Review: Bourjois 1001 Lashes (Cils) Mascara

27.8.11

Am primit aceasta mascara cadou de ziua mea impreuna cu alte produse Bourjois si am fost curioasa sa vad cum e datorita periei de plastic care mi-a adus aminte de Sexy Curves de la Rimmel si care mi s-a parut ca o gura de aer curat dupa pensulele uriase ale produselor folosite in ultima vreme. Nuanta primita de mine este 71 Noir Demultiplie si este un negru destul de intens. Desi aceasta mascara imi place foarte mult, nu pot s-o recomand oricui deoarece lungeste, defineste si alungeste foarte bine, dar nu ofera volum. Insa daca obisnuiti sa folositi 2 tipuri de mascara si va plac combinatiile sau daca aveti gene foarte dese, o sa va placa la nebunie aceasta mascara.

Folosita impreuna cu Voluminous de la L'Oreal sau cu Big&Beautiful False Lashes Look de la Astor face genele sa para cu adevarat false. Insa trebuie sa aveti grija ca este o mascara cu o formula destul de fluida si daca o sa va apuce stranutul in timpul aplicarii, o sa regretati. Dar datorita periei cu "elice dubla" prinde fiecare geana (chiar si pe cele minuscule din coltul ochiului) si asta face totul efortul sa merite. Si mi-a mai placut foarte mult forma tubului pentru ca permite sa stea in picioare pe birou/ masa fara sa-ti faci probleme ca se va rostogoli.

Ca sa nu ma mai lungesc, imi place aceasta mascara (am mai incercat in trecut alte tipuri de mascara de la Bourjois, dar nu m-au impresionat) si o s-o folosesc in combinatie cu o mascara pentru volum (din pacate genele mele nu sunt asa dese incat s-o pot folosi singura) pentru ca sunt incantata de efectul de gene false pe care il obtin folosind impreuna cele 2 tipuri de mascara.

Ati incercat aceasta mascara? Cum vi s-a parut?

2 comentarii

  1. Eu tocmai vroiam sa o cumpar de pe Farduri.ro.
    Ce bine mi-a prins acest review, acum macar stiu ca merita sa o adaug pe wishlist!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu am incercat nimic in materie de rimeluri de la acest brand . mersi pentru review! puup

    RăspundețiȘtergere