Testare 2pi

25.8.11

Am asteptat mai bine de 60 ore sa fiu contactata de cele ce au vrut sa testeze dispozitivul 2pi, dar nu am primit decat 3 mailuri din 5 cate am anuntat ca pot testa 2pi (cele 3 colete au fost deja expediate si posibil sa fi si ajuns la destinatie). 

Prin urmare mai sunt 2 cutii cu cate 5 bucati care vor ajunge la primele 2 persoane care vor lasa comentariu la aceasta postare si-mi vor spune de ce vor sa incerce 2pi.

Voi edita aceasta postare si voi mentiona cine sunt cele 2 ce vor avea o noua sansa sa participe la testare. Astept sa-mi trimiteti astazi mail cu datele de livrare astfel incat maine sa pot expedia coletele.

Cele 2 persoane care vor testa 2pi sunt Pinkie si broken.wings.

8 comentarii

  1. Vreau sa testez dispozitivul pentru ca fac parte din categoria femeilor care prefera sa le plesneasca vezica decat sa se duca la o toalete publica!

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau sa testez 2pi deoarece nu suport sa ma duc la o toaleta publica... de teama de a nu contracta vreo boala sau mai stiu eu ce...

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu vreau:) chiar cred ca mi-ar prinde tare bine:*

    RăspundețiȘtergere
  4. eu din pacate nu l am primit..:( in cat timp trebuie sa ti timitem parerea noastra din momentul in care l primim?

    RăspundețiȘtergere
  5. Let's make a diva, o sa-l primesti azi sau maine in functie de cum lucreaza cei de la oficiul postal de care apartine adresa ta. Dupa ce il folositi si va faceti o parere clara si aveti ceva de spus despre el, astept mail, nu conditionez pe nimeni cu un termen de 2-3 zile.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Camelia pt nominalizare, insa am lasat comentariu ca raspuns la intrebarea ta, nu pt a participa, caci am un aparat deja si las fetelor care nu-l au sansa sa il testeze.
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  7. eu am fost plecata zilele astea... si nu am vazut postul... mai pot sa-ti trimit mail? si pe ce adresa? scuze...

    RăspundețiȘtergere