundețiȘtergere