Sesiune de shopping: Yves Rocher

24.5.12

A fost o oferta acum cateva saptamani (poate 2, nu-mi amintesc exact) pe siteul celor de la Yves Rocher la care puteai sa-ti alegi un produs (dintr-o lista publicata pe site, nu orice produs) la 1 ron. Parfumul Flowerparty la 30 ml avea reducere 29% (69 ron in loc de 98 ron - inca mai este la reducere pe site, daca va intereseaza) si cum cel pe care il am acum e pe terminate, m-am gandit ca e o ocazie tocmai buna sa il achizitionez din nou pentru ca inca imi place foarte mult.


Asa ca mi-am luat parfumul, o apa demachianta cu albastrele pentru ochi si fata (n-am incercat-o, deci nu stiu cum e, dar voi afla zilele urmatoare) si un tratament pentru ten radiant (peeling si masca - l-am mai avut in forma asta si mi-a placut; am avut si produsele full size, dar nu m-am decis vreodata sa le recumpar), iar pentru produsul la 1 ron mi-am ales liftingul pentru bust.

Am primit cadou o pensula oblica pentru blush si bronzer, dupa spusele lor, din par natural. Pensula este moale si pare de o calitate destul de buna, insa valoarea trecuta pe site (79 ron) mi se pare destul de mare. Mie nu-mi plac pensulele oblice, ramane de vazut daca asta va fi diferita.

3 comentarii

  1. Sa ne spui cum e apa demachianta, sunt curioasa pentru ca eu am una primita cadou la o revista si ori e veche ori asa e ea, miroase ciudat (a fabrica de paine parca) si demachiaza destul de greu...

    RăspundețiȘtergere
  2. cei de la Yves Rocher au oferte tentante tot timpul,dar nu am indraznit sa comand pana acu,:D

    RăspundețiȘtergere