Review: Matrix Amplify Volumizing System

7.8.11

Va povesteam acum mai bine de 2 luni ca am incercat cele 4 produse din acest set si mi-au facut o prima impresie mai mult decat buna (gasiti aici postarea si detalii despre parul meu) si am spus ca le voi face un review curand, insa bineinteles ca nu le-am folosit constant si n-am fost in stare sa scriu despre ele, dar in ultimele 3 saptamani n-am mai folosit altceva si acum pot sa scriu despre ele.


Volumizing Shampoo
Volumizing Conditioner
Full Body Texturizer
ThickLift Liquid Volumizer

Primul lucru care vreau sa-l spun este ca daca nu am folosit toate cele 4 produse, efectul nu m-a incantat deloc. Am incercat sa folosesc numai samponul si balsamul si am incercat si pe rand samponul, balsamul si doar unul din celelalte 2 produse. Nu mi s-a parut nimic special. Insa folosite toate 4, intr-adevar efectul este spectaculos.

Ce se intampla practic? Prin Thixel Technology se ingroasa firul de par de la radacina pana la varf, dar parul ramane curat. Firul de par este gros, are volum maxim si isi mentine forma mult mai mult timp. Toate astea sunt adevarate, insa ... trebuia sa existe si un insa ... parul ramane un pic aspru si eu, personal, imi simt parul un pic incarcat. Dar senzatia de par "greu" si foarte bogat merita ... conteaza prea putin ca parul nu este foarte matasos! Are un volum fenomenal si este atat de greu, incat ma indragostesc de parul meu de cate ori folosesc aceste produse.

Nu stiu daca are acelasi efect pentru toate tipurile de par (ma refer in special la parul rar), insa pentru un par des cu fir subtire care mai este si cret, produsele astea fac minuni. Nu le voi reachizitiona in perioada urmatoare pentru ca mai am multe alte produse de incercat, insa in mod sigur candva in viitor aceste produse vor fi din nou in baia mea pentru ca imi dau un volum extraordinar si simt ca am atat de mult par in cap ca nu stiu ce sa fac cu el (ma exprim extraordinar, nu?).

Ati incercat vreun produs din gama Amplify de la Matrix?

7 comentarii

  1. Eu nu le-am incercat dar parul meu nu este chiar subtire si nu stiu daca mi s-ar potrivi :-?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici eu nu le-am incercat,insa suna bine..dar eu am parul destul de des si cu fir gros,insa e cam deteriorat

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am firul subtire, nu e bogat deloc parul meu. cat au costat produsele ca ma tenteaza :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am incercat doar spray-ul si a mers perfect pentru mine, dar mi se pare ca trebuie sa fac o pauza din cand in cand de la el deoarece nu-si mai face efectul dupa cateva luni de folosire, nu stiu de ce. Dar daca fac cateva luni pauza si reiau folosirea lui merge iarasi.
    Eu am parul des, cu firul subtire si foarte drept de la mama natura. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am incercat nimic de la Matrix :( Deci efectul e wow impreuna folosite.Bine de stiut.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici eu deasemenea nu am incercat nimic de la matrix. Am mai auzit de firma asta , este folosita la un salon de pe la mine , de pe aici dar in rest habar nu am . Poate o sa imi cumpar candva :))

    RăspundețiȘtergere
  7. si eu am avut rezultate folosind doar sprayul(parul meu e subtire si nu chiar atat de des)...samponul nu mi-a placut deloc.

    RăspundețiȘtergere