Pensule Nastelle

25.5.12

Va aratam acum ceva vreme niste poze cu noile pensule pe care le am si va intrebam de la ce firma credeti ca sunt. Multe dintre voi v-ati dat seama ca este vorba de Nastelle, pensulele pe care le comercializeaza Ramona Chirita in magazinul ei on-line. Pensulele sunt fabricate manual, din par natural, sunt pensule profesionale, dar din pacate nu sunt foarte cunoscute la noi. Asa ca in momentul in care am primit propunerea sa le testez, am fost imediat de acord pentru ca sunt curioasa din fire si pentru ca, asa cum bine stiti daca ma cititi de mult timp, imi plac pensulele la nebunie si tot timpul am spus ca o pensula buna face diferenta intre un machiaj reusit si un fiasco total.


(de la stanga la dreapta: 
pensula fard 34 - veverita siberiana
pensula pudra 2 - veverita siberiana)

Le folosesc de mai bine de o luna si cred ca este momentul potrivit sa va povestesc si voua despre ele pentru ca una din ele a devenit preferata mea si n-am fost de mult timp asa incantata de o pensula (va spun un pic mai incolo despre care e vorba). Prima impresie a fost una mai mult decat buna, pensulele arata foarte bine, sunt foarte moi, insa pensula pentru ochi s-a dovedit a fi mai mare decat mi-am imaginat eu si atunci i-am schimbat rolul.

Insa stiam ca primul test adevarat va fi spalarea lor. Pensulele pentru ochi s-au comportat impecabil, nu au pierdut nici un fir de par, nu am vazut urme de vopsea, nimic care sa nu dovedeasca calitatea lor. Pensulele pentru fata insa au pierdut ceva fire de par (nu mai multe decat pensulele Sigma sau MAC pe care le am), iar cea pentru fard de obraz a lasat urme de vopsea, ceea ce m-a dezamagit un pic. Insa dezamagirea a fost de scurta durata pentru ca dupa ce le-am folosit, m-am convins de ce pot face (ca sa nu mai zic ca mi-a placut ca s-au uscat foarte repede).


Cele 2 pensule mari au mai pierdut cateva fire de par la primele folosiri (o patesc si acum cu alte pensule pe care le am de 2 ani si le-am spalat de zeci de ori, deci nu mi se pare ceva ingrozitor), dar acum nu mai au nici o problema si au intrat in ritualul meu zilnic. 


Pensula mare o folosesc pentru aplicarea pudrei de fixare de la Laura Mercier (care nu lipseste din nici un machiaj de al meu, oricat de banal ar fi), iar pensula pentru blush este noua mea iubire. Nu am mai folosit alta pensula de cand o am, "ia" exact cantitatea necesara si aplica fardul de obraz de vis. Am folosit-o cu blushurile de toata ziua (cuminti si care nu-mi dau batai de cap la aplicare), cu blushuri grele (la care intotdeauna am folosit pensule duo fiber pentru a controla mai bine aplicarea), cu skinfinishul de la MAC. Forma e perfecta si din tot ce-am incercat pana acum (si am incercat o gramada de pensule pentru blush, inclusiv faimoasele 116 si 129 de la MAC sau mult laudata F84 de la Sigma) pentru mine e cea mai buna pensula pentru fard de obraz.

Pensula tesita am folosit-o pentru conturul ochilor, intrucat eu nu folosesc nimic pentru sprancene deoarece sunt destul de dese si negre fara vreun ajutor de la mine. Pensula pentru fard am luat-o gandindu-ma ca va fi o sora apropiata a lui 239 de la MAC, dar este mult mai mare, ceea ce o face perfecta pentru aplicarea unui singure culorii pe pleoapa (imi place mult mai mult decat 227 de la MAC pe care am avut-o) sau pentru aplicarea iluminatorului pudra pe pometi.

Mai sunt cateva pensule pe care as vrea sa le incerc (pensula blender oval 33, pensula fond de ten 49 si pensula par lung pentru fard 11), insa ma declar pe deplin multumita de cele 4 incercate pana acum si cred ca-si merita banii din plin.

As vrea sa-mi spuneti in comentarii daca ati auzit sau nu de pensulele Nastelle pana acum, in cazul in care le-ati incercat cum vi se par (poate ati avut ocazia sa le vedeti cand ati fost la CosmoBeauty) sau ce v-ar tenta sa incercati. De asemenea daca va intereseaza sa fac o postare comparativa (poze in special) intre pensulele Nastelle si cele de la MAC si Sigma pe care le am (cele 2 reprezentand majoritatea in cazul meu) pentru a va da seama ce dimensiune in cazul in care sunteti interesate sa achizionati pensule Nastelle.

2 comentarii

  1. Buna,

    eu am o pensula pentru pudra de la Sonya Forever de la forever aloe vera si e cea mai buna pe care o am, am tot cumparat si de la Elf si Oriflame, dar nici una nu e asa de minunata si moale ca aceasta, o spal si eu saptamanal si nu a iesit nici un fir din ea.Nu stiu cum sa mai fac rost si de altele tot de la Sonya pentru ca sunt intr-o trusa de machiaj care costa sute de euro.
    Weekend placut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa stii ca nu prea dau mare importanta marcii pensulelor...Cand imi place, imi iau si gata...Am avut pana acum de la vreo trei firme diferite, dar a avut grija de toate baietelul meu si prietena lui :)) . Poate o sa-mi iau pensule Nastelle in curand :), insa sincer...mi se par cam scumpicele

    RăspundețiȘtergere