Ispita zilei: 100 % Pure Cosmetics

24.8.11

Nu-mi mai amintesc cum am ajuns pe siteul celor de la 100% Pure Cosmetics sau unde am citit/ auzit prima data de ei, dar denumirile unora dintre produsele lor ma duc cu gandul departe ... detalii despre produse puteti citi pe site daca sunteti interesate.

Pe mine ma tenteaza:

Red Wine Resveratrol Scrub + Mask



Mint White Tea Cleansing Foam


Mint White Tea Tonique

Super Fruits Concentrated Serum

Pink Grapefruit Body Scrub


Yummy Ice Cream Vanilla Gift Set


Ati incercat ceva de la aceasta firma? Daca da, ce parere v-au facut produsele? Preturile mi se par mari, dar tot ma tenteaza sa incerc cate ceva ... nu stiu daca se gasesc in magazine, poate vreuna dintre voi ma poate ajuta cu informatii.

8 comentarii

  1. nu am incercat. iar ne imbii cu ispitele...puup

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am primit un gel de dus si un scrub/masca de la ei. Ambele cu compozitii superbe, nu era ingredient pe spate sa nu-l inteleg, doar extracte de plante, iar pe primul loc, gel de aloe.
    Produsul pt. dus facea ff putina spuma, dar lasa senzatia de piele curata. In schimb, scrubul mi-a placut mult, uneori il aplicam drept masca si apoi masam pielea, alteori doar pe post de scrub.
    Lasa pielea radioasa, curata, moale, e senzational :)
    Sunt scumpe, dar as investi in 1-2 produse.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am incercat un produs pentru buze si obraji blush/lipstick..ca nu stiu cum sa-i spun :). Mi-a placut mult si pare sa tina o vesnicie.(am si scris despre el pe blog) Mi-a placut si crema de corp cu migdale dar gelul de dus din aceeasi gama, nu prea. Nici crema de fata nu m-a dat pe spate. Nu stiu cum or fi cele pe care le doresti tu dar eu as mai incerca de la ei cate ceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu am incercat scrubul de fatta honey cherry, spuma demachianta cu menta si ceai alb, lotiunea tonica de luminozitate, crema de ochi cu cafeina, crema de corp cu cocos, crema de coorp cu migdale si am auzit pareri foarte foarte bune despre gama purity pentru tenul cu acnee, care ma tenteaza acum foarte tare.. sunt produse bune, miros delicios (lotiunea pentru luminozitatea poti sa juri ca e limonada, iar crema de ochi cu cafeina duce cu gandul la biscuitii oreo).. mie imi plac si sper sa incerc curand gama pentru ten cu imperfectiuni

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce ambalaje dragute! ispititoare de-a dreptul.. :)) Nu am incercat nimic de la ei momentan...

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am incercat mai multe produse de la ei ... si pana acum mi-au placut toate :) crema de fata cu ulei de argan si factor spf 30 mi s-a parut una din cele mai bune din cate am incercat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Adriana, intre timp am incercat si eu cateva si unele chiar mi-au placut mult :)

    RăspundețiȘtergere