Jocul de-a soarecele si pisica

21.8.11

M-am gandit mult daca sa scriu sau nu postarea asta pentru ca la toate celelalte postari de acest gen am avut parte de cateva comentarii pline de injurii (in numar mic, dar au existat), dar cum niciodata nu am lasat ca parerea altora sa-mi puna vreo piedica, o sa fac si de data asta ce simt.

Nu stiu voi cum sunteti, insa mie imi place jocul dintre un barbat si o femeie, imi place provocarea, imi place vanatoarea, imi place sa ma folosesc de cuvinte ca sa vad ce gandeste cel din fata mea, sa vad cum gandeste si cat de deschisa ii e mintea, sa vad care e limita, sa vad cat de sincer poate fi fara sa dezvaluie nimic cu adevarat, sa vad daca exista o legatura intre mine si el. Exista barbati care stiu sa faca asta si barbati care nu pricep nimic.

Daca un barbat nu-mi provoaca mintea, nu-mi doresc si nu ma astept sa iasa absolut nimic! E gresit? Nu cred! E superficialitate? Nu cred! Am nevoie ca barbatul din fata mea sa fie capabil sa ma provoace cu o privire si 5 cuvinte, am nevoie sa fie in stare sa ma faca sa-mi doresc sa stiu mai multe, sa-mi doresc sa vad ce se ascunde dincolo de imaginea pe care incercam s-o "vindem" cu totii, sa stie sa comunice cu mine chiar daca suntem intr-un grup si raspund 5 oameni la aceeasi intrebare, cuvintele lui sa fie alea care sa-mi ofere raspunsul la intrebare, indiferent care e intrebarea.

Intrebarea e: care e limita? Cand trebuie sa te opresti? Pana unde poti intinde coarda? Depinde de fiecare dintre noi? Clar da!

Nu asta se vroia a fi postarea asta, insa pe drum mi-am dat seama ca nu pot exprima ceea ce vreau fara sa devin prea personala si am renuntat. Insa tot as vrea sa aflu parerea voastra despre subiectul asta. Si poate titlul nu mai e cel potrivit tinand cont de ce a iesit, dar nu-l mai schimb ...

4 comentarii

  1. Io nu ma pricep sa dau un raspuns inteligent sau interesant la un astfel de subiect ;)), insa vroiam sa-ti zic ca l-as fi numit "Ma joc cu focul"; practic de asta mi-am amintit ca am facut eu dupa ce am citit...e interesant, dar la un moment dat te trezesti cu fluturasi in stomac, te pierzi si-ti dai seama ca cineva ti-a pus capac. Dar cum spuneai tu, depinde de fiecare dintre noi.
    Cred ca nici raspunsul meu nu a iesit ce vroiam sa iasa :))...e tarziu...

    RăspundețiȘtergere
  2. e relaxant si face bine la psihic cate un joc din asta '...acum , fiecare are limitele lui pana la care crede ca poate intinde coarda...oricum , eu zic..avand si o varsta :)))...ca sunt amintiri frumoase daca nu lasi vulgaritatea sa intervina !

    RăspundețiȘtergere
  3. aaa...si uitasem...adevaraaaatttt...sunt multi barbati care nu pricep nimic...pierdut jocul din start...si altii cu care poti vorbi cu drag o viata intreaga...chiar nefiind nimic mai profund intre voi...

    RăspundețiȘtergere
  4. All the fun is in the "chase"!
    La fel ca si tine, nu m-au tentat absolut deloc barbatii care nu au stiut sa-mi provoace putin intelectul, interesul, pofta de mici jocuri haioase intre noi, sau care nu au stiut sa-mi raspunda la flirt. We must connect inainte de orice.
    Limita clar depinde de fiecare. Cand e vorba de relatii intime, sunt destul de old-fashioned, dar pana la momentul "am ajuns in pat cu tine", limitele sunt foarte putine. In cazul meu, bineinteles.

    RăspundețiȘtergere