Amestecatura de sambata

23.2.13

Nu prea am facut nimic azi ... adica am facut, dar ... sa va povestesc: dimineata (mai spre pranz, dar sa zicem ca era dimineata ca de-abia ma trezisem) am fost la SlimArt pentru sedinta de epilare la fata si, asa cum v-am zis zilele trecute, am facut si prima sedinta la axila. N-am avut emotii insa nici linistita n-am stat pentru ca la mine axila este una dintre cele mai sensibile zone si ma gandeam ca cine stie ce reactie am.

A fost mai mult decat bine, ma asteptam sa fie mai dureros pentru ca parul la axila este foarte des (am si 2-3 fire de par care pornesc din aceeasi radacina) si sunt ani buni de cand folosesc numai lama ca altceva nu suport. Senzatia de piscare si arsura a fost mult mai intensa decat in zona fetei (era de asteptat tinand cont de numarul de fire de par din zona), dar nimic care sa ma deranjeze sau sa-mi cauzeze vreo neplacere. Nu am plecat cu vreo iritatie sau cu vreo senzatie care sa nu-mi placa. Tinand cont ca axila este zona cu rezultatele cele mai bune, de-abia astept sedintele urmatoare.

Cand am iesit de acolo, m-am ratacit pe-o strada ... e un "talent" de-al meu de care n-am zis pana acum. Nu tin minte denumirile strazilor si mi se intampla frecvent sa nu am habar unde sunt desi am mai trecut pe acolo de nenumarate ori ... am incetat de mult timp sa ma gandesc care e cauza, e una din acele ciudatenii fara explicatii ... am o memorie foarte buna, insa cand vine vorba de strazi s-a terminat distractia ... sunt de coma si o stiu.

M-am intalnit cu mama si am intrat in DM sa luam ceva si am vazut ca era Lift Me Up de la Astor la oferta - 29,99 ron, parca (nu stiu care e pretul normal) si am incercat testerele. Prima nuanta era cu subton roz, iar urmatoarea la care aveau tester era prea inchisa. L-ati incercat? Cum vi s-a parut?

Am intrat si in Stoc Market sa-mi iau niste servetele umede - au unele cu unt de shea de la Huggies care imi plac mult si pe care le folosesc la munca dupa ce imi chinui mainile cu lipici, sclipici si alte de gen. Bineinteles ca nu m-am oprit doar la servetele, mi-am mai luat un gel dezinfectant pentru maini (3 ron pentru 236 ml) pe care l-am mai avut si cele doua produse de mai jos: o oja nude cu ceva irizatii care par interesante (1,5 ron) si demachiantul pentru ochi (2,5 ron) de care a scris Adiana aici.


Si aici s-au terminat lucrurile interesante ... am venit acasa, am facut ceva de mancare si m-am dus in pat; am dormit vreo 2 ore (nici nu-mi amintesc cand am dormit ultima data dupa-amiaza) si acum lenevesc. Mi-am facut o cana de ceai si sunt cu laptopul in brate in pat. As vrea sa citesc ceva, dar ... exista un dar fara cauza.

Voi ce-ati facut azi? Sau aveti vreun plan interesant pentru seara asta?

8 comentarii

  1. Eu am uitat azi sa intru in DM, eram prea terminata cand am iesit de la examen. Eu una astept ziua de luni ca sa ma pot duce la posta vamala dupa niste colete (au venit 3 avize deodata :D ). Azi si maine e plan de leneveala si nimic altceva, poate o iesire maine seara. E bine sa faci nimic cateodata.

    Un weekend frumos in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce tari sunt preturile! Imi plac produsele cumparate de tine :) Si eu am dormit :))) doua ore chiar. Afara a fost urat cu ploaie si viscol :( astept vara cu nerabdare, dar tot am iesit! :)) O seara frumoasaa si noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. te referi la epilare definitiva? astazi am primit pachet de acasa fiind studenta si seara am facut o plimbare pe frig si vant si acum sunt in aceisasi situatie ca si tine, stau cu laptopul in brate si as citi ceva ...

    te astept si pe la mine :* http://ideasinthebottle.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Jade, o sa incepi frumos saptamana. Da, e bine sa stai ... si sa te relaxezi.

    Laly Dulcineea, am facut cumparaturi serioase :)) Seara frumoasa sa ai :)

    Mara, da, am tot scris despre sedintele la fata si acum am inceput si la axila. O seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu mi-am luat tot ieri oja respectiva si e groaznica. GROAZNICA.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce tare esti cu faza cu denumirea strazilor. Si eu sunt la fel, dupa 10 ani de stat in Bucuresti inca ma ratacesc in centrul vechi. La mine cred ca e din cauza ca nu sunt atenta la locurile pe unde merg, denumire si altele. Din fericire am memorie vizuala buna care ma scoate din probleme. De fiecare data cand merg cu cineva pe strada nici nu am habar unde sunt, ma tin dupa persoana respectiva fara sa stiu de ce facem stanga sau dreapta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Memorie vizuala am si eu foarte buna dar nu cand e vorba de strazi - tin minte orice altceva, dar nu strazile. :))

    RăspundețiȘtergere