Aveti ceva de spus? Aici sunt!

13.2.13

Zilele trecute am avut o discutie interesanta cu o bloggerita aflata la inceput de drum si mi-a pus o gramada de intrebari despre cum am decis sa scriu, cum am inceput sa am cititori si multe altele. I-am spus ca eu nu sunt un exemplu bun in aceasta privinta - eu nu fac lucrurile "cum trebuie", ci cum simt. Asta am facut si cu blogul asta, n-am avut asteptari, n-am gandit nici unul din pasii pe care i-am facut, n-am idei fixe, creste si se dezvolta cu mine ...

Ma intreba daca am facut schimb de linkuri, daca am postat pe vreun alt blog in calitate de oaspete, daca am acceptat bannere platite si la toate astea raspunsul meu a fost nu. Nu stiu unde ma va duce viata si ce voi scrie in viitor (cred ca am sa accept anumite provocari si am sa scriu despre anumite lucruri pentru ca mi-e dor sa-mi pun mintea la lucru), dar stiu sigur ca voi pune pasiune in tot ceea ce voi scrie. Pentru mine nu exista alta cale, nu stiu cu jumatati de masura si nici n-as vrea sa fie altfel.

Insa in toata discutia cu ea mi-am dat seama de un lucru: in ultima vreme am vazut bloguri relativ noi care mi s-au parut interesante si care nu sunt cunoscute, am descoperit bloguri vechi de care habar n-aveam si pe care imi pare rau ca nu le-am citit pana acum, am primit de la cititoare pe mail pareri despre produse si ganduri care mi-au placut. Si m-am gandit ... de ce sa le tin doar pentru mine?

Asa ca am de gand sa reincep seria de Guest Post ... daca esti bloggerita noua/ veche si vrei sa apari in coltul meu cu o postare interesanta sau daca pur si simplu esti o cititoare care are ceva de spus ... astept propunerile voastre pe mail (subiectul poate fi orice are legatura cu ce iubesc femeile ... fie ca e vorba de un machiaj reusit, fie ca e vorba de ultima achizitie a voastra, fie ca aveti de spus o istorie personala din care poate invata cineva, fie ca ati facut o prajitura nemaipomenita, fie ca ati citit o carte si vreti sa afle si altii despre ea) - pe scurt despre ce vreti sa scrieti, ce va contine postare si daca ne punem de acord, o sa public postarea voastra pe blog si asa vor avea si altii ocazia sa va cunoasca.

Va tenteaza sau nu?

14 comentarii

  1. Da, poate o sa iti trimit o poveste, un gand, ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Happy Valentine's day!

    http://filmandotherstories.blogspot.se/

    RăspundețiȘtergere
  3. eu sunt nou-nouță pe-aici, iar ceea ce am citit la tine mă face foarte bucuroasă, Camelia! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. mi se pare o idee extraordinara ! uite de ex eu nu am blog dar mi-as dori sa pot scrie cand si cand .. o sa ma gandesc si sper sa iti trimit curand ceva frumos :) tare draguta esti ca mereu te gandesti la noi !

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vazut ca se practica, suna interesant!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte buna idea, apreciez oamenii care au ganduri frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Camelia!as avea nevoie de un sfat!!!am tenul mixt,cu destule imperfectiuni iar acum folosesc un fond de ten de la Revlon Colorstay,pt tenul mixt,de care sunt multumita.In schimb ma gandesc ca vine vara si nu cred ca va mai rezista pe fata mea.De aceea,as avea nevoie de un sfat pt perioada calda.Eu ma gandeam la o varianta de fond de ten compact tot de la revlon sau un bb cream de la bourjois.Iti multumesc anticipat pt raspuns,sa ai o zi frumoasa si calduroasa

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca e o idee foarte buna. Majoritatea articolelor de la tine sunt de foarte buna calitate, iar daca o bloggerita ar posta ceva aici, sunt convinsa ca ar castiga noi cititori, iar daca iti scrie cineva fara blog, ar putea fi tentat/a sa inceapa unul. Win-win. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Hello Camelia, apreciez guest post offer ;) eu am blog, dar nu pt frumusete, cosmetica, ci pt alte chestii pe care le consider importante - si cosmetica este importanta numai ca nu as vrea sa-mi transform blogul total - si as aprecia sa pot scrie ceva pt blogul tau :) uite de ex am incercat produsele antiacneice Pharmaceris de o luna precum si cele cu spf 50 tot pharmaceris si mi-as putea exprima parerea in legatura cu efectul lor ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. dorina, daca fondul de ten iti place de ce nu ramai la el si mai bine iti iei o baza matifianta pentru perioada calda? (n-am incercat nici una din cele doua variante de care ai mentionat, deci nu pot sa te ajut cu o informatie despre cat rezista si daca sunt bune, dar eu asa as proceda)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma bucur ca va place propunerea mea si chiar sunt curioasa sa vad ce o sa primesc de la voi :)

    RăspundețiȘtergere