Azi imi place ... Korres Zea Mays Blush (Peach)

25.2.13

V-am aratat in postarea asta produsele pe care mi le-am luat de pe StrawberryNET la inceputul anului si printre ele a fost si blushul Zea Mays (Luminous Finish/ Velvety Texture) de la Korres in nuanta 18 Peach care mi-a placut din prima. Este exact ceea ce am sperat eu sa fie Orgasm de la NARS sau Coralista de la Benefit (pe care le-am avut in trecut si care nu m-au incantat deloc).


Blushul are o textura deloc prafoasa, se aplica foarte usor si nu este foarte pigmentat insa exact asta imi place pentru ca poti sa-l aplici exact cum doresti fara frica ca ai putea sa aplici prea mult produs. Are 7 grame (mai mult decat suficient pentru un blush) si eu am dat pe el in jur de 30 ron ceea ce-l face cu atat mai atragator si regret putin ca n-am luat si alta nuanta cand a fost oferta.


Am incercat sa fac un swatch mai puternic (am aplicat de 3-4 ori culoarea) pentru ca am vrut sa vedeti efectul - culoare naturala dar luminoasa. Cand il folosesc nu simt nevoia sa aplic si iluminator si imi place ca aplicarea este uniforma si obtin exact ceea ce-mi doresc: un ten luminos si sanatos fara prea mult efort si fara sa-mi fac griji ca o sa dispara culoarea in cateva ore.


L-am folosit foarte des in ultimele saptamani si sunt sigura ca va ramane in topul preferintelor mele si in perioada urmatoarea pentru ca are tot ceea ce caut eu la un blush.

Ati incercat vreunul din blushurile Zea Mays de la Korres? Cum vi s-a parut?

3 comentarii

  1. Am vrut sa-l iau cand a fost la oferta dar m-am abtinut in ideea ca am deja destule blush-uri cat sa folosesc in urmatoarea jumatate de an. Oricum imi place sa stiu ca e bun si ca il pot adauga linistita pe lista la o comanda viitoare. As vrea o culoare mai piersicie totusi. Sper sa gasesc si asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din ce-am vazut eu asta aduce cel mai mult a piersica, restul aveau tonuri roz si maronii.

    RăspundețiȘtergere
  3. are o nuanta draguta,sa-l folosesti cu placere :-*

    RăspundețiȘtergere