Pink Box

18.5.12

Stiam de ceva vreme ca urmeaza sa se lanseze Pink Box si stiam si cine e in spatele proiectului si de colaborarea cu eva.ro si initial nu am vrut sa o iau. Alta cutie, alte produse pe care sa le arunc intr-un colt si sa uit de ele ... dupa care m-am razgandit si am zis sa vad macar cum e prima cutie si ce produse contine. Asa ca am dat comanda online si am primit coletul ieri. Pretul 44 ron - mult, putin spuneti voi.


O sa va spun ce m-a deranjat, inca inainte sa primesc coletul. Am primit un telefon luni seara la ora 21:45 (da, ora este cea corecta - poate sunt eu deplasata, dar mi se pare de prost gust total sa suni la o asemenea ora) sa confirm adresa de livrare si sa mi se spuna ca pot ridica coletul de la sediul lor in ziua urmatoare intre 11 si 13, lucru pe care l-am refuzat pentru ca nu asta presupune "5 produse de beauty ... direct la tine acasa".

Trecand peste asta, coletul a ajuns prin curier ieri, ambalat intr-o cutie de carton kraft pe care am desfacut-o ca sa vad cum arata faimoasa cutie roz si mi-a placut ce-am vazut. Cutia este din carton gros de buna calitate, interiorul este dublat cu o hartie lila cu stelute, produsele au fost ambalate in hartie subtire violet (in poza mea apare - din nu stiu ce motiv - albastra) si legate cu funda de satin lila si coletul a venit insotit de o scrisorica draguta si 5 pliante cu detalii despre produse.


Ce-am gasit in cutie? 2 produse full size si 3 mini produse. Produsele full size au fost: unt de corp Thai Spa cu avocado si masline (pret 12 ron) pe care eu l-am primit cadou acum cateva saptamani, deci nu m-a incantat cu nimic si un fard Il_Makiage nuanta Rosebud (pret 108 ron pentru 5,1 grame) - un lila care nu prea mi se potriveste. Iar cele 3 mini produse: pasta de dinti Himalaya Herbal (10 ml) - pe care am incercat-o recent si e ok, crema Anti-Stress de la Bruno Vassari (5 ml) si Drying Mask de la Mario Badescu - pe care chiar sunt curioasa s-o incerc, desi mirosul m-a "dat pe spate".

In colet am primit si cele 2 surprize promise: o cartela Vodafone si un voucher cu o reducere de 20% la saloanele Gett's.


Se merita? Nu se merita? Ati cumparat? Aveti de gand sa cumparati? Astept parerile voastre.

24 de comentarii

  1. nu imi place faptul ca toate ati primit fix acelasi lucru...si 108 ron pentru un singur fard??are particule de aur in el sau de ce e asa de scump??

    RăspundețiȘtergere
  2. poate luna viitoare o sa ma incumet si eu...singurul lucru care ma incanta e ca ai 2 produse full size si nu e vorba de un sapun sau mai stiu eu ce nimic...

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ca n-am comandat, mi-am luat deja teapa de doua ori :)) Nu stiu cine este in spatele acestui proiect si nici nu prea ma intereseaza, nimeni pana acum n-a facut absolut nimic ca aceste cutii sa merite sa fie cumparate. In afara de acel fard care sa spunem ca merita pentru ca scump, habar n-am de calitate, restul produselor mi le cumpar si singura din magazin. Drying Mask de la Mario Badescu e tentant, dar nu stiu ce cantite ai primit. N-am de gand sa o achizitionez, mai bine dau banutii pe altceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. mie mi se pare superb fardul,dar nu as da 44 lei pe cutie,nestiind daca primesc aceeasi nuanta de fard...si 108 lei mi se pare extraordinarde mult...oricum sa le folosesti cu placere

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu :) Nu cumpar cutii pana nu ajung cum trebuie. La pink Box nu-mi place ca nu-ti spune ce va contine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am comandat si eu cutia, si mi se pare relativ ok. Doar o observatie: cartela vodafone nu are credit.. si pare a avea un bradut pe ea?!?!

    RăspundețiȘtergere
  7. eu nu cred ca merita atatia bani cateva esantioane plus 2-3 produse mai mult sau mai putin potrivite cu gusturile tale! eu una nu as cumpara asa ceva, nici cutia asta roz, nici alta verde, nici niciuna din cele care circula pe piata... Mi se pare absurd sa vinzi niste esantioane, iar produsele full-size probabil sunt din stocuri nevandute prin magazine...

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu una sunt dezamagita , e o diferenta foarte mare intre cutiile de aici cu cele de afara . Dar sa vedem ce urmeaza...din aceasta cutie imi place doar fardul.

