Impresii

11.8.11

Am incercat o gramada de produse in ultima vreme, insa nu am avut timp sa le fac review si daca nu scriu despre ele acum cat am inca impresiile proaspete in cap, o sa uit. Asa ca am preferat sa fac o singura postare si sa scriu despre mai multe produse, cum am mai facut in trecut, si stiu ca v-a placut acest tip de postare.


Vopsea de par Syoss (Blue Black)


Am luat-o din Billa (era o oferta cu 11 ron, parca) si m-am vopsit acum vreo 3 saptamani. Ce vroiam? Sa acopere firele de par albe! Nu a facut-o! Si am patat si 2 perne si mi-a iesit culoare din par la spalare de vreo 4 ori dupa ce m-am vopsit (cu toate ca negrul a ramas la fel de intens). Astea sunt cele 2 lucruri care nu mi-au placut: n-a acoperit firele albe (si asta era scopul meu) si a curs rau de tot (la spalat, pe perne cand am transpirat noaptea, oribil). Ce mi-a placut? Parul este negru intens (nu se vad reflexele, insa la nici o vopsea nu se vad pe parul meu) si si-a mentinut culoarea chiar daca mi-a iesit atata culoare la spalat, iar cateva zile dupa vopsire parul meu a mirosit fenomenal. O s-o mai cumpar? Nu! (dar spre nenorocul meu, am primit 2 tuburi de ziua mea, asa ca o s-o mai folosesc o perioada).

Apa demachianta micelara Yves Rocher


Dupa experienta cu apa termala de la Ivatherm (care n-a fost deloc reusita), am decis sa incerc o apa alta micelara in speranta ca am sa inteleg ce e cu nebunia asta cu apa micelara. Am vazut o oferta la Yves Rocher cu 2 bucati la pret de 1 sau asa ceva, nu-mi amintesc exact, si am decis sa incerc si nu-mi pare, desi n-as plati pretul intreg pentru o simpla apa micelara. Este cu totul altfel decat cea de la Ivatherm, imi place s-o folosesc dupa ce ma demachiez, ca pas final, imi place senzatia pe tenul meu (am incercat s-o folosesc ca demachiant principal la un machiaj simplu, nu mi se pare ca este facuta pentru asa ceva, nu curata suficient de bine), dar nu consider ca este un produs de care nu ma pot dispensa. Posibil s-o recumpar in viitor pentru ca mi se pare un rasfat.

Olay Total Effects Instant Smoothing Serum


Am primit serul asta acum ceva vreme, dar din cauza nebuniei cu Olay si cu cremele, nu l-am mai incercat. Cum in ultima vreme nu prea imi vine sa-mi pun nimic pe fata din cauza caldurii, am zis ca textura lui usoara e mai mult decat potrivita pentru perioada asta (si am citit si pe blogul Corinei ca este un produs ok, nimic "periculos" intre ingrediente) si i-am dat o sansa. Si bine am facut! Imi place! Are o textura usoara, miroase bine, intra imediat in piele si lasa tenul luminos si neted. Nu pot sa spun ca am vazut ceva efecte spectaculoase pentru ca nu am urmarit asa ceva si nici nu am asteptari de genul asta. Nu stiu daca as da atatia bani pe produs, dar imi face placere sa-l folosesc (mai am cateva produse din gama asta despre care voi scrie in viitor).

Make Up For Ever 5 Camouflage Cream Palette (No.1)

Sunt convinsa ca ati tot auzit de produsul asta pe youtube si l-ati tot vazut laudat in diverse videoclipuri (daca o urmariti pe Marlena - Makeupgeek) si, ca si mie, v-a starnit curiozitatea. Eu l-am cumparat acum cateva luni la un blog sale (bine ca nu am platit pretul intreg) si nu stiu daca l-am folosit de 5 ori pana acum. Nu este deloc spectaculos. Textura este intr-adevar cremoasa si cele 5 nuante iti permit sa creezi nuanta potrivita tenului tau, dar acoperirea nu este deloc fantastica. Sunt multe alte corectoare mai bune si care nu costa atat! Pentru mine face parte din produsele mult prea laudate si care nu-si merita "renumele".

