Pareri: Masaj la Kamiya Therapy

25.8.11

Inainte de ziua mea, am vazut pe unul din siteurile de reduceri (cred ca bestdealz) o oferta pentru masaj la 49 ron care m-a tentat insa eram sigura ca siteul care promova oferta nu o prezentase corect (Relaxeaza-te si uita de dureri! Doar 49 lei in loc de 310 lei pentru 10 masaje de terapie intr-un singur pachet).

Voucherul include:
- 2 masaje relaxare pe covor cu pietre de jad si infrarosii;
- 2 masaje faciale shiatsu;
- 2 masaje capilare;
- 2 masaje cervicale;
- 2 drenaj picioare umflate.

Inainte sa cumpar am sunat la salon sa intreb cat dureaza fiecare sedinta (va sfatuiesc sa procedati asa daca ceva nu va este clar in oferta prezentata de asemenea siteuri) intrucat era clar ca un masaj facial/ capilar nu poate dura mai mult de 10-15 minute si aveam banuiala ca si celelalte dureaza tot atat. Am dat de o doamna draguta care mi-a spus ca practic cele 10 sedinte se comaseaza in 2 sedinte de aproximativ 75-90 minute si ca le-a comunicat acest lucru celor cu siteul, dar oferta a fost pusa astfel incat sa te "pacaleasca" cu 10 sedinte.

Mi s-a parut ok mai ales ca pe mine ma interesa in mod special drenajul deoarece din cauza problemelor cu inima pe caldurile astea mi s-au umflat picioarele ingrozitor si am vrut sa vad daca ma ajuta cu ceva si aveam nevoie si de un masaj de relaxare si m-a incantat faptul ca salonul este situat in zona Unirii (vis-a-vis Zepter), deci as fi putut sa ajung usor. Am luat 2 vouchere, unul pentru mine si unul pentru mama.

Vinerea trecuta dupa faza cu masina busita, am sunat la salon si ma gandeam cat de fantastic ar fi sa aiba ceva liber sambata. Spre marele meu noroc, asa a si fost si sambata dupa pranz am fost la salon (situat intr-un apartament al unui bloc de pe strada Emil Botta). Aveam programare la 14 insa am asteptat vreo 10 minute dupa o clienta care era inauntru. N-a fost nici o problema.

Camera de masaj avea 2 paturi, atmosfera linistitoare, muzica perfecta pentru a te relaxa, iar cele 2 doamne care faceau masaj foarte amabile si deschise, ne-au intrebat ce probleme medicale avem si au insistat pe zonele cu probleme (in cazul meu picioarele umflate si mainile care ma dureau destul de rau, in cazul mamei coloana). Masajul n-a durat nici 75 si nici 90 de minute, ci putin peste 1 ora, dar chiar nu m-a deranjat deoarece m-am simtit foarte bine si am plecat de acolo incarcata de energie si ma simteam mult mai usoara.

Salonul am inteles ca este deschis de curand (circa 2 luni) si au avut mai multe oferte pe siteurile de reduceri, in afara de masaj, ocupandu-se si de remodelare corporala, cosmetica si terapii complementare. M-am uitat pe net inainte sa scriu postarea asta si am vazut ca si la celelalte servicii au primit pareri foarte bune si multe cliente venite cu vouchere au achizitionat pachete dupa terminarea celor incluse in voucher, mai ales ca am vazut in salon ca au o gramada de promotii. Daca vreti sa aruncati un ochi pe siteul lor, o puteti face aici.

Singurul lucru care nu mi-a placut a fost ca intre cele 2 paturi nu exista nici un fel de paravan, paturile fiind practic paralele. Nu stiu daca asa se procedeaza in general sau au procedat asa pentru ca au stiu ca ma duc cu mama si s-au gandit ca nu e nici o problema. Am vazut ca langa patul unde am fost eu era o perdea, posibil sa fi fost circulara si astfel sa "separe" cele 2 paturi.

Mai am o sedinta saptamana asta si de-abia astept sa ma duc intrucat m-am simtit chiar bine si am plecat de acolo incarcata de energie si relaxata si nu am avut dureri deloc dupa aia (ma asteptam sa am pentru ca am avut niste zone foarte incordate si picioarele intepenite de la atata "nemiscare", dar cea care mi-a facut masaj a avut niste maine asa usoare ca totul a fost ok).

Posibil sa-mi achizitionez un abonament la masaj (astept sa vad ce oferta imi propun data viitoare cand ma duc) si m-ar fi mai tentat sa incerc niste sedinte la un aparat nou care urma sa le vina saptamana asta tot pentru drenajul limfatic.

Am vrut sa scriu si despre experienta asta ca sa vedeti ca exista si servicii bune de care puteti beneficia profitand de voucherele de pe siteurile de reduceri (mai am de scris despre inca un salon de masaj, tot o experienta buna, dar asta intr-o postare viitoare).

Trimiteți un comentariu