    RăspundețiȘtergere
  9. sincer mie imi place cutia.
    de faptul ca te-au sunat pe la ora 9 asa e vina curierului, la mine cel putin nu au fost probleme
    o singura treaba nu imi place si aceea este ca la uni in loc de crema de 5 ml bruno vasari li s-a dat sampon/crema de fixare keune. sincer as fi vrut sa pot sa imi aleg...

    RăspundețiȘtergere
  10. Pana acum nu am gasit nici o cutie care sa fie pe placul meu, asa ca ii spun pas.

    RăspundețiȘtergere
  11. încă un...beauty box? :))
    e super drăguță cutia așa roz, așa girly.

    Eu totuși m-am lecuit cu beauty box-urile, nu mi-am luat dar am văzut cât de dezamăgite au fost cele ce le-au cumpărat.
    Mi se pare drăguț că ai primit cartela vodafone și reducere 20% la gett's . Eu zic că se merită 44 lei .

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu zic ca a meritat oarecum, dar daca nu te nimeresc cu produsele e in zadar. Inca n-am comandat nici o cutie, mai astept...

    RăspundețiȘtergere
  13. Arata bine, dar nu ma tenteaza. Momentan astept review-uri pentru Cutia Verde, un proiect asemanator, insa cu produse bio. Aia ma tenteaza, dar astept sa treaca un timp, sa vad cum merge treaba si cat de seriosi sunt.

    RăspundețiȘtergere
  14. Arata foarte bine, e frumos ambalata...despre produse nu stiu ce sa zic, n-am incercat nimic din ce contine.
    Nu as cumpara, deocamdata nu ma atrag cutiile astea din contra :|.

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna,
    Si eu am comandat Pink Box, am primit exact aceleasi produse ca si tine, am pus poze si impresii pe blogul meu.
    Insa vroiam sa spun ca nuanta ta de fard este cu muuuult mai draguta decat cea primita de mine :D

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu am primit telefon luni la ora 21.49.Mi se pare de prost gust sa suni la ora in care dormeam asa ca i-am inchis.Alt lucru care nu mi-a placut este ca au spus ca marti a plecat pink boxul si pe bonul de la curier scria miercuri , ora 18.30.Am stat ca proasta sa/mi astept cutia miercuri.Eu am primit o mini lotiune de la Mario Badescu si ceara de par de la Keune.Am pus fotografii pe blogul meu.Nu cred ca as cumpara si luna viitoare.

    RăspundețiȘtergere
  17. mi se pare ca e prea scump pentru niste produse prea ieftine!nu as comanda

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna ,
    din punctul meu de vedere culoarea fardului tau e f. draguta(al meu e un maro-roscat f .urat!)Cutia imi place si mie foarte tare , iar conceptul in sine ma atrage , dovada sta faptul ca am incercat toate cutiile(pungile) de pe piata (pana au dat faliment) - curiozitatea ce sa-i faci !M-a deranjat insa modul pueril in care autoarea conceptului face o recenzie cutiei pe blogul personal , ca si cand ar fi o simpla cumparatoare extaziata de continut, decisa sa cumpere cutia chiar si numai de dragul cutiei. I-am adresat o intrebare absolut decenta si mirata de acest fapt, dar bineinteles ca nu a publicat-o. In cazul in care nu vrea sa se stie ca este cutia ei ,ar fi bine sa nu se recomande la telefon cand verifica adresele cu numele propriu si sa nu mai semneze pe eva.ro articolele privitoare la Pink Box.Dezamagitor comportamentul.

    RăspundețiȘtergere
  19. Sa le folosesti sanatoasa! oricum mi se pare exagerat pretul fardului. Nu stiu daca as incerca vreodata astfel de "campanii". Cel putin nu din Romania, insa cele din afara sunt foarte atractive, pacat ca nu au delivery si la noi.

    RăspundețiȘtergere
  20. Dezamagitor din nou...ma uitam zilele trecute pe beauty boxurile din afara si e absolut jenant ce ni se ofera noua. Inteleg dificultatile care vin odata cu un concept nou insa cu putina determinare si putere de negociere cred ca se poate face ceva. Din pacate eu raman cu impresia ca nici macar nu se incearca asta, mi se pare o implementare saraca, fara prea mare orientare catre client ci mai degraba catre profit.

    RăspundețiȘtergere
  21. Cam ai dreptate! Una peste alta sa le folosesti cu placere si iubita :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Ai folosit crema Anti-Stress de la Bruno Vassari? Eram curioasa cum ti s-a parut?

    RăspundețiȘtergere
  23. Eu mi-am comandat crema asta, aveam un voucher pe un site si am ales gama asta, am tot vazut ca se foloseste prin saloane. Nu prea sunt pareri despre ea pe net. In curand o sa-mi fac eu o parere, trebuie sa vina...

    RăspundețiȘtergere