Dior Addict Ultra-Gloss Addict (137 Trenchcoat Beige)


Un alt produs pe care mi l-am dorit luni bune (nuanta a fost editie limitata) si cand l-am vazut pe strawberry, n-am mai stat pe ganduri si l-am cumparat. Si l-am folosit de vreo 3 ori in atatea luni. In sticla arata fenomenal, pe buze aproape nu se vede si nici nu rezista. Ambalajul te duce cu gandul la lux, culoarea pare superba, insa realitatea este alta ... nu stiu daca toate glossurile Dior sunt asa, insa eu altele nu am de gand sa mai incerc pentru ca asta a fost o dezamagire. 

Daca ati incercat vreunul din aceste produse, as vrea sa aflu si parerea voastra. (si am sa revin curand cu o postare de acest tip intrucat mai sunt o gramada de produse pe care le-am incercat si despre care nu am apucat sa scriu)

7 comentarii

  1. Aceleasi probleme si cu vopseaua de par Revlon,greu mai gasesti un negru care sa nu lase urme la propriu pe perna:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu am avut decat gloss-ul Addict, intr-o nuanta de beige un pic mai deschisa si cu mult shimmer auriu (l-am avut de vreo 2 sau 3 ori) si da, nu rezista pe buze mai mult de 30 de minute, dar l-am recumparat pentru ca imi placea la nebunie culoarea. Cel mai misto gloss de buze, totusi, mi s-a parut Laquered Lipglaze de la Nina Ricci, dar nu se mai fabrica culoarea mea de cativa ani (un roz deschis care da un incredibil volum buzelor) :-(

    RăspundețiȘtergere
  3. am folosit si eu vopseaua ...la mine acoperea firele albe , e adevarat , era mai deschisa nuanta...dar am descoperit vopseaua ideala :))) ...dupa lupte seculare...pentru mine . Vroiam si eu camouflage cream ...dar ma multumesc cu ce am , in cazul asta...!

    RăspundețiȘtergere
  4. A gasit cineva un gloss care rezista pe buze? Vad unele fete cu niste buze sclipitoare de nu-i adevarat, iar la mine nu tine mai nimic. Exista vreun truc, aplicat fond de ten/pudra inainte si eu nu stiu? Sau cum se face?

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu m-am vopsit acum o saptamana cu Syoss - Intense Red, si cred ca sunt multumita. Spuma samponului a ramas rozalie si dupa 3 spalari, dar cred ca data viitoare o sa fie curata apa. Prosopul tinut in cap dupa prima clatire s-a facut groaznic de rosu. Insa, culoarea imi place. Nu corespunde foarte bine cu cea de pe cutie, mai mult da inspre roz decat inspre portocaliu, dar e cumva balanced, nu e exagerata inspre nicio nuanta, si dupa astea 3 spalari s-a si deschis, ceea ce si doream, si e si frumos tonul. O culoare puternica, fara sa fie stridenta. Acum sa vedem cat rezista in timp.

    RăspundețiȘtergere
  6. am folosit si eu syoss...nu e buna de nimic!

    RăspundețiȘtergere
  7. buna,
    referitor la glossul de la dior, eu il am in nuanta 236 satin peach, este o nuanta foarte frumoasa dar am foarte dezamagita deoarece pe buze nu prea se vede si nu imi rezista decat 20 min, mi-a parut rau ca il cumparasem, cu banii aceia imi luam un dazzleglass de la mac care sunt foarte rezistente datorita ca sunt foarte lipicioase.
    De la Dior am mai avut luciu diorkiss (erau tuburile la 15 ml dar le-au scos de vreo 2 ani)mi s-a parut cel mai bun dintre ce am incercat pana acum.

    RăspundețiȘtergere