Guest post: Anca - tratament la Estet Studio

17.8.11

Anca a fost castigatoarea giveawayului pentru servicii (la alegere) in valoare de 200 ron la Estet Studio si weekendul trecut, chiar de ziua ei, a ales un tratament cosmetic efectuat de Elena si eu am asteptat curioasa sa vad ce impresie i-a facut si daca i-a placut (trebuie sa recunosc ca mi-a fost si putin teama intrucat am oferit premiul fara sa fi testat serviciile lor - asa cum v-am povestit atunci, mi-au oferit mie serviciile pentru testare, insa eu nu am ajuns si am decis sa ajunga una dintre voi in locul meu - cu toate ca pe Elena mi-o laudase deja una din fetele care a fost la pensat la ea, tot am avut o strangere de inima). Ma bucur sincer ca totul a fost ok si Anca a iesit incantata de acolo.

Nu o sa postez tot ce a scris Anca, ci doar o fraza care spune tot: "mi-a demostrat inca o data ca un lucru facut din pasiune se simte, se vede si ca frica mea fata de tratamentele cosmetice era nefondatata daca ajungi pe mana unei persoane cu experienta".

Puteti citi aici tot articolul scris de Anca pe blogul ei si sa va faceti o parere despre ce inseamna un tratament cosmetic (in cazul in care va temeti de asta, ca si Anca) si ce informatii ar trebui sa va ofere persoana care se ocupa de asta.

Sunt curioasa voi ce experiente ati avut la cosmetica, asa ca va astept cu pareri si sfaturi!

Un comentariu

  1. Eu am fost la 2 saloane de cosmetica pana acum, dar niciunul nu m-a lasat cu o impresie prea placuta. Nu m-a durut foarte tare extractia, am reusit sa suport durerea din zona respectiva, dar mi se parea ca dupa intreg tratamentul, tenul arata maltratat, desi ingrijit cu fel de fel de produse.. Nu m-as mai duce la tratament facial doar pentru ca nu il consider necesar, atata timp cand tenul meu arata ok urmand rutina zilnica de acum.. Totusi, as alege pe viitor un masaj profesionist al intregului corp, cred ca e foarte relaxant si dintotdeauna mi-am dorit sa aflu cum e :D Si mi-ar placea tare mult si la spa (bai termale, relaxante..) :D

    RăspundețiȘtergere