Review: Mario Badescu Honey Moisturizer

23.8.11

Asa acum v-am povestit acum cateva saptamani am primit acest produs pentru testare de la cei de la Carespot care au adus produsele Mario Badescu in Romania si cum nu foloseam nimic pentru ten in acel moment, am inceput sa folosesc produsul imediat. Intrucat nu sunt innebunita dupa miere, mi-a fost un pic teama ca n-o sa-mi placa mirosul, insa m-am inselat ... miroase absolut fenomenal si mirosul este unul din lucrurile care imi plac la acest produs. Pretul pe siteul carespot este de 139,50 ron pentru 59 ml (cantitate care dupa calculele mele ajunge pentru 5-6 luni, deci daca faceti o socoteala pretul nu este atat de mare, cum mi s-a parut mie in prima faza).



Ce mi-a placut la aceasta crema?

- este o crema foarte usoara si se absoarbe imediat in piele

- senzatia de ten proaspat pe care o am dupa ce aplic aceasta crema - mi se pare ideala pentru zi
- mirosul ma incanta desi sunt mofturoasa cand vine vorba de mirosul unui produs 

- este nevoie de o cantitate foarte mica pentru toata fata

- ambalajul simplu si mai mult decat functional (in tub, cu o clapa - nu e cea mai buna descriere dar nu gasesc alte cuvinte - care se deschide pentru a elibera produsul)

- aveam pe nas o bucata de piele uscata care se tot exfolia si nu disparea complet si aceasta crema a ajutat (nu spun ca a rezolvat problema, ci doar a imbunatatit textura pielii)

- nu am avut nici un disconfort de cand am inceput folosirea acestei creme (ma refer la piele iritata, rosie sau cosuri)



Nu pot sa zic ca exista ceva anume ce nu mi-a placut la aceasta crema pentru ca n-am intalnit nici un aspect negativ, insa nu stiu daca as da atatia bani pentru o crema (desi tinand cont cat tine un tub, nu e asa scumpa). Si da, sunt in continuare incantata de produsele Mario Badescu pentru ten si imi doresc sa mai incerc cateva, chiar daca nu mi se par foarte accesibile ca pret.

3 comentarii

  1. am castigat un giveaway cu 3 produse mario badescu..insa tare mult as fi vrut sa fie si crema asta printre ele:(oricum la cat de frumos vb despre ele,abia astept sa le testez:D

    RăspundețiȘtergere
  2. hmmm chiar acum le-am vazut si eu in mall si nu stiam de ele! mersi de tip! e bine intoteauna sa auzi o parere obiectiva de consumator.

    xoxo,
    meelusha

    RăspundețiȘtergere
  3. Bunaaa... te astept la giveaway-ul meu:

    http://happyaccesories.blogspot.com/2011/08/happiest-giveaway.html

    :* Ale

    RăspundețiȘtergere